👶 Юнски мами на бъдещи мъничета, обменят опит за техните ритничета! 2020! - 🌞 Тема 7

• 32 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Ехааа. Сапунка е станала отвсякъде. Значи ще си правим само женски срещи, че не се знае, знае ли се Joy
Аз отново с един индиански въпрос, но това втвърдяване при контракции къде точно се случва? Педя под пъпа си ми е твърдо на пипане, но нямам други усещания, които да ме навяват на мисли, че са контракции и съм в размисли и страсти сега. Или пък все пак там си е матката, която е доста уголемена и е нормално да е твърдо?
Трябва ми спешно занимание, че така като не ходя на работа и откачам бавно и сигурно Flushed

И при мен е твърдо една педя под пъпа, но това не са контракции.
В 16-та седмица направих много силни контракции и бях на инжекции 7 дни.
Чувството е свиване и разпускане и при мен беше силна болка, от която не можех да мръдна.
Доста са отчетливи и е различна болка от всяка, която съм усещала досега.

# 331
Wow, егати сериал! 😂
И всички разтурени семейства с новородени!
Биозина си е добавка, какво да чакаш до преглед. Особено в сезона на грипа си е направо задължително да се пие. Аз си почнах директно втора опаковка и после ще взема трета.

# 332
Е не вие се хвърлихте сериозно в някакви супер сериозни размишления , ПИТАХ ПРОСТО ДАЛИ ИМА МАМИ КОИТО УСЕЩАТ БЕБЕТО СИ СУПЕР ЧЕСТО , а не да ми казвате дали има кислород или не пак пояснявам , че някои изобщо май не разбират и не бях тази която се заяжда. Аз питах елементарен въпрос вие ми обеснявате отиди на лекар е за кво е тоя форум тогава и защо ме всички тук , аз мога да предценя дали да ида на лекар в зависимост от отговорите тука а не да се заяждам и с въпроса “ти сериозна ли си” си пролича кой се заяде и за протокола- от тук нататък въпросите считай че не си ги задавам към теб lemons за това просто може да ги подминаваш Simple Smile без лоши чувства, просто нито са ти градивни отговорите , нито помагат очевидно само хаус създават , нищо нямаше да ви стане да кажете да движи се , не не се движи. Аргументирах се вече, защо съм попитала заради приложението , или все още не ви е ясно и ще ми казвате ние не сме лекари 😂😂😂 като никой не ви е попитал въпрос на който лекар трябва да отговори, а личен опит

# 333
Мелдим, успокой се жено!
Много от нас дори не усещаме още бебето и живеем от преглед до преглед. Аз бих се радвала да го усещам колкото се може по-често. И през ум не би ми минало, че не е Ок. Не знам какви са тези статии във фб, които си чела, но по-добре не чети от фб.

# 334
  • Варна
ХАХАХААХ
Ти пък много си допринесла за тази или която и да е тема Grinning
Aйде не ме занимавайте повече, моля ви.
Казах каквото имам да казвам.  ОбЯсних много точно какво съм имала предвид. Не е мой проблем,че си го приела навътре. Чао!

# 335
Момичета, най - накрая в 18+5 видяхме, че нашето човече е момиченце Sparkling Heart надявам се на ФМ на 12.02 да потвърдят. Важното е че е добре, расте, смуче си палчето. Засега имам леки гъделичкания, но все още не съм сигурна дали е то, а и съм с предна плацента.

# 336
Леле, Мелдим, успокой се!
На фона на всички момичета, които още дори не усещат бебета си, твоят въпрос звучи наистина странно.
Хора, ще ми се свършат смешните истории, ако пак стане скандал.

# 337
И аз не разбрах за какво стана такъв проблем. Аз треперя, че нито днес нито вчера съм го усетила, и лично ако го усещах постоянно щях да пърхам от щастие.
Относно бодита и пелени и всичко прекрасно - чакам пустата ФМ и ще взема и аз нещо. И най-накрая ще кажа в работата 😁 че съм в постоянни лъжи

# 338
Айййй , Амели и сега какво трябва до София на кафе да дойдем да чуем най - интересното , ейййй как ще се спи сега
Биозина , го пия от 4 г.с. и Аг ми каза поне до Март да го пия , плюс витамините
Стягания имам пък от два дни обаче в областта на стомаха , направо ме побърква , имам чувството че ще се пръсна, а надолу корема ми е спокоен , кво е туй нещо не знам, утре на ЖК ще споделя.

# 339
Биозина аз го спрях, писна ми да пия хиляда неща. А и като си стоя вкъщи не съм много контактна с вирусите.

Набелязала съм си неща в NEXT, мисля да ги взема живот и здраве след ФМ в София.

Постоянно ми се яде сладко, не знам вече как да се ограничавам 😭

Бебето го усещам сутрин и вечер от съвсем скоро. 21ва седмица съм.

# 340
Момичета няма смисъл да влизате в спорове, излишни са наистина. Всеки има свободното слово и право да пита и пише каквото си иска стига да не обижда никой, а вече е въпрос на личен избор кой ще го вземе под внимание и ще отговори или ще подмине. За едни някои въпроси може да са несериозни, а за други съвсем сериозни.
Според мен  в случая спора тръгна от това, че Мелдим е възприела въпроса на Лимончето като подигравателно, а тя се поправи, че всъщност е писала в шеговит смисъл. На мен също в началото ми прозвуча подигравателно, но Лимончето се изясни, а и малко или много вече всички започваме да изграждаме някакво мнение една към друга. Правило ми е впечатление, Лимончето е наистина момиче с по-развито чувство хумор и затова аз лично не вярвам, че е имала лоши чувства. Понякога наистина при писане може да прозвучи по друг начин. Та затова не влизайте в спорове излишно момичета. Мислете позитивно! 🙂

Ирина аз също си хапвам мед доста често и съм си задавала този въпрос. Рових и в нета , но никъде не пишеше, че е вредно. Трябва да питам АГ, но все забравям.

Кайлийн днес и аз усещах , че ми твърдо точно там и може би е глупаво, но си помислих, че бебчето е там, а не контракции.

Знаете ли дали е практика в България да се  поставят инжекции витамин К на новородените бебета за предотвратяване на евентуални усложнения. Днес говорих с приятелка, която роди в Турция и там е било задължително по закон.
Ето една статия за вит. К при новородените:
https://bremennost.bg/vitamin-k-za-bebeta.html

# 341
Освен да вземем да си комуникираме с клипчета, че да ни е ясен тона 😁
Просто някоИ от нас са по-чувствителни, други сме по-иронични, на трети пък въобще не им се разбира какво са опитали да кажат!
Ани, и аз умирам за сладко! Но то това е винаги, не само от бременността. Да изям кашон шоколади Милка ме възпира само постоянно променящата се цифра на кантара 😂

# 342
Днес споменах на АГ че на моменти имам втвърдявания и като го разтъркам минава. Той каза да бе го пипам и че са подготвителни безболезбени контракции, които се появяват от 5 месец. Каза, че не е опасно

# 343
Аз съм почти убедена, че снощи и днес имах точно такива без болезнени втвърдявания. След тях бебка направо полудяваше. Не ни ли е рано за подготвителни?

# 344
  • Варна
И аз имам много често. Разтривам и ми минава. Обикновено ми се случва през ноща. В петък съм на преглед и мислех да говоря с АГ. Аз не пия магнезий, а предполагам, че това оказва влияние.

Общи условия

Активация на акаунт