👶 Юнски мами на бъдещи мъничета, обменят опит за техните ритничета! 2020! - 🌞 Тема 7

• 32 474
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Ами при мен не се е движило бебчо или поне не съм усетила, но и сутринта като сенпипнах беше твърдо. Точно това ми каза АГ днес - че били контракции... и аз не знам, но каза да не се пипа

# 346
И аз гледам да не пипам, знам, че не трябва. Магнезий не пия.

# 347
Благодаря ви за Биозона Още утре ще си взема нива опаковка и пак ще си ги пия по 2 на ден,както ми е написано в рецептата.

А за спора,точно тези,които се подиграват на всеки коментар го приемат лично към всеки.Аз така и не разбрах нито преди,нито сега започва съм трън в очите на Лемънс,тя също не се изяснява защо има някакъв проблем срещу мен.
Занапред по добре да се цитираме с имена ,когато говорим конкретно към някого и да се изписва дали е написано на шега или не.На мене ми е все тая кои какво мисли за мен ,но да ме обвиняват ,че съм коментирала НАРОЧНО коментара й...
А пък изказването кои за какво бил допринесъл са форума направо ме разби.Някаква статистика ли водиш Лемънс или какво? Имам чувството,че си приела нещата тук като бащиния и едва ли не тинколиш ,ти бесиш и обединяваш кой как задава въпросите ,а пък на твоите коментари да не се опунира.Мелдим е права за мен,не защото ти си и казала,че не е,а защото Аз така мисля.
Форума е за всички ,а не само за теб и приятелския ти кръг!!!!

# 348
Здравейте,
Няколко дни имах и аз болки. Бяха като менструални, ниско долу. Вчера бях на АГ. Каза че не е много ОК, но няма страшно. Изписа ми магнезий. До колкото знам той е с натрупване, така че след няколко дни ще стане ясно дали има ефект.

# 349
  • София
Момичета, защо не се разберете на лични ?!

Ники, може би те разтяга и за това те боли. Надявам се, че ще ти подейства бързо и ще си добре Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 19:41 от engruseva

# 350
Момичета, защо не се разберете на лични ?

Ники, може би те разтяга и за това те боли. Надявам се, че ще ти подейства бързо и ще си добре Simple Smile

Защото Лемънс,дори не знае за какво спори с мен!
Аз изказвам мнение,тв си мисли,че е лично към нея и почва да напада без причина.
За пореден път  е в някаква грешка и иска да се изкара многострадалната Геновева.Спри се малко ,момиче! Тук има място за всички.
Мислех да я питам на ЛС какво има срещу мен,но нека каже тук пред всички,че да се свършва вече с тия нейни лични подбуди към определни лица тук.Много ми е интересно и на мен да науча на какво се дължи това и държание.

# 351
Оф, Ирина-Анджелис Джоли-Пит-Анънстън, минаха 20 коментара по други теми, ти пак назад връщаш към споровете!

# 352
Оф, Ирина-Анджелис Джоли-Пит-Анънстън, минаха 20 коментара по други теми, ти пак назад връщаш към споровете!

Деси,има зададен въпрос и отговарям.Както сама виждаш съм циритала и кой пита!
Мога да пиша колкото и за каквото искам! Ясно!!!

# 353
Не, не ми е ясно! Напиши ми съчинение - разсъждение по темата, ако успея да ти разчета въобще 😂

# 354
  • София
PS Моето беше предложение Simple Smile
Моля ви, стига вече, като тийнеджърки се държите Simple Smile

# 355
Ирина, става досадно вече. Темата беше сменена сто пъти, за какво още чоплиш? Че чак и "ясно"....

# 356
Не, не ми е ясно! Напиши ми съчинение - разсъждение по темата, ако успея да ти разчета въобще 😂

Вложи малко въображение! Grinning

Айде оставям ви,че си имам работа,утре пак Simple Smile ( може и по-късно,ако имам време) Simple Smile

# 357
Супер, не бързай да се връщаш! 😁
Пояснявам, че това е шега, понеже ми е все тая тук ли си или не.
Освен това съм в настроение и ми е забавно. Направих си любимата салата (няма да ви казвам каква), готвим нещо вкусно (няма да кажа какво) и си налях половин чаша червено вино 😋 така че наздраве от мен!

# 358
Здравейте и от мен, юнски мамчета!!!
Днес стъпих в 23 г.с и един ден усещам много често ритничета, а друг - нищо, много странно, но това не ме притеснява много засега. Гърдите ми са като на крава и страшно ми тежат и наболяват. Кръста и гърба - също, но се търпи.

# 359
Аз откакто пия магнезий съм доста по-добре. Контракциите намаляха. Само, че имам някакво много неприятно усещане като ходя до тоалетна, все едно имам разкритие. За раждалите, знаят какво имам предвид.
И от вчера батко то е със варицела. Направо се чудя какво да правя. Точно в този момент, само тона ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт