Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 997
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 18 540
  • София
Ще има извънредно заседание на Министерски съвет в 22:00. Ще решават вземането на по-строги мерки.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/izvanredno-zasedanie-na-ms-premi … koronavirusa.html

Ами крайно време е!
Според мен няма да са кой знае какви мерки, както обикновено първо ще подготвят населението, да свиква. А другата седмица може вече да са по-сериозните мерки. Все пак артистите още смятат, че нали....

April morning Защо изпитваш ужас от карантина, това ще е облекчение. Ще е като в Италия, не като в Китай, пак ще се излиза, но по работа, до магазин, и полицията ще има право да се информира накъде си тръгнал.

gabiplus В рамус, 120 лв. е теста, мисля, че го правят само в централната им лаборатория, но не знам. Мутафчийски беше казал, че все повече ще стават лабораториите.

Скрит текст:
Може ли някой периодично да трие мнения, подобни на рорик

# 18 541
  • на пистата
От днес,личната лекарка на сина ми, приема пациенти само с маски!А като няма...аз си купих 3 маски само FFF3 за всеки случай.Дано не ми се налага,малкия сега е с хрема и по фейсбук ни консултира.

Откъде купихте маските ?
Още края на януари ги купих.И сега ме е яд,че не взех повече.Поне да раздам на близки които нямат.Но здраве да е.

# 18 542
Е, на Китай, как не им е дошло на ум да ползват това лекарство за ревматоиден артрит. А и само за двама пациента става въпрос. Да видим как ще е положението, с тези, на които са взели да го дават вчера и онзи ден.

# 18 543
Полудявам от хора около мен, които съвсем омаловажават случващото се. Ок, не искаш да се панираш, но да превръщаш всичко в шеги и насмешка е чак грозно. Особено като имаш предвид хората, които са си отишли. Извеждам децата в парка и полудявам, когато някой се доближи до тях. Не знам, на мен ми е все по - страшно!

# 18 544
Ако си във Варна пиши ми на лично, ще ти дам адрес.

Малко позитивизъм от мен :

Това дали е истина?

В какъв смисъл , дали е истина? Дали е реална книгата ли?

Да,  както и текста в нея.

# 18 545
Turkey has closed all schools for 1 week and universities for 3 weeks. Classes will be conducted online

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Какво чакаме, дано на извънредното заседание се осъзнаят, не трябва да се пуснат децата на училище/градина Sad

# 18 546
  • София
Една добра новина: терапията с лекарството против ревматоиден артрит, която експериментират в Неапол, дава добри резултати и то много бързо казват че е подобрението. Производителят Рош ще го дава безплатно на всички болници, които решат да прилагат терапията.
https://www.ilfoglio.it/dalla-flaminia-a-mountain-view/2020/03/1 … edali-306367/amp/

http://www.ansa.it/english/news/science_tecnology/2020/03/11/cor … 3e314c30e7e9.html

Това е най-хубавата новина от много, много време насам.
За да не се губят подобни постове и то с линкове, много моля от автора на темата (ако има тази опция като възможност) или модератор да ги добавя в началния пост на 1 стр.
И там да се добавят всякакви такива новини (доказани) за препарат, който действа положително или намалява драстично шанса за латентност, новини за лек, за ваксини и пр. Засега не са много, но е хубаво да са събрани на едно място и да могат хората да са по-добре информирани.

Благодаря.

# 18 547
Призовавам отново, слагайте в скрит текст като цитирате.

# 18 548
Издокарала се да се снима, обаче защо после ги е свалила в самолета - акъл, все едно в самолета не може да се зарази.
Това в самолета май е старо.

# 18 549
Полудявам от хора около мен, които съвсем омаловажават случващото се. Ок, не искаш да се панираш, но да превръщаш всичко в шеги и насмешка е чак грозно. Особено като имаш предвид хората, които са си отишли. Извеждам децата в парка и полудявам, когато някой се доближи до тях. Не знам, на мен ми е все по - страшно!

Вероятно, тази епидемия ще остави у вас трайни увреждания, главно психологически. Бог да ви пази.

У доста хора ще остави, включително и при мен.

# 18 550
  • на пистата
Издателство „Просвета“ дава безплатен достъп до всичките си електронни учебници.

https://bnr.bg/post/101239987/izdatelstvo-prosveta-dava-bezplate … ebnici-i-pomagala

# 18 551
Stashа  книгата я имам на български. " Пророчества" на Силвия Браун. Доза скептицизъм и критично мнение проявявам, защото не съм сигурна, че е преведена точно. А и не само по тази причина.

# 18 552
Аз най-вероятно ще продължа да работя от вкъщи и другата седмица, така че малкото ми дете няма да ходи на ясла. Но голямата какво да я правя, ако не удължат ваканцията, се чудя!?

# 18 553
Не е сложно да се провери дали книгата е истинска. Има я в pdf вариант в интернет, а друга потребителка публикува линк към преведеното на български издание, но цитатът там се различава доста.

Оригинален текст:

Превод в българското издание:

# 18 554
Страшна работа, че някой някога измислил фикция за бъдещето с дата 2020!

Общи условия

Активация на акаунт