Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 905
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Да и аз като се опитах да поръчам първия път като се регистрирах беше точно така, поръчах си нещо по-скъпо, пуснах поръчката и се опитах да ги поръчам отново ,но вече цените не бяха същите.
Знам че са за нови абонати - въпреки че бях такъв, нямаше наличности и не можах да завърша поръчка. Това е моят опит.

# 241
Пристигнала ми е още на 25.02 едната поръчка...бързи са, само за 16 дена...поръчана на 21.01, пусната от нях на 14.02. Бързаци 😜

Не са ми звъняли от пощата. Гледам писали първо посещение - посещавали са ме..ама дрънци. С RB e пратката. Утре ще ги насосам...

# 242

Надявам се да се вижда. амо го проъчам и помоля човека който го праща да напише че е примерно мп3 или нещо друго. дори и да се наложи да платя реалната цена не ми пречи.

# 243
Вместо да платиш 2.89 с безплатна доставка, ще платиш 1 цент + 2.88 за доставка. Голяма далавера начи. За тая цена ще е по келяво от нокторезачка, да занаеш.

# 244
  • Бургас
Поръчваш и ако дойде, не е нужно да пише нещо друго
плътния метал се вижда много добре под скенера на митниците

Виж отдолу коментарите на хората от страните които са в ЕС

# 245
Здравейте, отказах два чифта бански понеже доста се забавиха с изпращането, минаха около 10 дни поне вече, а продавачите нито ми отговарят на съобщенията, нито канселират и те поръчката, че да си получа парите. Какво да правя?

Ще чакате, друг вариант няма. В Китай почивката им е удължена заради коронавируса до 18 февруари....
Аз все още чакам пари, дали има вариант да не ми ги възстановят? Simple Smile

# 246
Здравейте, отказах два чифта бански понеже доста се забавиха с изпращането, минаха около 10 дни поне вече, а продавачите нито ми отговарят на съобщенията, нито канселират и те поръчката, че да си получа парите. Какво да правя?

Ще чакате, друг вариант няма. В Китай почивката им е удължена заради коронавируса до 18 февруари....

А канселираха ли ви поръчките?

# 247
Някой да е поръчвал филтри за робот прахосмук? Ако може да ме ориентирате къде точно да ги търся?

# 248
  • Точно където трябва
Не съм поръчвала, но всички, които продават роботи имат и филтри и всякакви консумативи. След малко ще пусна линк, ако кажеш за какъв модел.

# 249
Имат ама дали са съвместими.
За Виледа VR One търся...
Дистрибутора за БГ не поддържа нита филтри нито четки.

# 250

Едната да, на другата оставаха 2 дни, а сега пак са увеличени на 12..ще приложа снимка.

# 251
  • Точно където трябва
Не намирам такива. Има в Амазон, но са 35Е, вероятно са скъпи.

# 252

Едната да, на другата оставаха 2 дни, а сега пак са увеличени на 12..ще приложа снимка.

За тази, която са ви я канселирали би трябвало да си получите парите за 5-6 работни дни. Поне аз за толкова ги получавам. А тази , която не са ще си я чакате и аз имам една такава, на която срока все се удължава а търговеца не отговаря. Накрая ще взема да искам от Алиекспрес лихва, защото ми държат парите и оперират с тях....

# 253
FBID, доста повече от 5-6 минаха, чудя се какво мога да направя, пише, че продавача се е съгласил да канселира поръчката.

# 254
  • Асеновград
Ето:

Общи условия

Активация на акаунт