Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 843
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Ако са минали първоначалните 60 дни - може.

# 346
Ами явно продавача е удължил защитата, защото ми изписва, че до 9 дни трябва да си получа пратката, т.е стават доста повече от 60 дни. Мога ли сега да пусна диспут или да изчакам още 9 дни?
Дали искате решавате вие. Дали може проверявате на сайта. Почвате диспута и на стъпката след като зададете причината и отбележете че не сте получили стоката може да излезе съобщение (когато е по-малко от 60 дни) и да не ви пусне да продължите. Пусне ли ви си започвате диспута най-спокойно.

# 347
Моля, някой ако знае колко дни максимално след получаване СМС от митница трябва да се представят необходимите документи, да напише!

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 17:04 от VURB

# 348
  • София
Моля, някой ако знае колко дни максимално след получаване СМС от митница трябва да се представят необходимите документи, да напише!
90 дни

# 349
  • Бургас
90 дни
90 е преди да го върнат, а за въпроса е някъде посредата 0-90

# 350
Благодаря!
Изчаквам още една пратка и ако отиде на митница, ще се опитам да мина с едни документи. Не зная, дали ще се получи.
 Весели празници!

# 351
Благодаря!
Изчаквам още една пратка и ако отиде на митница, ще се опитам да мина с едни документи. Не зная, дали ще се получи.
 Весели празници!
Няма да минеш с едни документи. Всяка пратка се освобождава индивидуално.

# 352
Здравейте преди няколко дни направих поръчка в Али Експрес. Всичко си беше нормално преди да вляза във списъка със поръчки който имам. Обикновено ми пише track order а сега ми пише extend time или нещо подобно. Дадох 60 дена и се чудя да cancel -на ли поръчката или да чакам
П.С. човекът не е влизал онлайн

# 353
В групата за митниците трябваше да питате, но не знам до колко сте склонен да плащете магазинаж. Много малко дни имате преди да почнат да го начисляват и е доста по-солен от този на пощите. Да не се окаже докато се мотате, че магазинажа вие повече от пратката.
Здравейте преди няколко дни направих поръчка в Али Експрес. Всичко си беше нормално преди да вляза във списъка със поръчки който имам. Обикновено ми пише track order а сега ми пише extend time или нещо подобно. Дадох 60 дена и се чудя да cancel -на ли поръчката или да чакам
П.С. човекът не е влизал онлайн
Давате 60 дена да подготвят пратката и още 120 Дана да я доставят. 180 дена да чакате. Щом продавача не е влязъл в сайта явно няма желание да работи. Удължаване на срока за изпълнение на поръчката се прави само по искане на продавача.
Ще берат ядове с тези както с Белгийците и с Малайзия но ще почакаме и ще видим колко скъпо ще им излезе евтиното
Няма ядове. Yanwen с pick-up на 07.03 беше в пощенския клон на 18.03. През Малайзия.
С всички нови маршрути няма ядове няколко месеца и после се оклепват тотално.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 01:26 от netman71

# 354
В групата за митниците трябваше да птате, но не знам до колко сте склонен да плащете магазинаж. Много малко дни имате преи да почнат да го начисляват и е доста по-солен от този на пощите. Да не се окаже докато се мотате, че магазинажа вие повече от пратката.

Колко дни след СМС започват да начисляват тази такса магазинаж?

# 355
  • София
VURB
Вече няма такса магазинаж.
Ако не се вземе пратката,  до 90 дни, се връща на подателя.

# 356
Здравейте!

Върнах се назад по страниците, за да видя дали няма отговор на въпроса ми но не открих. Искам да си поръчам някой неща, но освен забавяне на поръчките за което пишете дали е сигурно че пристигат?  По едно време имаше съобщение в сайта на пощите, че са ограничени пратките. Извинявам се, ако някой някъде го е написал, но просто не го видях.
Благодаря Simple Smile

# 357
  • Бургас
то ще дойде, но кога не се знае

# 358
Винаги има вероятност нещо да не дойде.

# 359
Да, случвало ми се е, но поне са ми връщали парите. Ще рискувам и да се надявам до лятото да дойдат.
Благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт