Спирала за мигли - тема №19

• 50 911
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • Street of Dreams
Аз съм се показала с нея, даже наскоро, снимка от 2013, преди да я спрат в Германия. Наистина най най, но силно се съмнявам да е още същата. Ще видя какво мога да направя с тоз стар телефон, предната камера за нищо не става и наистина не знам да му се не види къде ми потъна фотоапаратът.
Утре ще я пробвам, но ще е рано да се каже.

# 226
Откъде я отнесе, завиждам пък! Дали не им се намира едно кашонче на склад за тоз хубав форум? Joy

# 227
OnDine, с нетърпение чакам да кажеш как е Simple Smile

# 228
  • При децата ми
Откъде я отнесе, завиждам пък! Дали не им се намира едно кашонче на склад за тоз хубав форум? Joy

Много добра идея!:smiley:

# 229
OnDine, айде какво направи с тоя телескопик 😂 От чакане, чак взех че аз се снимах. Снощи ме бъзна и днеска викам чакай и аз с нея днес 😂
Скрит текст:

# 230
Аз днес разносвам Драмата на Ланком. Като нанасях сутринта не ми се стори нещо особено, даже малко ме дразнеше четката, но после като се поогледах много ми хареса резултата. Също не ми се е ронила днес, досега.

# 231
  • София
OnDine, айде какво направи с тоя телескопик 😂 От чакане, чак взех че аз се снимах. Снощи ме бъзна и днеска викам чакай и аз с нея днес
Каква е тази спирала?

# 232
Tелескопикaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laughing

# 233
  • Варна
Ондииииииииин?!

# 234
Всички я чакаме OnDine Simple Smile

# 235
  • Манчестър
Телескопика златен и черен има в Англия.

# 236
  • Пловдив
Аз днес разносвам Драмата на Ланком. Като нанасях сутринта не ми се стори нещо особено, даже малко ме дразнеше четката, но после като се поогледах много ми хареса резултата. Също не ми се е ронила днес, досега.
Драмата е моята любимка❤ съвсем скоро няма да се сетиш за друга. Ако отдолу сложиш и база...става чук!

# 237
  • Street of Dreams
Да да, от летището в Лондон, първата работа ми беше. Предния път като ходих, из града се намираха само черни. Та тази веднага я прибрах, вдигнали са цената.

Днес съм с нея, имах дежа вю от нанасянето с необикновената четка. Но трябва да се разработи, за момента резултатът е незадоволителен, плюс това я слепих от бързане. Ще снимам като я разработя малко. Имам сега снимка с телефона, но е с ужасно качество и самата спирала не е за показване. Ако остане така резултатът обаче, показвам така.

# 238
  • София
Може ли линк? Благодаря

# 239
Може ли линк? Благодаря

OnDine я е показала по-напред. Не я ли видя Simple Smile ? Аз линк не мога да дам, т.к. не живея в БГ и не знам из Европа от къде се поръчва. Пак на горе казаха Англия....Но не съм на ясно със сайтовете за козметика при вас кое от къде се купува.

Общи условия

Активация на акаунт