София, жк Младост - тема 32

• 61 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
В Хит работят ли останалите магазини /Хиполенд ,Юск/ или само Зоомагазина и аптеката?
Вчера работеше всичко

# 616
Препоръчайте ми обущар за Младост 1 или 2. Не съм доволна от тази жена, която работи до БИЛЛА в Младост 1 и ще търся друго място.

В Младост 2 има обущар до ресторант Smile на обръщалото.

# 617
  • София
Препоръчайте ми обущар за Младост 1 или 2. Не съм доволна от тази жена, която работи до БИЛЛА в Младост 1 и ще търся друго място.

Младост 1, в блока срещу Фантастико, от дясната страна на Дундьо, първия или втория вход. Там работи един стар обущар.

# 618
  • на тавана в кошницата
Обущарят в Младост 2 няма да работи до 7.12. “ по непредвидими обстоятелства”

# 619
Здравейте момичета,
знаете ли къде в Младост поправят чанти? Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 620
И аз съм доволна от обущаря срещу фантастико.. Не съм ходила от година. Дано  всичко е наред.

# 621
Здравейте момичета,
знаете ли къде в Младост поправят чанти? Благодаря предварително! Flowers Hibiscus
В бл.54 на ул. Йерусалим носих една кожена раница. Там й зашиха презрамката, която беше разшита. Ателието е на шивач, като се занимава и с поправки на кожени изделия.

# 622
  • София
Знаете ли дали работи РУМ в Младост 2

# 623
  • на тавана в кошницата
За сега не

# 624
Знаете ли дали работи РУМ в Младост 2

Работят си отделни магазини, както и касата на fastpay.

# 625
Здравейте, някъде в квартала продават ли стреч фолио за опаковани на мебели.

# 626
Здравейте, някъде в квартала продават ли стреч фолио за опаковани на мебели.
В Office 1 в Бизнес парк София проверете. Принципно продават, но дали има в конкретния магазин незнам

# 627
  • София
Фолио продават в Брикопаж.

# 628
  • Замък сред облаците
И в Темакс има фолиа.

# 629
Преди време в темата се коментираше информация къде може да се предават неизползваеми зарядни. Нещо като пункт за вторични суровини ли беше или нещо друго... наистина не помня. Уж си бях запазила адреса, но сега и него не откривам. Та, моля за жокер! 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт