През ДЕКЕМВРИ мама все ще пее, свойто сладко бебе ще люлее!

• 22 112
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
хехехех Елица разби ме Laughing моя мъж пък се напряга аз като карам,незнам защо даже винаги ме кара да му се обаждам като пристигна,4е всичко е ОК,просто е голама параноя Rolling Eyes а това за колана много ме учудваш  newsm78 аз по принцип не слагам колан пък камоли сега  #Crazy пък и в правилника пише 4е за бремени не е препоръчително и задължително да слагат колан, така 4е дори и да те спрат няма да ти направят проблем, пък и казват 4е е по безопасно ако недай си боже нещо стане колана може да притегне много бебока,но хубавото е 4е имам въздушни възглавници,но се надявам да не ги изпробвам никога  hahaha

# 166
  • сто акровата гора
Здравейте момичета  Hug Добре дошли на новите мами   bouquet
Аз си вися в къщи, добре се чуствам, няма контракции  Joy Утре съм на лекар, стискайте ми палци  Praynig
shemet_neveroiaten при мен стягането започваше от долната част на корема и после и по-нависоко, ама до стомаха не мисля че е стигало. Зависи къде ти е коремчето май, аз съм висока и ми е по-ниско, около пъпа стигна. Ако се съмняваш че имаш контракции по-добре отиди на лекар, моята само леко натисна и каза, да контракция е този път, защото аз преди това имах проблем с газове  Confused и стягането беше много подобно, но се оказа че са червата.
Sarra ако не мине от нош па и ти бягай на лекар, хем ще ти е по-спокойно. Пък за вагиналния преглед  newsm78 мен само веднъж ме преглежда мойта така и беше много внимателна и взе само секрет, че в 3ти месец имах гъбки. Sick
Ми това е от мен. Да се пазите ей! Hug

# 167
Здравейте и от мен на всички бъдещи и настоящи мами. Аз попадам и в двете категории - имам син на 7 години и сега чакаме момиче през декември. Ще ми е приятно ако мога и аз с нещо да съм полезна във вашия форум. Терминът ми е за 21 декември. Леко бременеене на всички  Grinning

# 168
  • София
Добро утро!
Аз не карам кола, защото още нямам, но се надявам към средата на септември таткото да ми купи, така че ще започна да карам интензивно към средата, края на 6ти месец.  Laughing Няма страшно за шофирането, според мен.
Лека седмица на всички!

# 169
  • Варна
Скръбна вест:

Вчера баща ми каза, че кучето ми е избягало преди 2 дена  Cry
и понеже беше на 12 години и беше с болно краче, предполагаме, че е отишъл да умира някъде, милото ми животинче  newsm45

отивам да запаля свещичка в църквата Praynig, ако е жив да се върне скоро, а ако е починал за вечен покой на благородната му душица  Cry

animal037 в памет на Боко- най-доброто куче на света !!!

П.С. съжелявам ако съм разстроила някого но ми е много мъчно  Cry

# 170
и мен ме болна ниско долу в дясно, но понеже не трая много отпъдих лошите мисли. Лично за мен и най-внимателния лекар ми причинява изпотяване на магарето Tired Face . Дори на ехограф като ме гледат, може да ви е смешно ама по някое време почвам нервно да си навивам панталоните като дете във втори клас което го карат да си каже стихотворението, което то е забравило и бърза да се разреве и слезе от сцената. такава съм аз.
С аватара смятах да ви правя модно ревю на тоалетите, които съм си избрала. Sarra, аз и на мойта сватба не бях в бяло, та сега ли.  Grinning
днеска моля ви се, в един магазин меря едно "бременно тоалетче" и понеже ми виси горкото отвсякъде, продавачката компетентно се обажда " е, чакайте де, то вие къде сте още - първи месец?" Joy  да, нула месец съм  Joy. Като й казах доволно " пети" и тя се изцъкли и припадна  #Shocked почти де .....
Mutsanka добре дошла!  Virginity,, съжелявам за кученцето.
аз изчезвам щото имам много работа -последна седмица преди дългата отпуска   smile3523

# 171
Mutsanka, много се радвам, че продължават да идват декемврийски майчета като нас във форума! Тук е много приятно, добре дошла и леко бременеене!
detelini, белият цвят е супер, особено ако платът е супер...моята беше лееко екрю, от един шифон върху бял сатен.
Virginity, дано се върне милото кученце, може пък да не иска само да ...
Обаче в църква не се палят свещички за животинчета, знам колко боли, защото и аз съм си губила домашните любимци, но ... така е.
soseress, мерси за отговора, но то пък сега спря да ме боли, да не би да e било от газове или нещо такова ...щото след тоалетна се оправи. Ще видим.
Това за колана е вярно, в правилника пише, че не е задължително, но май ако седим на задната седалка?

# 172
Здравейте!
Аз си мисля,че съм писала в една от темичките,ама май не съм,така че да се запознаем..))Казвам се Ирина,термина ми е на 11.12.и съм от Троян.По-често съм в дир.бг.и скоро ви открих Hug.Много се радвам 4е има толкова много мами през декември-ще се обменя опит и знания(дето никакви ги нямам) Embarassed.
   bouquet

# 173
  • София
Не, не е задължително, дори да си на шофьорското място! Peace

# 174
На всички нови момичета, добре дошли при нас, добавени сте в списъка  Simple Smile

Колана при бременните е забранен. Аз не нося още от самото начало, прехвърлям го зад седялката, за да не ми вдига аларма Simple Smile

Мaiche, съжалявам за премеждията ти.....но ти си трвърд орех и ще държиш фронта нали Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 12:52 от shrew

# 175
  • София
Ха, добро утро!  Някой се е наспал вече...

# 176
Ехе, Shrew, страшна си, дори и оттук не ни оставяш!
  bouquet

# 177
  • Русе
Благодаря ви момичета за пожеланията!Чувствам се по добре,но тези болки,които изпитах не пожелавам на никого.Когато отидох в болницата така пъшках и се превивах,че ме питаха за раждане ли идвам.
 Като ви чета всички сте при жени-гинеколози,може би за това при  вагиналните прегледи са по-внимателни.Аз само на мъже попадам,много грубо преглеждат.Имах чувството,че ще ми спукат околоплодния мехур.От този стрес сега имам херпес на устата и вечерта сънувах ,че пак ме преглеждат и в съня си получих контракция.
 shrew ,фронта го държа здраво няма пускане.
 Sarra ,при болки пий но-шпа,ако не минат спазмалгон,но в краен случай,защото на опаковката пише,че са забранени за бременни,но лекарите ги изписват.На мен ми изписаха 3х1 Магнерот,3х1 но-шпа и 3х1 спазмалгон.Аз пия само магнерота,защото за сега нямам болки.

# 178
  • София
Аз в момента съм при жена гинеколог и е дски внимателна винаги, но по принцип съм забеязала, че мъжете гинеколози са по-вниматени по време на преглед. Дои в една тема се коментираше и доста момичета бяха на това мнение...явно е кой на какъвто попадне.

# 179
  • София
Здравейте, момичета!

И аз вече съм на линия след отпуската - ходихме на море и добре си починах благодарение на таткото, който основно тичаше след бъдещия батко.

Ходих на фетална молфология при д-р Димитрова и тя ми каза, че бебока е женски. Днес ще ходя и при доц. Томова, за да видим как е сърчицето.

Понеже по-нагоре стана въпрос за разни изследвания и аз да си кажа - правиха ми микробиологично изследване, цитонамазка и преглед на шийката на матката.

А за шофирането - и сега карам кола, и с предишната бременност карах до края, не слагам колан. Единственият проблем ми е слизането и качването в колата.

Приятно-прохладна седмица пожелавам на всички!

Общи условия

Активация на акаунт