🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 977
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 740
Май е хирург във ВМА, ама как се казва, не знам.

# 1 741
Нали съм си от село,та лошото време снощи ни остави без ток😁.Днес изгледах епизода и толкова приятно ми стана като прочетох всички коментари.Не помня скоро да съм срещала такова единодушие по отношение на някой участник.Но наистина и аз нямам забележки към поведението на Симона.
Винаги съм се чудила нещо,моля ако някой е наясно да ме осветли: защо Глория се води примата на поп фолка?Не смятам ,че нейните песни са най-добрите в него жанр.Моля някой да ме светне как да слагам в скрит текст,за да не спамя, благодаря.

# 1 742
Ох, тази МиЦка, потресаващо неадекватна и с този кокошигъз вместо уста. ЗАЩО си го причиняват това тез девойки!? Снощи гледахме предаването с ММ и като го видя това недоразумение:
- Тази коя е!?
- Последната ни Мис България.
- Лелеее, да не е изпълзяла от онези бали боклуци, които си внесохме?

# 1 743
  • София
Извинете невежеството ми, Юлиан на кого е син?
Меко казано ми е неприятен...
На майка си и на баща си е син.

# 1 744
Рени,Глория и Тони Дачева са едни от първите певици в този жанр.Даже ако не е Тони преди Глория,но май по-успешна се води ,та тя беше наречена Прима.
Скритият текст го има най-отгоре на полето в което пишеш поста си.Ако си с телефон изписваш ръчно:[spoiler ] 
 [/spoiler ] и между двата надписа пишеш или вмъкваш снимка или нещо друго.Но без тези големи интервали ,които съм оставила аз в скобите Simple Smile

# 1 745
Нали съм си от село,та лошото време снощи ни остави без ток😁.Днес изгледах епизода и толкова приятно ми стана като прочетох всички коментари.Не помня скоро да съм срещала такова единодушие по отношение на някой участник.Но наистина и аз нямам забележки към поведението на Симона.
Винаги съм се чудила нещо,моля ако някой е наясно да ме осветли: защо Глория се води примата на поп фолка?Не смятам ,че нейните песни са най-добрите в него жанр.Моля някой да ме светне как да слагам в скрит текст,за да не спамя, благодаря.
Защото е една от първите певици в този жанр,някъде бях чела че я нарекли кралицата на поп фолка.По принцип казват и на Тони Дачева и на други не помня кои.

# 1 746
Това е бащата на Юлиян: https://superdoc.bg/lekar/d-r-ognyan-zlatev-dm-7098

Ивана не е ли също прима на поп фолка?

# 1 747
Юлиян на него прилича.

# 1 748
Да, същата физиономия.

# 1 749

Ивана не е ли също прима на поп фолка?
Прима, означава първа. Няма как всички да са прими и кралици на поп фолка.
Ивана според мен нашумява след Глория, въпреки че е по възрастна. Тони Дачева пък беше в някакъв дует ако не се лъжа, няма как да е прима.
Глория се води примата, защотото е била най успешна и най високо платена за времето си. Сега не следя жанра и не знам още твори ли и как се продава, но едно време беше наистина от най добрите.

# 1 750
В операта има много прими, значи и в попфолка може.
Може и Глория да е била по-известна навремето, никога не съм била голям фен на този вид музика. На мен винаги ми се е струвало, че Глория и Ивана са еднакво успешни.

# 1 751
ЕЕЕ, Глория изгря заедно с Луна, Сашка Васева и Камъните падат. И Софка е около този период. И Радка пиратка.
Все прима до прИмът.
Най - пошлата чалга. Детето беше малко и умрах от ужас какво чува.
Аз за Глория зная, че е надута, но само толкова . И че като млада беше едно неугледно, гърдесто момиче , пък сега прима била.
 И да не е спам - какво очаквате от самозвания цар - кулинар за тази вечер ? Освен сексистки изцепки, разбира се.

# 1 752
Глория е започнала някъде 93-94, Ивана едно 10 години по-късно. И реално до появата на Ивана, Глория е била най-успешната сред колежките си. След това Ивана я задминава, но в момента и двете не са особено на почит, което е нормално. Сменят се поколенията, сменят се и любимците им.

Едит: сега се сетих, че имаше и една певица Румяна, която обаче загина в катастрофа много млада. Май само тя така беше по-успешна от Глория по онова време, но уви...

# 1 753
И Глория, и Ивана са прими.
Само че докато Ивана беше любимата певица на народа, Гло го раздаваше по- претенциозно и префърцунено. Гледам, и Глория издала книга.

Какво да очаквам тая вечер- лигавщини от домакина. Преди го харесвах / не ме бийте/, но нещо много насериозно ми се струва да се е взел.
А с миЦката умирам от смях- сама си се смея от диванчето. Бисер след бисер.

# 1 754

Скритият текст го има най-отгоре на полето в което пишеш поста си.Ако си с телефон изписваш ръчно:[spoiler ] 
 [/spoiler ] и между двата надписа пишеш или вмъкваш снимка или нещо друго.Но без тези големи интервали ,които съм оставила аз в скобите Simple Smile
Ами с телефон съм,но не намирам тези квадратни скоби(съжалявам,че продължавам не по темата).

Общи условия

Активация на акаунт