Обсъждане на имотни обяви-14

• 24 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Скрит текст:
Мисля, че рискът да платя 30 000 евро преди акт 16 на доказан строител от рода на Контракт Сити примерно и да си  избера апартамент е по-малък, отколкото да наброя 150 000 евро на някой непознат, продаващ апартамента си по незнайни за мен причини и обстоятелства, особено ако е за семейно жилище и с кредит, а не съм някакъв прекупвач.После иди търси някой да ти даде тези пари, ако излязат течове и подобни истории.
Според мен, не може да се обобщава, индивидуално е. Зависи  дали търсиш определена локация или имаш широк периметър, защото ако търсиш локация, е много вероятно твоите избрани инвеститори да нямат проект там. После дали ако имат, се продава открито или е само за вътрешни хора, има и такива проекти. А на вторичния пазар е по-лесно да излезе оферта точно където търсиш и да ти хареса. И често причините за продажбата могат да се разберат, а течове се виждат. И ако е семейно жилище, за хора с деца или планиращи деца, локацията е важна за градина и училище, та и това трябва да се гледа. Искам да кажа, че варианти има всякакви.

От доста време се чудя дали Ситихоумпарк продават в Иван Вазов, на Витошка и Забунов, мислех, че чакат да го завършат, ама те вече го завършиха, а в сайта им ни дума за този проект няма.
Там си е. В сайта имам предвид. Marvell house

# 406
Онна, мерси, вярно, че е там, къде съм спала Simple Smile

# 407
  • София
Миналата година имаше оферти на Idea (не помня коя от двете) от типа 10% на предварителен договор и 90 на акт 16.

# 408
Тази тема ме накара да се замисля, ако реша в момента да купя апартамент за 50000 - 60000 евро, какво бих избрала от предлагащите се. https://www.bg-mamma.com/?topic=1176450 Засега нищо интересно не намирам в imot.bg. Вие какво бихте купили?

# 409
По дилемата на онази авторка - по-голям апартамент, въпреки, че част от аргументите й срещу стария са ми странни - сложихме корито в банята и ни се стори малка, с количката и асансьора ни се стори малък и т.н. Това са неща, които ще отпаднат сигурно преди да намерят нов апартамент.

# 410
  • София
Тези пари не са достатъчни за хубаво нормално жилище в София, та дори двустаен НС. май няма да са достатъчни Thinking
Не бих ги държала в банка, не бих взела кредити сега, не бих купила на зелено. Това,  ако имам къде да живея и е прилично като квадратура жилището ми в момента.
Бих инвестирала парите в имоти пак, но не в София...  или тъй си мисля. Thinking
Вече къде точно, зависи от интересите ми, възрастта ми и перспективите ми в живота... може и чужбина...

# 411
Мисля, че рискът да платя 30 000 евро преди акт 16 на доказан строител от рода на Контракт Сити примерно и да си  избера апартамент е по-малък, отколкото да наброя 150 000 евро на някой непознат, продаващ апартамента си по незнайни за мен причини и обстоятелства, особено ако е за семейно жилище и с кредит, а не съм някакъв прекупвач.После иди търси някой да ти даде тези пари, ако излязат течове и подобни истории.
Това е несериозно Simple Smile (иначе рекламата си я бива )

# 412
Не виждам кое му е несериозното. Не правя никаква реклама , взех произволен строител , който е от много време на пазара. Бих споменал и Артекс , ама там цените са други и затова дадох пример в по-достъпния сегмент. Аз лично предпочитам да си избера сам изложение, етаж и квадратура , което е възможно само при покупка на зелено, иначе чакаш каквото изпадне обикновено на доста по-надути цени, ако е качествено.  Иначе евтини последни етажи и северни апартаменти бол.

# 413
Тази тема ме накара да се замисля, ако реша в момента да купя апартамент за 50000 - 60000 евро, какво бих избрала от предлагащите се. https://www.bg-mamma.com/?topic=1176450 Засега нищо интересно не намирам в imot.bg. Вие какво бихте купили?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15792627867775 … k=57sl5t&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15791063304349 … k=57sl5t&f1=1

този е комромисен, но пък е на половин цена, завършен, на 15 метра от метрото. За 400 лв. да се даде под наем, пак ще си избие парите за под 10 г.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15652906383649 … k=57sl5t&f1=1

# 414
Искам да попитам запознатите какво е това по земята?

И оттук може ли да се разбере какви са тухлите?

# 415
Дайте мнения за Дървеница и Мусагеница, много ограничени обяви, особено за 3стаен, особено в Мусагеница?

# 416
Дайте мнения за Дървеница и Мусагеница, много ограничени обяви, особено за 3стаен, особено в Мусагеница?

Тобо груп строят до метростанцията в Мусагеница, правят и реклами по сайтовете.

# 417

Тобо груп строят до метростанцията в Мусагеница, правят и реклами по сайтовете.

Да, но няма налични 3стайни, само на последен етаж скосени. Иначе има само 2стайни свободни.

# 418

Не са Форати и четворки. Някой спец може и така да познае какви са, ама на мен ми трябва поглед отгоре на тухлата.

# 419
  • София
Искам да попитам запознатите какво е това по земята?

Това ми прилича на изолация. Може да е звукова или топлоизолация. Има и комбинирана. А за тухлите не мога да помогна. Не се вижда добре. Но, ако ги снимаш от близо и видиш марка, може да се намерят и да им се видят параметрите.

Общи условия

Активация на акаунт