Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой спорт се препоръчва за бременни?
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой спорт се препоръчва за бременни?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
-
Как да се предпазим от вируси и стомашно-чревни инфекции по време на бременност?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Иначе се поуспокоих сега когато съм при д-р Георгиев вече,просто при предишната лекарка нищо не ми беше ясно и бях като в някаква мъгла,абсолютно информационно затъмнение, за всичко което ме интересуваше трябваше да търся информация или тук във форума или да го научавам чрез хората около мен.
4е аз си карам все още, поне не ми е много близко работата, но незнам до кога така 
ей и вече разхлади 
вози меко и не друса ,освен като минавам пред дупките,а аз винаги ги улучвам
А знам,че възглавниците са много опасни за бременни,а мойта е с шест
Мен днес ,нещо ме наболва от ляво,но не знам всъщност,може да са ритници
от няколко дни яко лудее бебчо
утре сутринта съм при лекарката да го видя какви ги върши и да дам кръв и урина.
Аз съм Ани, 25 г. - София с термин 27.12. Все още не знам дали ще бъде Той или Тя, но се надявам скоро да мога да споделя с вас
Та затова сега само при мойта си ходя и при нея ще раждам 
.
Аз сега се връщам от лекарката,направо с този раннен час се разбих,откога не съм ставала толкова ранно.Едвам се закарах до там,толкова ми се спинкаше,снощи гледах филми до никое време.Бебчо си е ок,пак ми каза -момче,явно това е положението,така че
уж наблягам на плодовете и зеленчуците,а си качвам яко и не знам къде ще му излезе края