Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 743
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Сф
От 1 ноември спират линията до Бургас и увеличават полетите от София. Така че може и да се запазят цените.

# 481
Е така става обикновено. Но февруари е нисък сезон и ако няма ваканция е вероятно да паднат цените
Незнам за ваканция , но ще има концерт ние за това отиваме , надявам се това да не повлиява на цените

# 482
  • Dublin
Е така става обикновено. Но февруари е нисък сезон и ако няма ваканция е вероятно да паднат цените
Незнам за ваканция , но ще има концерт ние за това отиваме , надявам се това да не повлиява на цените
[/quote]

През Февруари 2024 в Ирландия има Банк холидей на 5ти и междусрочна ваканция следващата седмица и цените са винаги убийствени около такива дати.

# 483

През Февруари 2024 в Ирландия има Банк холидей на 5ти и междусрочна ваканция следващата седмица и цените са винаги убийствени около такива дати.
[/quote]
 Ооо нашите дати са 02-05.02 , можеее биии ще се разминем 🥲

# 484
Здравейте, имам въпроси към пътувалите с Air Serbia - имат ли чести закъснения полетите, голямо ли е летището в Белград и в този смисъл 50 мин време за прекачване екстремно малко ли е? Прекачват се полети на една и съща компания и няма мъкнене и търсене на чекиран багаж. За съжаление, сръбската компания е една от малкото ми опции за определен маршрут, а нямам никаква представа как работят.
Здравейте, ние началото на Септември пътувахме Варна-Белград-Париж и обратно с Air Serbia. Полета от Варна закъсня с малко по-малко от час. Мислехме,че ще изтървем следващия,но слизайки от полета ни насочиха право към гише Трансфер и даже ни остана време да си почакаме. Бяхме само с ръчен багаж, но до колкото знам чекирания багаж лети директно.
В обратната посока нямахме никакви грижи!

# 485
Купихме си двупосочни билети, чекирахме билетите  на отиване. Може ли да чекираме и билетите на връщане  или трябва да изчакаме датата да приближи.?  Връщаме се на 01.11.2023.

# 486
  • в пералнята
Планираме Япония или Южна Кореа догодина. Попадали ли сте на промоционални цени от някоя компания наскоро?

# 487
Купихме си двупосочни билети, чекирахме билетите  на отиване. Може ли да чекираме и билетите на връщане  или трябва да изчакаме датата да приближи.?  Връщаме се на 01.11.2023.
Зависи авиокомпанията колко време преди полета отваря чекина. Най-просто пробвате и ако стане - стане.

# 488
  • на село
neuromancer, dpd, благодаря за отговорите! Те вероятно съобразяват връзките, когато продават билети с прекачване. А може и да не, знам ли им мурафетите. Иначе аз като купувам билети с прекачване, гледам да са от една компания, че поне багажът да не се мисли. Може и да им звънна да ги питам.

# 489
  • София
Не е условие компанията и за двата полета при прекачване да е една и съща. Те имат достатъчно договори помежду си. Важното е да е на една резервация / един билет.

# 490
neuromancer, dpd, благодаря за отговорите! Те вероятно съобразяват връзките, когато продават билети с прекачване. А може и да не, знам ли им мурафетите. Иначе аз като купувам билети с прекачване, гледам да са от една компания, че поне багажът да не се мисли. Може и да им звънна да ги питам.

Да, за всяко летище си има минимално време за прекачване и не продават билети с по-малко време. Тоест като си на един билет, ако има проблем ще се погрижат да стигнете. Трябва да ви качат на следващия възможен полет, ако се налага дават ваучери за храна и осигуряват нощувка.

# 491
  • на село
Не е условие компанията и за двата полета при прекачване да е една и съща. Те имат достатъчно договори помежду си. Важното е да е на една резервация / един билет.
Така е, но когато купуваш през посредници, а аз купувам директно от компанията. Дори и да има подизпълнител на линията, отговорността е на този, който ти е продал билетите. Не смея да ползвам посредници - някои от нискотарифните правят проблеми, които аз предпочитам да си спестя. Сигурно изпускам готини оферти, но засега залагам на сигурното.

# 492
  • Sofia
За резервацията от различни компани, но на един билет: купих билети през сайта на Aegen, София- Атина- Санторини и обратно. Първата отсечка се изпълняваше от България еър, останалите от Aegean. Вечерта преди полета България еър решиха да го канселират (с довода стачка- незасягаща авиопревозвачите и още два полета по същата отсечка, които се осъществиха, но нямаше места).
Предложиха ми или полет за след два дни, или да ми върнат парите за нереализирания от тях полет, не промяна на целия билет, а само на отсечката София- Атина.
За да не си загубя останалите билети и всички други резервации, единствения ни вариант беше да се метнем в колата в 3 ч. нощеска и да караме почти 8 часа, за да успеем да хванем полета за Санторини.
Добре, че трябваше да стигнем само до Гърция, защото до Лондон или Париж примерно, нямаше да успеем да се придвижим толкова бързо.

# 493
Според мен или са ви излъгали, или България Еър не се съобразяват с правилата и предоставят нискокачествено обслужване. Трябва да могат да ви върнат парите за целия билет, ако се откажете да пътувате.

# 494
Зависи авиокомпанията колко време преди полета отваря чекина. Най-просто пробвате и ако стане - стане.

И така, чекинга отвори,но сега иска по 20 евро за място. Обаче не искам да плащам това.
Ако изчакам,  ще има ли възможност да се чекирам и да ми дадат произволно място?

Общи условия

Активация на акаунт