Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой спорт се препоръчва за бременни?
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой спорт се препоръчва за бременни?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
-
Как да се предпазим от вируси и стомашно-чревни инфекции по време на бременност?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?

Слава Богу видеозона показа,че с бебчето всичко е наред,даже било малко по-големичко
Да не ви отегчавам повече с подробности,просто исках да ви споделя колко съм доволна и щастлива!!!
, абе Господ да пази!
А относно прегледа на шийката на матката,мойта лекарка ми я гледа на ултразвук само и каза че няма смисъл да ме бърка напразно,измери ми и на мен разкритието и беше супер минимално,каза че всичко е ок.Много е гадно това да те бъркат по време на бременност,все се стягаш и си мислиш ,че ще ти направят нещо
. А къде ли са Понтес и маминката с близнаците?
Не се тревожи!
и такъв гъдел ви казвам
и не се сдържам почвам да се смея спонтанно
и нали съм на работа колегите първия път ме изгледаха странно, но вече ми свикнаха
нямам тарпение в четвъртък да го видя какво е акробатче на прегледа и най вече да се покаже какво е 4е да почваме с имената да мислим пък и бабата е нетарпелива да почва с пазаруването за бонбона
4е аз си карам все още, поне не ми е много близко работата, но незнам до кога така