Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 78 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Не откривам до кога важи кодът в Елинор?
Кодът важи до 16.02 😜

# 421
Тук има Opium на страхотна цена: https://www.get.bg/ysl-black-opium-nuit-blanche-edp-parfjumna-vo … ampaign=pazarfeed, но няма сигурност, че е наличен Simple Smile.

# 422
  • София
Мерси, дами. Само че сега отивам към Спийди, вече е там. И не ми се цигани да го връщам и поръчвам наново. А и ми трябва за понеделник. Simple Smile
Може просто да поръчам още нещо с намалението.

# 423
Дръннах и аз една поръчка в Елинор, благодаря за инфото за кода. Изключително съм доволна, защото взех страшно изгодно два много любими аромата: VCl&A Orchidee Vanille и Montale Chypre Fruité.

# 424
  • Бургас
Нищо не мога да си избера от Елинор, сега това да ли е хубаво или лошо ... един бог знае. С предишният код се чудех между три аромата, два вече ги имам, а третият е изчерпан. Май ще съм пас. Честити ви покупки.
Парфимо няма ли да направят нещо за 8-ми март например. Ама ако миже и те да направят намаление на всичко -20%, че тези огромни разпродажби от -85% на някой продукти сме ги виждали вече.

# 425
Приятна изненада от Елинор. Браво Simple Smile))
Аз се чудя на Ели Сааб, но не знам какво да избера хаха.

# 426
От намалението в Елинор, 50мл - Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche + спирала и молив Simple Smile

Скрит текст:
68,80 лв, с отстъпката

Изненада! Обадиха ми се, че парфюма не е наличен. Sad  Имам други съмнения, но здраве да е...

Отказали са поръчката ми и съвсем случайно попаднах отново на същия сет и успях пак да го поръчам Simple Smile) Да видим какво ще кажат.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 11:14 от Ellinor*

# 427
И на Елинор номерцата им не са за първи път с неналични неща, пък налични в сайта...

# 428
И аз не знам за хубаво ли е,за лошо ли е,но нищо не мога да си избера от Елинор-нищо от новите аромати на хоризонта......разочароващо е за мен.....

# 429
  • Бургас
BalloonBalloonНаНомадих се, и съм щастлива и доволна Balloon

# 430

Изненада! Обадиха ми се, че парфюма не е наличен. Sad  Имам други съмнения, но здраве да е...

Поръчах едно Нероли на Том Форд от елинор с отстъпката от вчера - имаше 4 налични според сайта им, но ми се обадиха току що, че парфюма не е наличен, това щеше да ми е първата поръчка от тях, не ме стимулират особенно... Ако имат проблем с наличноста могат просто да кажат, че ще се забави доставката, ако искат да са коректни.

# 431
  • Sofia
Другият им номер - да махнат определени парфюми от сайта. Grinning

# 432
Другият им номер - да махнат определени парфюми от сайта. Grinning

По-лошото е, че все още седи на сайта им, че има още 1 Neroli TOM FORT EDP .
Издразних се жестоко, не се стърпях и им звъннах, оправдаха се че страшно много хора поръчвали Rolling Eyes

# 433
Ммм и аз се наНОМАДих с Абсолю-то. Красив е! Засега ми се струва лек обаче, пръснах преди минути де, ще го проучвам още днес. Нотино добре се представят и с оферта и с пратката- защитена прилично.
Аз също не си намерих нищо в Елинор, пък и с тези номера техните, да ти се отще...
Искам да пуснат Ла Бел на оферта пък...не ме чуват, откога мрънкам...

# 434
И аз да се оплача от Елинор, направих поръчка - обадиха се, няма наличност. Sad Не знам дали ще пробвам с друга, но има време до крайния срок..

Аз се надявам най-после днес да се “наномадя”, че направо ви завидях благородно и нямам търпение вече! Хем бях от първите поръчали и още вчера трябваше да е при мен на обяд, но Спиди явно не смогват..

Общи условия

Активация на акаунт