PayPal / ПейПал – 14

• 55 826
  • 592
  •   1
Отговори
# 285
Може ли някакъв съвет какво трябва да се направи, за да се вдигнат рестрикциите и да може да се свърже сметката и изтегли сумата?
Благодаря!
Доколкото виждам е качено, което трябва и остава да изчака решението на PayPal. Евентуално, ако им се пише, ще се задействат по-бързо.

# 286
Може ли някакъв съвет какво трябва да се направи, за да се вдигнат рестрикциите и да може да се свърже сметката и изтегли сумата?
Благодаря!
Доколкото виждам е качено, което трябва и остава да изчака решението на PayPal. Евентуално, ако им се пише, ще се задействат по-бързо.

Да, качена е лична карта, останалите неща нещо не можем да се ориентираме какво се иска. Т.е. засега няма какво друго да се направи?
Благодаря, ще пиша отново при развитие.

# 287
Ще искат и документ за сметка на нейно име, иначе с банково извлечение не става.

# 288
  • BG-DE
Смених си дебитната карта, новата е с друг номер но не мога да я регистрирам в Пейпал. При всеки опит за валидиране получавам смс от ОББ, че транзакцията е отказана, не разбирам защо 🤔

# 289
Смених си дебитната карта, новата е с друг номер но не мога да я регистрирам в Пейпал. При всеки опит за валидиране получавам смс от ОББ, че транзакцията е отказана, не разбирам защо 🤔

Най- вероятно от банката не са направили някакви настройки. Трябва да се отиде на място да разрешат онлайн транзакциите през новата карта.

# 290
  • BG-DE
Не знам дали в това е проблемът, защото вчера с тази карта направих поръчка от Алиекспрес 🤔 но не съм в България и не мога да отида до банката.

# 291
  • Sofia
Не знам дали в банкирането на ОББ има подобни опции, но в това на ПИБ, например, може да се избира за какво да се ползва картата, да се променят лимитите.

# 292
3D паролата не е активирана.

# 293
  • BG-DE
Да, в онлайн банкирането ме призовават да активирам 3D security, сигурно е това, утре ще се занимавам с активирането й и ще видя. Благодаря на всички 😊

P.S. Активирах 3d security но пак не може да се регистрира 🙁

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 23:04 от Menerva

# 294
P.S. Активирах 3d security но пак не може да се регистрира 🙁

Ако не се лъжа, трябва лично да се отиде до клон на банката, за да ти го отключат.
Просто го играх същия филм лятото. Преиздадена дебитна карта не можех да ползвам като хората близо два месеца, докато накрая не попаднах на наистина читав служител.

Кофти е, когато човек не си е в страната, а изпада в подобни ситуации. Все едно е с вързани ръце.

# 295
  • BG-DE
На старата карта го активирах през телефона не съм ходила до банката, а сега го направих през онлайн банкирането, освен нещо да съм объркала но не знам какво 🤔Кредитната карта без проблем я актуализира но защо така с дебитната,утре ще опитам да говоря с обб по телефона.

# 296
На старата карта го активирах през телефона не съм ходила до банката, а сега го направих през онлайн банкирането, освен нещо да съм объркала но не знам какво 🤔Кредитната карта без проблем я актуализира но защо така с дебитната,утре ще опитам да говоря с обб по телефона.

За ДСК става и по телефона. Защо не опитате така като обясните, че не сте в България? Късмет!

# 297
  • BG-DE
Свързах се с ОББ по телефона и се оказа, че картата имала някаква защита, която като махнаха успях да я регистрирам но ботите, които исках да си взема от Заландо междувременно свършиха 😊

# 298
Свързах се с ОББ по телефона и се оказа, че картата имала някаква защита, която като махнаха успях да я регистрирам но ботите, които исках да си взема от Заландо междувременно свършиха 😊

Жалко за ботите, но пък ще можете вече да оперирате свободно с картата.

# 299
Здравейте, пратиха ми сума за пръв път и пише, че ще я получа до 21дена, но също така като цъкна върху задържаната сума, пише, че ще я получа до ден, кое от двете е вярно?

Общи условия

Активация на акаунт