Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 895
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Има и хубави устни от показаните, но то като се отиде при лекар не е като да покажеш снимка как искаш да изглеждаш и след седмица да си точно като мострата. Даже в повечето случаи не става така  Simple Smile

# 661
Руските лекари са факири на устни!!
Но все пак , ако разгледате и техните страници, ще видите,че невинаги стават перфектни всички устни.И при техните модели се получава това ръбче над горната устна, все едно има разливане на филър.
При мен също една идея го има като обърнахме устната нагоре, заедно с връхчетата.Моите устни  по натура имат изразен комтур и стърчат напред, с филъра това се позасили, така че трябва да се внимава и да не се прекалява.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 08:58 от ДХ3

# 662
Руските лекари са факири на устни!!
Но все пак , ако разгледате и техните страници, ще видите,че невинаги стават перфектни всички устни.И при техните модели се получава това ръбче над горната устна, все едно има разливане на филър.
При мен също една идея го има като обърнахме устната нагоре, заедно с връхчетата.Моите устни  по натура имат изразен комтур и стърчат напред, с филъра това се позасили, така че трябва да се внимава и да не се прекалява.

Дааа, може би си права! И те имат не толкова сполучливи случаи..
Това например са моите устни. Над горната устна има една сянка, която се получава, поради не добре направен контур.
За моите устни мемоари трябва да напиша. За да изглеждат що годе добре колко мъка изживях...😅😅😅

# 663
mila_aleks, на мен ми се струват големички за слабичкото ти лице. Но може и да е от снимката. При кого са правени?

# 664
Мила, добре са ти устните, дори изобщо не личи да има нещо слагано. Ако не беше казала, нямаше да разбера Simple Smile

Аз руските лекари не ги харесвам, правят клонинги. Някои устни им се получават, но нищо особено.

# 665
mila_aleks, на мен ми се струват големички за слабичкото ти лице. Но може и да е от снимката. При кого са правени?

Преправяни имаш в предвид ? 😅
Поставях филър при д-р Таук за първи път, за което горчиво съжалявах!!!!!!
Каляшева го разгради частично, колкото можа и ги преправи! Доколкото можа!
След което станах пациентка на д-р Баятева специално за устни и PRP. Много доволна останах. Тя доразгради от устните и ги дообработи. Единствено не прави мезотерапии и за тях ходя на друго място.
От снимката изглеждат толкова големи, защото много съм я приближила.
Не са толкова големи. Оптическа измама.

# 666
  • София
Масово се прекалява с тези устни.... Не знам защо така. Големи,безформени,с размити контури. Показвам се и аз,въпреки че снимката не е никак добра,на живо са много по-хубави

# 667
Мила, добре са ти устните, дори изобщо не личи да има нещо слагано. Ако не беше казала, нямаше да разбера Simple Smile

Аз руските лекари не ги харесвам, правят клонинги. Някои устни им се получават, но нищо особено.
Това също го има, аз като техника по-скоро имах предвид.
Но смятам, че самите пациенти също търсят такъв вид.

# 668

Благодаря ти! 🙏😘

# 669
И аз като mila_aleks имах такава сянка от едната страна защото лекаря бодеше повече от едната страна но се разгради и след година при втория път вече са ми добре. Ще прикача и снимка на естествените ми устни защото ми мен горната почти я нямаше сравнение с долната. Добавям и снимка когато имах сянката и снимка сдга. Имам 0.7 в горна и 0.3 отдолу

# 670
Моята горна беше още по-тънка, когато започнах с филърите. Тогава стартово ми сложиха 0.8 горе и 0.2 долу. И никога през годините долната не е била по-малка от горната, нито дори 50:50 не са били.

# 671
Моята горна беше още по-тънка, когато започнах с филърите. Тогава стартово ми сложиха 0.8 горе и 0.2 долу. И никога през годините долната не е била по-малка от горната, нито дори 50:50 не са били.

Мен първия път ми беше 0.5 слагано и в последствие част от него разграждано след 7 месеца. В деня на разграждането ми се постави 1мл Нувия като ми се разградиха топчетата от стария филър. Докато бях с отока горната изглеждаше даже още по голяма и се уплаших защото това е най омразния ми ефект..горната да е повече. Имах и филъри и хиалуронидаза едновременно в устните та добре че спаднаха че и аз бях 🍩😁Последната снимка е преди месец като последно съм си поставяла юни месец миналата година. Горната ми устна отпред може да изглежда почти еднаква с долната но в профил се вижда че не е. А и при мен има и друга особеност защото хоризонталната дължина на устата е прекалено малка според мен 4см 🙄ако това има значение. Прикачвам една снимка с много полезна информация под нея и сега се замислям дали да не си ги направя този път в Бургас при този доктор🤷 Някой от Бургас има ли мнение за него ? Малко неизвестен ми е се струва и се чудя дали ще има достатъчно опит. На писания в профила му е добър а и каза че може да ми поръча от моята любима Neauvia макар и да не работи с нея.

# 672
Ще си от малцината хванали посока Бс за медицински услуги. Даже за мен ще си единствената Grinning

# 673
  • София
Ще прикача и снимка на естествените ми устни защото ми мен горната почти я нямаше сравнение с долната.
естествените ти устни са много по-красиви от сегашните.
Не разбирам защо зорлем се обезобразявате.

# 674
Не виждам обезобразяване, много грубо изказване ....
За мен много добре са се получи - изглеждат пухкави и красиви.

Общи условия

Активация на акаунт