София, жк Младост - тема 32

• 61 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София-Младост
Аз пазарувам от този на Атанас Москов, Мл-4. Удобен като място и си знам кое къде е.

# 601
  • София
Аз ходя в Младост 3 за обичайния пазар, осезаемо по-добре зареден е и се намират неща не само в понеделник/четвъртък много рано сутрин.
Ако дебна нещо специално обаче, ходя в Младост 4. Той е по-смотаничък филиал, зареждат по-малко бройки, нещата свършват бързо, но пък има по-малко хора и рано сутрин винаги си намирам целта.
Този в Младост 2 ми е ужас, много навалица. Не обичам да ходя там.

# 602
  • София
Ако нещо не мога да намеря в Лидъл в Младост 3 или 4 винави го има в Ринг мол-а.

# 603
Да и аз съм забелязала, че в различните магазини на Лидл има различни номера на едни и същи неща. Докато бях в майчинство, бях харесала един комплект, който в двата магазина в квартала бяха по 3-4 бройки от един номер (примерно в единия само 86, в другия само 62.) Пращах майка ми в два други лидъла в друг град, докато намеря за моето. После и за други неща същата работа. Поне за дрешки и обувки за дете до 2г са ми наблюденията.

# 604
Нали знаете, че имат система и могат да ви дадат информация къде го има дадения артикул, както и да ви го доставят до ден-два?

# 605
Не знаех за тази опция. На касата ли се пита?

# 606
Аз съм питала служител в магазина. Когото и да попитате, предполагам ще съдействат.

# 607
  • софия
системата на магазина не винаги върши работа. най-бърза и адекватна информация се намира във форума на лидл тук в бг мама. безпогрешно!

# 608
Здравейте, някой да има скорошни впечатления от 28 ДГ Ян Бибиян?

# 609

От преди 3 години върши ли работа?

# 610

От преди 3 години върши ли работа?
Да, върши 🙂

# 611
Като цяло сме доволни. Децата са добре гледани, базата е хубава, имат басейн и други допълнителни занимания срещу заплащане. Много зависи при кои учителки ще се паднете. Ние имахме късмет с добри грижи за децата.
От една-две години са с нова директорка, но нямам набюдения вече...

# 612
В Хит работят ли останалите магазини /Хиполенд ,Юск/ или само Зоомагазина и аптеката?

# 613
На сайта на Хиполенд има съобщение, че магазинът в Хит остава отворен

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 16:34 от Camilia

# 614
Препоръчайте ми обущар за Младост 1 или 2. Не съм доволна от тази жена, която работи до БИЛЛА в Младост 1 и ще търся друго място.

Общи условия

Активация на акаунт