Първокласници. Тема 3.

• 21 946
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък работя и ме е яд, че не мога да и обръщам внимание, и все играе на телефона.

# 181
  • shumen
И моето пощръкля у дома.Вече иска да си е на училище.Вече всички сме изнервени на макс,че и аз съм след операция и не мога много да го разкарвам и да му обръщам внимание.

# 182
Айде, при нас удължиха ваканцията до края на седмицата. Уж ще пускат още домашни по Вайбър.

# 183
  • Където морето целува небето...
При нас не. Утре тръгват при някакви много засилени мерки - маски, дезинфектанти, дезинфекция на училищата, в някои училища и мерене на Т. Класната днес проучваше кой къде е пътувал и какви контакти е имал. Само се моля да са здрави!

# 184
При нас не. Утре тръгват при някакви много засилени мерки - маски, дезинфектанти, дезинфекция на училищата, в някои училища и мерене на Т. Класната днес проучваше кой къде е пътувал и какви контакти е имал. Само се моля да са здрави!
Open Mouth
Къде е това?

# 185
  • Където морето целува небето...

Бургас - заповед на кмета. Има малки разлики в различните училища, но горе-долу се препокриват нещата.
В нашето са осигурили сапун (то винаги е имало) и дезинфектанти, и ще се дезинфекцира вътре 4 пъти на ден (нямам идея как). Засилен филтър, без достъп на външни лица и ще се връщат деца и учители с някакви симптоми.

# 186
Редица частни училища в София се ориентираха към онлайн платформи за провеждане на дистанционно обучение. Да видим как ще сработи, за домашни имаше достатъчно Simple Smile Тъкмо днес приключи с тях и утре започват с виртуалните часове Simple Smile

# 187
  • shumen
И при нас не я удължиха.От утре са си на училище.
При нас също казаха,че ще е засилен филтъра,но ние никога не сме влизали вътре,а винаги сме вземали децата,в коридора до пазача.

# 188
От 04.03 е ваканция, слава богу е здрава, но никъде не съм я извеждала, само през почивните дни ходихме на село. Домашни не им даде госпожата, това подейства демотивиращо на моята госпожица. С доста мъки я карах да решава задачи, да преписва по български. Аз съм на работа, имах и други ангажименти, та не можах много да ѝ обърна внимание, поне се нагледа на телевизия.
От утре са на училище при засилени мерки за дезинфекция, строг контрол на болни ученици и учители (това , което писа по-горе Мама Сузана е заповед на министъра и важи за всички области).
Дано всички са здрави и по-бързо минава това чудо, че всички търпим загуби.
П.П. Птиците, драго ми е да те срещна отново! 🌹

# 189
  • Варна
И във Варна областната комисия реши да прекрати ваканцията от днес, но кметът се включи и даде допълнителни 2 дни до края на седмицата... Не че ще решат въпроса, но все пак. Започва доста да ме притеснява това положение, връщане на хора със симптоми не е решение по принцип, те вече са болни и заразни... Не знам. Мисля, че като в Гърция е най-добре, затварят от сега училищата за 2 седмици, преди положението да е излязло от котрол. После... късно е, либе, за китка.

# 190
И при нас беше заповед на кмета на местно ниво. Госпожата прати домашни допълнително. Но писа, че кенгуруто ще се провежда.
Иначе и аз съм на мнението на Месечинка. Като гледам как вървят нещата, до понеделник има мноооооого време за промени. Може пък да се постреснат от МОН с новите 9 случая на заразени🤐

# 191
Министърът вече каза, че няма да удължат, но дава червена светлина за дистанционно, където е възможно. От училищата зависи.

# 192
  • shumen
Палитре,по новините казаха, че няма нови заразени.Но и аз мисля като Месечинка и теб,че по добре е дистанционно обучение където може.

# 193
"Където може" няма да помогне много, но все е нещо. Аз силно се надявам да може да се случи в нашето училище.

# 194
  • Варна
Има 16 нови случая. Което е брутално. Много държави затварят училища, в т.ч. Турция само с един потвърден. Мисля, че до понеделник ще е факт и при нас. В първи клас не учат нещо, дето не могат да го научат и вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт