София, жк Младост - тема 32

• 61 370
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
А пък знаете ли къде може да ми почистят сребърен пръстен, някое работещо студио, бижутерия? В Хит Младост 3 има магазин, но само продават сякаш.

# 631
Аз наскоро сама си почистих със сода сребърен пръстен, стана като нов Relaxed Просто идея ...

# 632
  • Замък сред облаците
В метална тенджерка се възварява чаша вода, слага се лъжичка сода и парче алуминиево фолио. Като кипне, пръстенът се пуска за минута две. Ако е качествено сребро, ще грейне като нов. Аз така чистя моите бижута, включително с пръстените с камъни.

# 633
Благодаря за съветите.Пробвах със сода и гореща вода, но нищо не стана, страх ме е да не го надрска содата, като абразив.

# 634
  • София
В Рума също имаше бижутерийни магазини. Ама дали работят, дали извършват такива услуги не знам.

# 635
Преди време в темата се коментираше информация къде може да се предават неизползваеми зарядни. Нещо като пункт за вторични суровини ли беше или нещо друго... наистина не помня. Уж си бях запазила адреса, но сега и него не откривам. Та, моля за жокер! 🌹🌹🌹

В Икеа точно преди изхода могат да се изхвърлят - има контейнери за батерии и за друга електроника.

# 636
  • Замък сред облаците
Благодаря за съветите.Пробвах със сода и гореща вода, но нищо не стана, страх ме е да не го надрска содата, като абразив.

Затова се разтваря във вряща (а не просто гореща вода), и ефектът няма нищо общо с търкането със сода с мокро парцалче примерно.Просто на микрониво сваля мръсотията без да съсипва бижуто.

# 637
А пък знаете ли къде може да ми почистят сребърен пръстен, някое работещо студио, бижутерия? В Хит Младост 3 има магазин, но само продават сякаш.

В бижутерийния в Хит ми го оправиха, злато и сребро чистят, подтвърждавам.

# 638
Коя ветеринарна клиника в Младост 2 има повече опит с морски свинчета? Търсим спешно. Благодаря.

# 639
Коя ветеринарна клиника в Младост 2 има повече опит с морски свинчета? Търсим спешно. Благодаря.
Точно преди минути препоръчах "Син Кръст" на околовръстното, но за котка.
Но пък имат много опит.

Иначе в Младост 4, до Билла - Клиника Нова Вет, също са добри.
Била съм с пациенти котка и куче при тях. Виждала съм и зайчета.
За съжаления конкретно за морско свинче не мога да кажа.

# 640
  • София
Знаете ли дали работи РУМ в Младост 2

Днес следобед ходих там и ми направи впечатление, че много от магазините не работеха. Просто да имате едно наум, че ако ви трябва конкретен магазин, може и да не е отворен.

# 641
Къде могат да се намерят хубави готови сурвакници? Или клонки от дрян, ако няма готови. Благодаря!

# 642
На пазара на Младост 1 имаше клонки дрян преди 3-4 дни, но не знам дали още ще има. Вероятно ще има и готови, може би отпред, където са цветята.

# 643
На пазара Младост 1 има,както готови(пред рбб,пред книжарницата,до сергиите на самото пазарче),така и само клонки.

# 644
Здравейте, някой може ли да препоръчка студио за лазерна епилация в Мл1?
По-конкретно ме интересува (ако има) в периметъра Малинов - Йерусалим.

Общи условия

Активация на акаунт