Отговори
# 105
Здравейте, има ли някой на  ЖК в Св.Петка в гр.София?

Последна редакция: сб, 25 яну 2020, 10:59 от Daisy1123

# 106
  • София
В Щерев не се отменят. Моят час е за вторник БХС + ФМ. Звъннах на АГ и тя каза, че няма проблем, часовете си остават.
Благодаря ти за информацията! Relaxed
Аз сега трябва да се явя на преглед и вече ще ми кажат кога да отида за БХС и ФМ. Ти сама ли си записа часа за ФМ? При кого се следиш ако не е неудобно да питам? Smiley

{A}{N}{I}, добре дошла Simple Smile И на мен ми е за пръв път, но не се притеснявай, всичко се учи в движение. Аз съм супер неориентирана, но предполагам с всички в нашето положение е така.

# 107
В Щерев не се отменят. Моят час е за вторник БХС + ФМ. Звъннах на АГ и тя каза, че няма проблем, часовете си остават.
Благодаря ти за информацията! Relaxed
Аз сега трябва да се явя на преглед и вече ще ми кажат кога да отида за БХС и ФМ. Ти сама ли си записа часа за ФМ? При кого се следиш ако не е неудобно да питам? Smiley
Следя се при д-р Коновалова, тя ми запази часа за ФМ, тогава ще съм 12+2 г.с.
И аз съм в клуба на мамите с първа бременност, адски се вълнувам и притеснявам всеки път!
А ти при кого се следиш?

# 108
  • София
Следя се при д-р Коновалова, тя ми запази часа за ФМ, тогава ще съм 12+2 г.с.
И аз съм в клуба на мамите с първа бременност, адски се вълнувам и притеснявам всеки път!
А ти при кого се следиш?
Аз съм при д-р Арабаджи. Засега съм била само веднъж, но още тогава ми напълни душата. Тя се радваше повече от мен, че съм бременна Satisfied Надявам се така да си остане. Дано тя ми запише часа за ФМ, че май много трудно става. Исках д-р Чавеева да ми я извърши, но като гледам как стоят нещата май е почти невъзможно.

# 109
Тя ще ти го запише, да. При д-р Чавеева е наистина трудно да се дореди човек, аз няма да съм при нея. Поне за следващата ФМ дано успея да се запиша, ще имам повече време за реакция. Сега прегледите са на често, нещата не търпят отлагане, а важното е да получим потвърждение, че бебчетата са здрави.

# 110
Момичета, а правитете ли секс сега в началото. Тъй като съм била на 1 преглед само и  съвсем изключих да питам може ли не може ли🙄🙄🙄 Бях чела в началото е добра идея да не се практикува и затова се въздържам ,но при вас как е положението, че ми е зор 🙄😋😊

# 111
Момичета, а правитете ли секс сега в началото. Тъй като съм била на 1 преглед само и  съвсем изключих да питам може ли не може ли🙄🙄🙄 Бях чела в началото е добра идея да не се практикува и затова се въздържам ,но при вас как е положението, че ми е зор 🙄😋😊

На мен ми казаха, че до 4 месец не е препоръчително. Аз вече го сънувам този секс 😁😁😁

# 112
  • София
Ето това получих от болница Щерев. 😊 За тези, които са там. Аз съм при Д-р Милчева, а на БХС бях при д-р Искилиева и съм доволна от прегледа. Извика ме и по-рано, не чаках. Отдели ми достатъчно внимание и обясняваше всичко доста подробно. Успех на всички! 😊

Здравейте!

Отменят се само свижданията в болничния стационар и родилното ни отделение. Прегледи ще се извършват, тъй като голяма част от тях не могат да бъдат отложени поради насрочването им в определен етап от бременността.

С уважение,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

# 113
Попринцип ако няма някакви проблеми с бременността, няма никаква причина да ме правите секс. Ако говорим за рискова бременност, тук вече по друг начин стоят нещата. Ние не сме спирали, друг е въпроса,че на 10 дена пускам метър Simple Smile изобщо не ми е до това ама какво да се прави.

# 114
Здравейте, присъединявам се към вас. Бременна съм след ин-витро, 9 г.с и 5 дни. Термина... мисля около 25.08. На всеки преглед ми излиза различна седмица и различен термин. В 6г.с кървях и лежах 5 дни в болница (имах яка нова година), след това видяхме вече ембрион, има си пулс. Та съм болничен от тогава и май цялата бременност живи и здрави ще я карам така. В понеделник бях на преглед и док ми каза около 10.02 да ходя за БХС. Виждам, че повечето ще правите и ФМ по това време, но на мен не ми каза? Общо взето в моето положение май докато не мине третия месец не премат бременноста на 100%. То и аз така, не мога да си отпусна душичката, защото вече загубих едно ембрионче в ранна седмица... Карам я ден за ден, седмица за седмица, преглед за преглед.
За симтомите - яко гадене, без повръшане. Беше поспряло за 2-3 дни, взимам едни хомеопатични капки, но от вчера пак си го имам. Вечер болки в корема като разтягане, пробождане. Болки в кръста леко се появяват на разходка, но аз прекарвам цялото денонощие на легло. От 2-3 дни пишкам често, но не се събуждам от това. Изобщо заспивам след 2 часа през ноща, но не мога да се насиля да ставам рано сутрин, защото много ми се спи. За секса - при нас категорично е забранен, защото предизвиква контракции на матката, от там кървене, отлепяне и т.н. Но съм чела, че при нормална бременност без проблеми не е забранен, така че наказвайте момичета. Ние не сме правили от началото ноември като започнахме подготовка за процедурата, защото все не ми беше добре, резултата е мокри сънища с щастлив финал на всичко отгоре 🤣
Има ли някой от Сандански тук?
Ох, имам безброй въпроси, но сега не мога да се сетя. Аз съм малко досадна и подробна, обичам да си изливам душата писмено и пред непознати, надявам се да ми простите дългия пост.
Леко бременеене на всички! ❤

# 115
  • София
Вероника Младенова, благодаря ти за информацията Relaxed

Още като бях на първия преглед докторката ми каза, без да я питам, че половите контакти не са забранени и няма от какво да се притеснявам. Както и mamanasi29 е казала, ако не се водите с рискова бременност и нямате никакви извънредни ситуации, няма защо да се въздържате Wink МП е грипозен и даже не сме се виждали от понеделник Laughing, така че секса е далечен... не, че ми липсва кой знае колко.

Antoaneta/Cv/B, добре дошла! Радвам се, че няма да съм само аз с дългите постове Wink

# 116

На мен ми казаха, че до 4 месец не е препоръчително. Аз вече го сънувам този секс 😁😁😁
И аз съм на сънища☺ другата седмица съм на преглед, подготвила съм списък с въпроси и ще се записвам на ЖК при тази лекарка, много я харесах, дано не се откаже от мен 😂

# 117
  • Denmark
Ние никак не сме ограничили секса.
Аз даже ви бях питала дали е нормално само това да ми е в главата, но предполагам са хормони. 😅 Не съм имала проблеми, освен леко придърпване след това, но бързо минава. Не съм питала докторката, забравих.

# 118
На мен ми казаха до 12 гс. да не правим секс. Нещо и желание нямам напоследък. Мъжът ми не знам как издържа, само ме гледа любовно Wink. Ако всичко е наред, стартираме след 12гс.Simple Smile

# 119
Момичета, тези от вас които ползват Вит.б12 бихте ли споделили какъв употребявате?

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 15:33 от Rose.

Общи условия

Активация на акаунт