Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 089
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте !

След 1, 5 месеца ботокса започна леко да ме отпуска. Сега съм на почти 2 месеца след процедурата и вече много видимо ефекта изчезва. Sad
Казват, че за първи път поставен е така, макар мен да ме държа доста повече.

На мен ми е за втори, макар и през по-голям интервал от време Sad

# 121
Аз не поднових веднага, изкарах година между първия и втория, като след първия нямах нужда от ретуш. Ще видим този колко ще изкара.
И аз така смятам да направя.

# 122
  • София
Аз не поднових веднага, изкарах година между първия и втория, като след първия нямах нужда от ретуш. Ще видим този колко ще изкара.
И аз така смятам да направя.

И на мен ми се иска да е веднъж в годината, за да не прекалявам и за да съм сигурна, че напълно е изчезнал, когато слагам отново, но с тези темпове....
Между другото не знам дали сте чели един мой предишен пост в който разказах какво ми е казал д-р Михайлов по този въпрос. Че не е хубаво да се изчаква такъв дълъг период от време, защото нашето тяло го приема като чуждо тяло и когато ти не "презаредиш" на време за да започне да свиква с него, то започва да произвежда антитела срещу ботокса и става по-силно. Което води или до това да "не те хване" или до много бързо "разграждане".

# 123
  • София
Току що видях промоция на мезо ботокс за цялото лице, използвам ботокс в зоната около очите и чело и съм много доволна, но никога не се бях замисляла да слагам и на други места. Рекламират го за свиване на пори, заглаждане на неравности, задържане на контура и все хубави неща. Някой, ако е слагал ще се радвам да сподели мнение

# 124
Дами, някоя възползвала ли се е от услугите на Дерма Вита за премахване на стрии? Можете ли да изкажете мнение? В последната седмица от бременността целия ми корем се нацепи... Сега продължавам да третирам с различни мазилка, но нищо не помага, все същите са си. За щастие все още са червенички и ми се иска бързо да действам с вариантите за премахването им. Моля ви, ако знаете някакъв метод, споделете! Sad
https://m.dermavita.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%8 … 80%D0%B8%D0%B8-22

# 125
# 126
  • Варна
Дами, някоя възползвала ли се е от услугите на Дерма Вита за премахване на стрии? Можете ли да изкажете мнение? В последната седмица от бременността целия ми корем се нацепи... Сега продължавам да третирам с различни мазилка, но нищо не помага, все същите са си. За щастие все още са червенички и ми се иска бързо да действам с вариантите за премахването им. Моля ви, ако знаете някакъв метод, споделете! Sad
https://m.dermavita.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%8 … 80%D0%B8%D0%B8-22
Аз за Venus legacy знам, че уж има добър ефект за стрии, но не мога да кажа от първа ръка. Изтървах ли снимката на бустера под очите 😣

# 127
  • в 1001-та нощ
Току що видях промоция на мезо ботокс за цялото лице, използвам ботокс в зоната около очите и чело и съм много доволна, но никога не се бях замисляла да слагам и на други места. Рекламират го за свиване на пори, заглаждане на неравности, задържане на контура и все хубави неща. Някой, ако е слагал ще се радвам да сподели мнение

Аз съм правила, но не на цялото лице, а в опр. зни, в които при усмивка се получават едни мого фини бръчици. С малко количество бяха изгладени. Мина доста време и ефектът не е отшумял. Аз 3 пъти съм слагала ботокс - в началото ми държа 3 месеца, сега третия път - малко единци и държи доста повече.

# 128
  • тук-там
Изтървах ли снимката на бустера под очите 😣

Не си! И аз я чакам.

# 129
# 130
  • София
Някой да знае за добър трихолог в София (без да ти пробутват внасяна само от тях козметика с 15 реда състав)?
Скрит текст:
Ходих в  liliyastyle . bg - но не останах очарован...

# 131
Здравейте.Бихте ли споделяли и клиниките в които правите тези процедури, както и мненията си.Аз разгледах няколко и ми направи впечатление, че за едно и също нещо, има много голяма разлика в цените,което малко ме озадачава .Затова и се колебая към коя да се насоча.

# 132
Устни във Варна? Мнения за д-р Филиана Филипова и цени? Гледам, че при д-р Александра Манолова цените са много добре - juvederm ultra 3 е 390 лв, а на други места е около 500,600. При Денкова са много високи цените. За Филиана Филипова не успях да немеря цени.

Разгледах сайта на д-р Манолова и някои неща там ме оставиха без думи. Едно от тях е това:

Скрит текст:

# 133
Някой да знае за добър трихолог в София (без да ти пробутват внасяна само от тях козметика с 15 реда състав)?
Скрит текст:
Ходих в  liliyastyle . bg - но не останах очарован...

Аз също съм била там, втори път не отидох..

# 134
  • София
Устни във Варна? Мнения за д-р Филиана Филипова и цени? Гледам, че при д-р Александра Манолова цените са много добре - juvederm ultra 3 е 390 лв, а на други места е около 500,600. При Денкова са много високи цените. За Филиана Филипова не успях да немеря цени.

Разгледах сайта на д-р Манолова и някои неща там ме оставиха без думи. Едно от тях е това:

Скрит текст:

Това е потресаващо.

Общи условия

Активация на акаунт