Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 958 373
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 4 755
  • Варна
И не са пили кафе и бира по заведенията и не са си купили вода на стадиона? Не вярвам.
Съдейки по "гостоприемството" в Разград по аналог с някои български мачове, полицията директно ги е навряла в "кафеза" и не ги е оставила да се движат из Разград. Е контакти с продавачи в крайпътни заведения все са имали.

Несравними са мачовете. Не става дума за организирана агитка. Повечето хора са дошли самостоятелно на мача, хотелите в Разград са били препълнени.

# 4 756
В 21 век не звучи толкова смешно, колкото изглежда на непоследния смеещ се.

# 4 757
  • Street of Dreams
Супермаркет с още 100 човека е едно от последните места, където ще ми се ходи НА МЕН. А храна винаги е имало вкъщи като за война, не по моя вина. Всеки да решава за себе си и своето семейство, аз просто дадох идея. 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 4 758
Аз веднага ще Ви дам примери за лекарства. Детето ми е на Репитенд, той без това го няма много много, какво ли остава, като има вирус и доставките почнат да се бавят. Баща ми е с инсулт, пие по 4 5 вида лекарства. Баба ми е с остеопороза и е на хормонални медикаменти + вит. Д. Е другите за щастие сме добре, ама се случва глава да ни заболи, зъб, да паднеш и да си удариш крака, милиони неща. Ето за такива лекарства се говори.

# 4 759
  • на пистата
Е, как какви лекарства - тези против коронавирус... както и в кристалното кълбо ще види всички болести, с които ще се зарази следващите няколко месеца.
Нормално е човек да си купи аналгин,нурофен,витамини.Така или иначе винаги имаме от тях вкъщи, всеки един от тук пишещите предполагам също.Не знам някой да тръгне да си купува аннибиотици или лекарства за спин.
Снижана,точно така.Майка ми е с остеопораза и пие една шепа хапове.На скоро се излекува от хипатит С и не може да приема всякакви лекарства( парацетамол и е забранен..най-елементарното).

# 4 760
Предполагам си лекар и знаеш какви лекарства да приемаш

Може и да знае. Тук пишат доста хроничноболни хора, които редовно приемат лекарства. А може и да иска един парацетамол да си купи. Защо е нужен тоя сарказъм? Разбирам, че на някои хора им е тежко да се справят със стреса и идват тук да се самоуспокояват, но по този начин с нищо не допринасяте към дискусията в темата.

# 4 761
Joy ох то не е смешно..ама се изсмях с глас😂.
Представям си как ще ме изгледа аптекарката ако й кажа :”Лекарство за СПИН ,моля .”

# 4 762
# 4 763
  • на пистата
Joy ох то не е смешно..ама се изсмях с глас😂.
Представям си как ще ме изгледа аптекарката ако й кажа :”Лекарство за СПИН ,моля .”
Е казах го примерно 🤣не ми дойда друга  страшна болест на ума за момента 😁

# 4 764
Починалия в Банско освен аутопсия, тест за корона вирус правен ли му е?
Все пак говорим за увредени бели дробове?
Почти съм сигурна, че не са го взели със специална линейка и костюми..

Китайците не бяха ли казали и че само по образна диагностика на бели дробове може да се постави диагноза? 

Чудя се нашите лекари дали са обучени да диагностицират вируса. ..

Два дни за резултати от тест в лаборатория ми се вижда ужасно дълго време, като се замисля колко хора са контактували... по този начин се забавят и мерките спрямо тях...а разни успокоителни твърдения, без излезли резултати,черно на бяло, според мен са вредни.

# 4 765
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Информация за 38 годишният италианец от вчера има ли? И за съпругата му? В испанската преса не пише нищо.
Пише само, че вчера родителите му са били транспортирани до Кремона.
За жена му: никаква информация.
Мениджърът, който е бил в Китай е дал “отрицателна” проба за коронавирус.

# 4 766
Еми под запасяване с лекарства не мисля, че някой е имал впредвид, медикаменти за ХИВ и СПИН.

От последните минути. Видях в един туит коментар, че има спрян влак по линията Италия-Австрия, заради подозрения за коронавирус на двама от пътниците.

# 4 767
Предполагам си лекар и знаеш какви лекарства да приемаш

Може и да знае. Тук пишат доста хроничноболни хора, които редовно приемат лекарства. А може и да иска един парацетамол да си купи. Защо е нужен тоя сарказъм? Разбирам, че на някои хора им е тежко да се справят със стреса и идват тук да се самоуспокояват, но по този начин с нищо не допринасяте към дискусията в темата.
Къде видя ирония. Човекът пише, че ще си купи лекарства за коронаворус. Интересно ми е какви ще са.

# 4 768
  • на пистата
Еми под запасяване с лекарства не мисля, че някой е имал впредвид, медикаменти за ХИВ и СПИН.
Това се опитвам и аз да обясня, като попитаха какви пък лекарства ще си купите.
Нормалните за едно домакинство.Никой не е тръгнал да си купува лекарства за страшни болести.
И за любителите на луксознш стоки 🤣Финди маска само срещу скромните 190 евра

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 15:08 от nameika-31

# 4 769
  • Street of Dreams

Чудя се нашите лекари дали са обучени да диагностицират вируса. ..

Два дни им трябват за един мъртъв, доколкото виждам.

Общи условия

Активация на акаунт