,Благодаря за коментара!
Аз съм съгласна със споделеното. И само да уточня, че дори и да не харесвам Хюнкяр, не я сравнявам или приравнявам с/до Бехидже. Двете са много различни, имат различни характери, мотиви, реакции, осанка и като цяло...няма база за сравнение. Също така Шермин и Бехидже, макар и двете да са еднакво неприятни, глупави, алчни, подли и зли, те имат различни приоритети и някак си различен подход към "жертвите си". Лично аз не мисля за Хюнкяр като Бехидже, защото не мисля, че самата Бехидже може да се мери с Хюнкяр и по ум и по дълбочина на душевния мир. Хюнкяр не е лош човек, но се е поддала на много лош избор. Подобно на Бехидже, обаче, смятам, че Хюнкяр има определен елитаризъм в мисленето, който елитаризъм я кара да смята Яман за по-висши хора, на които им е позволено да се възползват от ситуацията в ущърб на другите и в угода на тях самите. Хюнкяр играе на едро и често пъти няма жал, преследвайки определена цел. Това, че си признава и съжалява не я прави по-малко отговорна. Тя дори с гордост заяви, че е направила всичко за сина си. Разбирам я, но това беше за сметка на живота на Йълмаз, който ако не беше амнистията щеше да гние в затвора заради грешно обвинение. По същият начин и Демир е действал спрямо Фекели - заради семейството си и запазване на богатството. Това, лично за мен е наследство от поведението на Аднан Яман. Хюнкяр го изкритикува, но самата тя постъпи по подобен начин. Тя изкритикува и Демир по повод на Фекели, но е явно, че това е определен маниер на поведение в Яман. Маниер, възприет вследствие на определено самоконцентрирано мнение и оценка.
Сетих се нещо друго - Бехидже също ясно осъзна, че Хюнкяр има силни позиции и че местните се поддържат. Не само Фюсун и Шермин "предадоха" лелята, но и онази русата жена, която записваше гласовете. Т.е. Бехидже разбра, че победата е лесна на думи, но трудна за изпълнение. Също и думите на Фекели й дадоха определена насока - че няма да е лесно да омайва когото и да било с приказки. Лелята мисля, че ще осъзнае, че номерата й, които "вървят" в Истанбул, в Чукурова не се котират. Тук трябва друг подход. Интересно ще е, дали Бехидже ще "обърне" стратегията си и ще я адаптира към Чукурова.
Допълвам се: сега, при рускините четох за някакъв конфликт в екипа. Май всичко е една клюка, но поствам тук текста, за информация:
"ТРУДНЫЕ ВРЕМЕНА В ЧУКУРОВА!
Стала обсуждаемой во многих пабликах о турдизи новость о разладе в отношениях в творческом коллективе сериала. Мурат Юналмыш и Угур Гюнеш, якобы, в конфликте с Хиляль Алтынбилек. Внимательные поклонники и пресса заметили, что Актеры, играющие роли героев-антагонистов, стали едины в том, что отписались от актрисы, в которую их герои одновременно влюблены. На минувшей церемонии награждения, Угур прямо-таки рванул в совсем другую сторону от Хиляль.
Да и совсем недавно Актриса поменяла отель, где проживала вместе со всей группой сериала.
Мы очень надеемся, что все это лишь промоакция, призванная еще больше привлечь интерес к сериалу, потому, что мы любим абсолютно всех актеров одинаково. Но, если и правда, в том, что есть конфликт, то желаем скорейшего его окончания."
https://vk.com/cukurova_mavi?w=wall-135783830_59812

,
....?

Така както вървят нещата май Гафур ще издъни работата , както винаги.