Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 936 607
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 845
Всъщност докога са затворени училищата? По-горе видях пост до 29.03, по новините в 17 ч. казаха една седмица за софийските.... Извинявам се, ако назад е обсъждано Flushed

# 19 846
Казвайте и в кой град са случаите, де.

Явно ще чакаме брифинг. В момента Бойко само разяснява за мерките, явно Мутфчийски ще говори допълнително.

Благодаря! Аз помислих, че са съобщили ама се скръндзите да споделите.

# 19 847
Скрит текст:
Ако от фирмата ми решат, че ще работя дистанционно, това ще се отрази сериозно върху психиката на бягащата пътека в хола, която от 2-3 години си е внушила, че е сушилник за дрехи.
Simple Smile
Крос-тренажорът у нас ако знае какво го чака от тук нататък Wink)
А за инкасаторите за вода и вие:
Можете да се заразите ако стоите 15 минути на разстояние 2 метра с болен.
За 1 минута нищо няма да стане.

Такива щуротии се пишат тука понякога.. тцтц..

# 19 848
А счу ли ми си - Борисов каза, че там където няма техническа възможност за онлайн обучение ще се включат БНТ3 и БНТ 4??

# 19 849
  • София
А счу ли ми си - Борисов каза, че там където няма техническа възможност за онлайн обучение ще се включат БНТ3 и БНТ 4??

Да, БНТ 2 и 4, но не каза подробности.

# 19 850
Скрит текст:
Ако от фирмата ми решат, че ще работя дистанционно, това ще се отрази сериозно върху психиката на бягащата пътека в хола, която от 2-3 години си е внушила, че е сушилник за дрехи.
Simple Smile

Кое точно е щуротията в случая? Да влезе в дома ми човек с обувките, който е обиколил още 100 апартамента, кой знае какво е пипал....стои в банята поне 10 минути, за да чукне на таблета данните. ... Въобще не намирам за допустимо пускането на външни лица в дома при това положение.

# 19 851

Да, БНТ 2 и 4, но не каза подробности.

От вторник нататък, но министъра ще обясни как ще става.

# 19 852
Прокуратурата има план за борба със спекулата и хората които се опитат да печелят на гърба на епидемията.

# 19 853
Еконт и Спиди дали ще работят?

# 19 854
Кажете ми моля ви в България ли не работят банкоматите и постерминалите?

Банките ще продължат да обслужват клиенти
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8298193

# 19 855
Нито един случай на Коронавирус Laughing :
https://www.facebook.com/mihailneychev/videos/217904066282434/

Няма корона в ма'алата LaughingLaughingLaughing

# 19 856
  • София
Да, 7 нови случая, т.е. общо 30 за БГ

# 19 857
БСП ще внесе предложение за увеличение на наказанията за спекула. В момента имало глоба от 100 лв. за спекуланти.

# 19 858
Съд и нотариус ще работи ли?

Съдилищата ще гледат само неотложни дела като мерки за отклонение Задържане под стража, издръжки, по Закона за домашното насилие и някои други.
Нотариусите според мен ще си преценяват, ще дезинфекцират и така....., пък някои могат и да не работят.
Аз съм адвокат, за сега смятам да работя, пък ще видим...

До 13.04 дори до след Великден реално, се отсрочват всички дела, освен някои спешни - мярка за неотклонение, лечение (психиатрично) и някои др. Съдилищата няма да  работят с граждани, само в някои направления, които са неотложни, но при променен режим.
Стана много тягостно.
А какво стана с грип Б, изчезна ли?

# 19 859
Скрит текст:
Скрит текст:
Simple Smile

Кое точно е щуротията в случая? Да влезе в дома ми човек с обувките, който е обиколил още 100 апартамента, кой знае какво е пипал....стои в банята поне 10 минути, за да чукне на таблета данните. ... Въобще не намирам за допустимо пускането на външни лица в дома при това положение.

Щуротията, че не може да се заразиш за 1 минута, например..

Общи условия

Активация на акаунт