Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 854
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Каргото вози хигиенни материали основно, места почти няма. Пратки се карат и с пътнически полети,които в момента почти липсват. Скоро получих оферта за 120 кг по въздух -36 Хил. Лв JoyFlushed
Не знам авиокомпаниите защо не сгъват или да махат седалките и да товарят полетите и да ги пускат с карго щом са толкова на зор. Явно има някакви формалности и реорганизация ама да не си ползваш флота, а да ревеш само ... не знам. Явно аз съм по-прост и бих направил повече да си ползвам ресурсите вместо да се оправдавам с липса на пасажерски полети.

# 361
Освен факта, че след всяка промяна в конструкцията, самолетът трябва да се регистрира отново пред въздушна администрация, няма особенно много пречки.

# 362
  • Варна
Има пратки които Спиди доставя вече.Имам една пратка която е разделена на две ,едната част в Спиди  другата в Пощата.Само дето пратката от Спиди трябва да си взема от от ма.....та си.Толкова ли не могат да си я пуснат в клона на квартала които е посочен .Някои ще кажат Имат пренасочване ,ама един път го ядох , изгубиха едни документи за това гледам да си взема стоката лично.

# 363
  • Бургас
вече като чели има проблем и с връзката Китай - Сингапур, а преди бяха за отрицателно време

# 364
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е картини от AliExpress и дали идват като на снимката

# 365
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е картини от AliExpress и дали идват като на снимката
Снимките от страницат на стоката са обработени и често не съвпадат с визията на стоката. Гледайте снимките от отзивите на получилите вече стоката. При липса на снимки от клиенти аз не бих купувал такива атикули.

# 366
Снимките от страницат на стоката са обработени и често не съвпадат с визията на стоката. Гледайте снимките от отзивите на получилите вече стоката. При липса на снимки от клиенти аз не бих купувал такива атикули.

Да гледам и отзивите, а иначе снимките в рамка ли идват или навити на хартия

# 367
Ами чети коментарите - там си пишат хората какво що са получили, кефи ли, не ги ли кефи....и така.

# 368
  • София
Странно! През последните 5 години нямам изтекък срок на поръчката или нещо не дошло. Сега обаче, 5 от поръчките ми (12бр) от 11.11, им изтича защитата, няма ги и съм пуснала диспут. При вас има ли забавяния?

Аз имам 12 поръчки от Aliexpress и Joom,статусът стои на Departed to destination country,почти два месеца вече.Мисля,че ги задържат в Белгия,или на нашето летище.Едната вече е с extended period.

# 369
  • Бургас
Странно! През последните 5 години нямам изтекък срок на поръчката или нещо не дошло. Сега обаче, 5 от поръчките ми (12бр) от 11.11, им изтича защитата, няма ги и съм пуснала диспут. При вас има ли забавяния?

Аз имам 12 поръчки от Aliexpress и Joom,статусът стои на Departed to destination country,почти два месеца вече.Мисля,че ги задържат в Белгия,или на нашето летище.Едната вече е с extended period.

2020-04-21 17:17
    Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

2020-04-14 10:26
    Departure to country of destination

2020-04-14 06:57
    Parcel is handled

2020-03-09 13:00
    Arrival at export hub

2020-03-08 16:10
    Item is ready for transport

2020-03-08 15:10
    Item is announced / bpost received the information

# 370
  • Варна
Ооо да, има много проблеми с доставките от февруари насам. Коронавирусни причинители на забавяне и прекъсване на веригите на доставки.

# 371
  • Бургас
ако тракинг информацията изчезне от куриера, до преди 3 дена бе в Сингапур, сега такъв номер не съществува
пратката да е чакам ли, или диспут с липса на инфо

# 372
  • София
По една поръчка имам само един останал ден от 60 дни за защита. Тракингът казва, че пратката е в БГ.  И подозирам, че е вярно, защото имах друга пратка, която беше тук 2 седмици преди да ми пратят смс от пощата.

До кога мога да изчакам без да отварям диспут? Или начин да си удължа защитата - нямам такъв бутон и никога не ми се е случвало.

# 373
Никакво движение при мен от месец. Имам 3 поръчки. Едната е само с RB номер-за нея дава това от 21.03.

Другите две са под кривата круша.

И тази

Ще отварям лаптопа да се мъча да пускам диспути...че ще ми е за първи път.

# 374
До кога мога да изчакам без да отварям диспут? Или начин да си удължа защитата - нямам такъв бутон и никога не ми се е случвало.
Due to shipping delays,please extend delivery date by 00 days.
Бутонът за искане на удължаван на защитата не прави нищо друго, а само праща следният текст като съобщение напродавача. Може да го изпратите и вие директно в съобщенията до продавача. Според мен продавача няма време за да удължи защитата. Обикновенно такова искане са прави няколко дена предварително.
Проверявайте всяка седмица в пощата. Случва се да не пращат съобщения поради липса/сгрешен телефонен номер или да се загуби бележката.
Пробвайте сега, но ако не му остане време на продавача да удължи защитата има 15 дена след края на защитата. След 15тия ден вече няма бутон диспут. Рисковете са ваши. Един диспут продължава 10дена и отворен 10 дена след изтичане на защитата дава 20 дена в които пакета трябва да го вземете от пощата. За 20 дена не дойде ли е странно.

Общи условия

Активация на акаунт