Надявах се тази сутрин да е ОК положението, но масовата истерия явно е пълна. В Кауфланд пратих мъжа ми и той каза, че опашките са брутални - предвид, че няма 8 сутринта в съботен ден.... Снощи той се отказа да пазарува, че е било лудница. В ebag също са се юрнали да пазаруват - преди, като съм поръчвала, доставяха за след около 3 часа, вчера сайтът умря на няколко пъти. Чак около 1 през нощта успях да поръчам някакви неща за понеделник. А не е като да е станал апокалипсис. Не я разбирам тази истерия и това презапасяване.
E да ама и вие сте тръгнали в 8 сутринта в събота в Кауфланд и сте пребегнали до Ебаг в 1 през ноща. даже с намерение още от преди това да искате да поръчате.. Демек и вие като всички останали. Смисъл как се изненадвате, като правите точно като масово останалите хора

Ами, през седмицата обикновено пазарувам по малко, но точно тази седмица имах куп задачи (вечер, след работа) и не успях. Хладилникът беше абсолютно празен, а съм с две деца, все трябваше да се купи нещо. От понеделник ще работя от вкъщи с двете деца (досега всеки е я на градина, я на работа, я на училище - та не е било нужно да има кой знае какво вкъщи през седмицата). И не - не сме пазарували излишни неща. И от кварталния магазин взехме две-три неща. Поръчката от ебаг е за 37лв - 8лв, от които са трева за котарака, че си няма, а почна да яде един кактус.