PayPal / ПейПал – 14

• 55 418
  • 592
  •   1
Отговори
# 525
  • BG-DE
Името върху картата, която се свързва и името на ПП акаунта трябва ли да са еднакви?

# 526
  • на пистата
Името върху картата, която се свързва и името на ПП акаунта трябва ли да са еднакви?
Мисля,че не.Аз имам профил моя карта и скоро добавих и на баща ми картата.Плащах и с нея.

# 527
Не е разрешено добавяне на чужда карта/банкова сметка към акаунта. Ако стане някакъв проблем и трябва да се възстановяват пари, нищо чудно и да откажат по тази причина..

# 528
  • BG-DE
Не става въпрос за чужда карта, а за новата ми дебитна карта от Обб върху която не знам защо са написали старата ми фамилия, отпреди брака, макар че това ми е 3-то преиздаване оттогава и винаги си е било с правилното име. Проблемът е, че не знам защо ПП не може да свърже тази карта с профила ми и се чудех да не би това да е причината 🤔

# 529
В ПейПал излиза ли екрана на ОББ за потвърждаване на транзакцията с динамична/статична парола? Не знам как е при тях, но при други банки след въвеждане на данните на картата в ПейПал, се прави една нулева транзакция от ПейПал, която трябва да се потвърди с 3D парола от съответната банка.

# 530
  • BG-DE
Не, излиза само "не успяхме да добавим тази карта опитайте с друга". От вчера хиляда пъти говорих с оператор от Обб, отначало не бяха активирали онлайн плащания, активираха ги но пак нищо, добре че имам една карта револют в ПП ще прехвърлям пари към нея и така ще действам.

# 531
Най-вероятно при тях е проблема. Те нали и сега приключват интеграцията на KBC и този уикенд няма да им работи онлайн банкирането, може нещо да донайстройват още..

# 532
Здравейте, изпратиха ми линк за плащане през PayPal. Искам да платя с карта, която съм регистрирала/кредитна/ , но не ми дава въобще да я избера. Баланса ми в ПейПал е 0. Какво да направя? Искам им имейл, не ми дават, другите хора нямали проблем. Да заредя портфейла ли?

# 533
Зареждайте, а другият вариант е да хвърлите парите през терасата! И в двата случая най-вероятно ще загубите парите.

Скрит текст:
Недоумявам как последвате някакви линкове за плащания, в които вкарвате пароли, банкови карти и т.н. и хич не ви хрумва, че вероятно ще бъдете измамени.

# 534
  • Sofia
Е, не е сигурно, че става въпрос за измама.

# 535
  • Асеновград
Здравейте, изпратиха ми линк за плащане през PayPal. Искам да платя с карта, която съм регистрирала/кредитна/ , но не ми дава въобще да я избера. Баланса ми в ПейПал е 0. Какво да направя? Искам им имейл, не ми дават, другите хора нямали проблем. Да заредя портфейла ли?
С тоя линк който са ви го изпратили не е хубава работата. Ако сте влезнали през него в акаунта си не е добре работата и хубаво , че нямата пари вътре. По добре си сменете паролата и включете двуфакторното ако не е включено. Това е според мен . Ако е непознат и не сигурен този който ви е пратил линка сигурно е фишинг . Мое мнение. И последно пак според мен вече ви имат данните. Дано да греша. И успех.

# 536
PayPal.me линк, ако е реален, не е проблем. Той пренасочва към страницата на Пейпал, човек се логва и плаща. Просто трябва да се гледа дали сайта е PayPal.com
Дори и да няма включен 2FA, при опит за влизане от ново устройство Пейпал пак ще поискат да се потвърди със sms или обаждане.

# 537
От къде се включва двуфакторното удостоверяване?
Благодаря!

# 538
От къде се включва двуфакторното удостоверяване?
Благодаря!
https://www.paypal.com/myaccount/security/twofactor/authentication

# 539
Здрайвейте! Възможно ли е да прехвърля долари от PayPal баланса към Револют картата си без да бъдат превалутирани в евро? Прочетох тук че само трябва да сменя картата на Револют да е в долари (което проверих че си е така още от както съм я добавила), но все пак се опитва да ги преволутира в евро преди изпращането...

Любопитно ми е и към коя банка според вас е най-изгодно да се теглят долари (и най-изгодно да се превалутират после)? Препоръчвате ли да си отворя сметка в българска банка, за да се възползвам от БНБ курса?

Общи условия

Активация на акаунт