Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?
И тъй като от вчера е зачекната темата за сънищата - та да ти кажа, какво сънувах: аз, ти и blueeye® сме по едно и също време в Св. София, но ти отиде да раждаш преди нас! И аз искам да раждам вече! 

Моля ви- ориентирайте ме в ситуацията,за да се успокоя поне малко,4е стоя и гледам в то4ка
лелеее мами, ама то наистина шубето започва да ни хваща всички, кой повече, кой по-малко 
а като се цитира първия пост, после копи-пейст, спокойно някой друг може да направи и нова темичка при необходимост
и нека малките им съкровища им носят само радост и щастие!
само каза че за сега шииката е запазена и да си сложа още веднъж от капсулите (а предната семица каза че шииката се е скасила и нямало да изкарам до термна) 

много да я радва и слу6ка малкта принцеса.Блу стаята е страхотна
.При нас ни6то ново спим и си хапваме
,днеска малко се обрина милия,но маи е от топлото.Целувки на вси4ки
.АНИБ стискам палци вси4ко да мине добре,не се тревоги после вси4ко се забравя
а и тъй като аз си ги ших, поне спестихме парички за шев