Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 998
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За изпъкнали белези (2-3 операции) кело кот или содермикс или друго препоръчвате?
Тези лазерни корекции - колко струват ориентировъчно?

ПП: Даже се замислям дали да не го изпратя на пластичен хирург (за пръста) защото след 3тата операция )от втори хирург) нещата станаха по-зле (частична ампутация на 1-ва фаланга).
 4-месеца минаха и не знам дали може да се направи нещо - това бе резултат от Пирогов и частна клиника в Е. Пелин - по здравна пътека. Отделно че е суперчувствително мястото и не може да хване нищо от болка.

# 466
Здравейте ,

Аз кърмя сина си, но ми се иска да си направя хидратацията на Juvederm и Venus Legacy на тяло. Или skinbooster Restylane, който вече съм слагала.
За ботокса знам, че не бива. Все пак е токсин, но за мезотерапия, филър в устните или радиочестота какво мислите?
Благодаря ви!
Не мисля, че може каквото и да е!

# 467
  • при Arctic Monkeys
25 убождания на устните🤔
И защо толкова много? При регулярно поставяне поне веднъж в годината,какво ще се случи с тъканите в един момент?

# 468
Доволна ли си от скинбустера ? Кой точно сложи ? И под очи ли беше или на цяло лице?

Не, на цяло лице - restylane vital през интервал 2-3 месеца.
Резултата при мен се разгърна постепенно. Веднага след инжектирането бях леко подпухнала и имаше леки издутинки там, където ме беше боцкала. Премина бързо.
Но и аз пия много вода и се поддържам хидратирана винаги, което може би оказа ефект и върху трайността на продукта.

# 469
Здравейте,прекрасни,моля някоя да сподели мнение за д-р Таня Баятева.И с какви филъри работи? Позната ми сподели,че преди 2 години си е слагала рестилайн и е много доволна

# 470
25 убождания на устните🤔
И защо толкова много? При регулярно поставяне поне веднъж в годината,какво ще се случи с тъканите в един момент?
Наблюдавам, че това е техника, с която вече доста лекари поставят хиалурон в устните /особено в Русия/ - а именно чрез много убождания.
По-този начин се избягва “разливането” на филъра над контура, което иначе се случва при традиционния метод с малкото убождания и правенето на “контур” на устните.
Аз съм по - доволна като ефект от поставянето с повече убождания въпреки, че направо ми се насълзиха очите по време на процедурата.

Та в този ред на мисли искам да попитам какви ще са последствията за тъканите, както вие споменахте? Аз си поставям филър веднъж в годината.

# 471
Момичета, ползвали ли сте продуктите на Biologique Recherche?

# 472
  • Пловдив
25 убождания на устните🤔
Наблюдавам, че това е техника, с която вече доста лекари поставят хиалурон в устните /особено в Русия/ - а именно чрез много убождания.
По-този начин се избягва “разливането” на филъра над контура, което иначе се случва при традиционния метод с малкото убождания и правенето на “контур” на устните.
Аз съм по - доволна като ефект от поставянето с повече убождания въпреки, че направо ми се насълзиха очите по време на процедурата.

Та в този ред на мисли искам да попитам какви ще са последствията за тъканите, както вие споменахте? Аз си поставям филър веднъж в годината.

И аз предпочитам този тип поставяне - чрез множество убождания. Устните ми стават по-хубави, по-нежни и женствени. Едно и също количество съм поставяла с 3-4 убождания на устна, и с над 15. Категорична съм в избора си, с повече убождания с малко количество се харесвам повече. Разбира се, остава неприятното усещане от боцкането...

# 473
25 убождания на устните🤔

И аз предпочитам този тип поставяне - чрез множество убождания. Устните ми стават по-хубави, по-нежни и женствени. Едно и също количество съм поставяла с 3-4 убождания на устна, и с над 15. Категорична съм в избора си, с повече убождания с малко количество се харесвам повече. Разбира се, остава неприятното усещане от боцкането...
Абсолютно съм съгласна, че е необходомо по-малко количество филър защото той остава само и единствено в устните, а не мигрира.

# 474
Момичета, ползвали ли сте продуктите на Biologique Recherche?

Аз съм ползвала лосиона p50, lait u, маската vivant, серум oligo proteines marines и един крем, които не съм сигурна дали беше elastine marine.

# 475
С какви впечатления си? Интересувам се особено от лосиона и някоя маска.

# 476
И аз да питам от местата, където правят процедури с тях ли ги закупувате? Защото онлайн не се продават, в Англ сайтове само в амазон съм виждала, а там ми е трудно да се ориентирам цените дали са реални

# 477
Посещавала съм техен център във Варна и от разговора с момичетата там, разбрах че смисъла на тази козметика е да се продава единствено в специализирани места/ центрове където с помощта на техните експерти и машини да се разберат нуждите на кожата и да се препоръчват точните продукти.

# 478
С какви впечатления си? Интересувам се особено от лосиона и някоя маска.

Лосиона е хубав, но далеч не е толкова впечатляващ, колкото го описват, особено, ако и преди си ползвала алфа и бетахидрокси киселини.
Тази маска Vivant ми я препоръчаха и я взех, но за моята кожа беше много изсушаваща и почти не съм я ползвала.
Тя е нещо като clay mask.
Аз съм ги купувала от салон, имат и по- малки опаковки, подходящи да се пробват продуктите.

# 479
Благодаря , аз в момента съм с лосиона на alpha a liquid gold, но ми свървша и мисля да пробвам този . А серумите как са? Дали в подходящо да ги комбинирам с крем не на тази марка?

Общи условия

Активация на акаунт