PayPal / ПейПал – 14

• 55 825
  • 592
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Някой сблъсквал ли се е с permanently limited пейпал акаунт. Може ли да се подкара наново и как. Ще съм много благодарен ако някой може да помогне.
Благодаря!

# 181
  • BG-DE
Извинявам се за глупавия въпрос 🙄 но за да ми изпратят пари чрез Пейпал само мейла ли трябва да дам?

# 182
Извинявам се за глупавия въпрос 🙄 но за да ми изпратят пари чрез Пейпал само мейла ли трябва да дам?
Да и трябва да избере, че ги праща на приятел, за да няма такса.

# 183
  • BG-DE
Благодаря 🌹

# 184
Здравейте! Моля, за помощ! За първи път плащам с Пейпал, пазарувам от английски сайт. Не знам как съм го направила, но два пъти съм платила сумата?!?  А поръчката  не си я  виждам в английският сайт?  Опитах се, но не мога да канселирам едното плащане! Как ще се развият по-нататък нещата? По-късно ли се получава информацията в сайта? Ако ги няма вече стоките, които съм поръчала и не си получа нещата? Ще ми се възстанови ли сумата? Реално съм платила две еднакви суми за една поръчка!
Не знам какво да правя!

# 185
Не знам какво да правя!
Като начало от кой сайт пазарува? Може да се окаже, че е китайски фалшив онлайн магазин.

# 186
Не знам какво да правя!
Като начало от кой сайт пазарува? Може да се окаже, че е китайски фалшив онлайн магазин.
Monsoon.co.uk

# 187
Не знам какво да правя!
Monsoon.co.uk
Здравейте! Знае ли някой , защо не се приема плащане с кредитни карти? Пазарувала съм от този сайт!

# 188
Може да имаш проблем с твоята карта, неактивирана 3d парола и т.н. Или в момента да не приемат международни поръчки поради неясноти покрай covid и Brexit.. По-добре изчакай новата година.

# 189
Здравейте, Честита Нова година на всички! Някой знае ли как да сменя адреса си в бг с адрес в Англия скатонго направя примъри-иска ми 4 цифрен код, а кодът на английският адрес е повече и включва и главни букви?

# 190
  • Варна
Здравейте,
Искам да поръчам една кафе машина от немски сайт, заявих плащане с paypal, но не бях завършила плащането. Имам две съобщения в акаунта, че имам "висящо" плащане, което обаче никъде не виждам. В онлайн банкирането не е отразено нищо. Това означава ли, че все пак мога да я завърша и няма да получа машината 2 пъти ?

# 191
Здравейте! Наскоро регистрирах Paypal Business account, потвърдих си картата, попълних инфорамцията, но не мога да изпращам пари. Четох, че тъй като е бизнес акаунт трябва да потвърдя лична карта. Има и друг персонален акаунт, който е органичен и иска лична карта. Наистина се притеснвам и не искам да споделям лични данни! Някой може ли да даде повече информация за това? Ако случайно някой е имал проблеми с това или просто мнението и опита ви. Благодаря ви много.

# 192
Не знам защо се притесняваш. Те са финансова компания и е нормално да изискват лична карта за потвърждаване на самоличност при определени обстоятелства. В нашите банки също даваш да ти сканират картата като си откриваш сметка..
За бизнес акаунт не знам как стоят нещата, аз имам личен и им пращах миналата година лична карта и битова сметка, тъй като достигнах лимита за получаване на пари без верификация.

# 193
И на мен ми искаха лична карта и доказателство за адрес, пращах им няколко пъти извлечение от банковата ми сметка, на която има адреса и данните ми, отказаха и акаунта ми продължава да е ограничен. Ами няма да им пратя сметка, нямам сметки на мое име, пращам им документ, на който ясно се вижда адреса с лого на банката и т.н. и не го приемат. Не стига, че си изпратих и личната карта, голяма мизерия са.

# 194
Здравейте! Някой знае ли как да прехвърля пари от сметката си към Пейпал?

Общи условия

Активация на акаунт