Отговори
# 135
Мюжгян бърка понятията, ако мога така да се изразя. На нея й е ясно, че Йълмаз все още обича Зюлейха, той негласно й го каза, а Зюлейха й го каза в прав текст, но това не е свързано с факта, че двамата до момента се виждат по уговорка на любовни срещи след решението на Йълмаз да отгледа сина си и приемането на реалността от Зюлейха. Ето, явно Зюлейха изобщо не се е виждала сега с Йълмаз, шалът е на Хюлия, а този на Зюлейха си беше с нея. Бъдещата среща между двамата ще е именно заради Ерджо. Тя ще е права за срещата, но не и за предишните случаи, които бяха наистина само в главата й.
Да, според мен, Гафур ще издаде ситуацията. Не трябваше да му казват. Хюнкяр и Демир трябваше само да му кажат - позволихме и до там.
Жалко ще е, ако Демир използва незаконни средства, за да саботира инициативата на Йълмаз. Ако излезе като конкурент или по някакъв друг начин - да, но ако измисля пак саботажи - жалко. Не знам, защо Яман толкова искат да са монополисти. Да видим, какво ще става. Добре е, че Хюнкяр разбра, че Сание е разказала всичко. Може да не одобрявам методите й, но тя е най-умна от всички, има една вътрешна сила, осанка.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 21:11 от dana78

# 136
Сега Хатип ще очисти Еюб и така следата към него ще се затрие, а Йълмаз пак с неговите фантазии за Демир.

# 137
Да, точно така ще стане. Ами, нали Демир плати на Хюсеин да си признае и да излъже за причината да стреля по Фекели. Демир плащаше в затвора на Хюсеин...сега и на този му плащат. Логично е да направи връзка с Демир.
Гафур ще каже на Хатип за Йълмаз. От Хатип и Гафур ще се тръгне с делото с Ерджо.
Може онзи да го напие и Гафур да си каже всичко. Сание направи грешка. И никой не знае, че Гафур е задлъжнял на Хатип. Надявам се на Хюнкяр някак си да "надуши".

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 21:58 от dana78

# 138
Да ви кажа честно, до тук на мен ми се струва, че най здрав разум за момента има Гюлтен. Е да, беше влюбена в Йълмаз, скри писмата на Зюлейха. Така е трябвало за сценария, ако не беше тя някой друг щеше да го направи. Но, тя успя да се излекува от тази несподелена любов, или я излекува Ерджумент, без значение е. Какво ли не преживя, но успя да се задържи, да оцени любовта на Четин и да продължи. Жалко, но мисля, че има още да страда Дано не се стигне до обвинение на Йълмаз за убийството на Ерджо, защото ми се струва, че Четин ще поеме вината. Дано не съм права.

# 139
А защо да прави връзка с Демир, когато убиец на Дженго може да е един, втори, трети, пети. Нали не Демир е измислил вкарването на невинен в затвора срещу пари с цел прикриването на истинския престъпник.
Гафур, ако се напие пак - може. Иначе само голям дебил ще тръгне да разправя нещо свързано с честта на сестра му.

# 140
Не мисля, че Йълмаз ще му позволи да поеме вината. Освен, ако дружно не измислят план. Ако, кажат, че Гюлтен е била обещана на Четин и Ерджо я е изнасилил, то въпрос на чест е Четин да му поиска сметка. Отделно, Гафур също е в правото си да иска разплата. Това е по обичайно право или традиция.

# 141
Училището ли ще е подарък за Бехидже Rolling Eyes

# 142
А, тези "кокошки" са като фурнаджийска лопата. Преди се смееха с Хюнкяр на Бехидже, сега обратно. Отвратително. Сега пак Ерджо завъртяха...ужас. Как може така да обвиняват без да знаят!
Поздравявам Хюнкяр тук. Браво...само тя се сеща, че Бехидже може да лъже и да има тайни. Хюнкяр вижда, че Бехидже върти и тримата - Мюжгян, Йълмаз и Фекели.

# 143
И така слухът ще се понесе из Чукурова, а Фекели ще си бие главата с този измислен подарък - спасила му живота. Как да не се смея с тези сценаристи и фантасмагориите им.

Еее, мислих си го това - ще играят с анонимка до Жюлиде - нито Шермин, нито Бехидже ще излязат с лицата си да обвинят Демир. Оляха се с подслушванията днес Rage
Така е, волът като рие... Прибраха змията в пазвата си, сега ще се чудят откъде им дойде.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 22:49 от LU4IQ

# 144
Ако, Йълмаз е обигран "таен любовник", то здраве му кажи. Вдигна телефона и спокойно каза: "Кажи, Зюлейха"...ех, ако знаеше...просто да пропусне името. Да вземе уроци от батко си Хатип...Simple Smile
Мюжгян, за съжаление, живее в своя малък свят и не вижда голямата картина. Дано е чула думите на Зюлейха за убийството, че да й "светне", че Зюлейха иска да предупреди Йълмаз.
И Йълмаз и Фекели са доверчиви хора, наивни...след като Бехидже е леля на Мюжгян, те я приеха. Дамата Мюжген каза, че леля й е по-близка от майка. Как да прозрат лъжата? Хюнкяр вижда от страни и не е никаква на Мюжгян.

# 145
Зюлейха звъни, Йълмаз тичаааааа.
Защо после Мюжгян се държи като луда, а Демир като обезумял.

И аз честно казано се уморих от двойната игра на Зюлейха...

# 146
Ирина, и какво Зюлейха да си мълчи ли, когато чу, че Йълмаз е убил човек и ще го издадат. Чу и за Гюлтен сякаш. Не знам, защо се отдалечаваме от сценария - тям ясно пише, че въпреки всичко, любовта между Зюлейха и Йълмаз ще е жива. Нали иначе няма да има сериал. Праволинейните Мюжгян и Демир не правят "завръзките". Няма кой да иска да гледа примирена Зюлейха и примерен съпруг - Йълмаз. Simple Smile Нека бъдем честни Simple Smile Разбира се, че ще има такива моменти....това е едно от нещата, които "държи" интереса към сериала. На мен ми харесва, защото това е логиката, такъв е живота - пъстър и всеки с грешките и добрите си страни. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 23:01 от dana78

# 147
Ако Демир си замълчи,има вероятност да арестуват него, ако правилно съм разбрала. По нейната логика - Йълмаз свободен, ще го предупреждава, за да се спаси, а Демир нека се оправя в затвора. Даже това би било още по- добре за нея.

# 148
Simple Smile....Нещо не виждам логиката. Демир няма да си замълчи, а точно обратното. Разбира се, че негово право е да издаде Йълмаз. Но, Зюлейха не знае нищо и иска да разговаря с Йълмаз, да научи истината. От къде си вадиш изводите, че Зюлейха иска Йълмаз да избяга и да се спаси, а Демир да влезе в затвора?
Зюлейха много добре разбра впоследствие, защо на Йълмаз му дадоха преди доживотна присъда преди...защото не й позволиха да свидетелства за станалото с лихваря. Та, сега да вярва на Яман ли пак и да пропусне възможността да говори с Йълмаз и да се разберат, преди да го хванат в затвора и евентуално да повторят ситуацията както с лихваря и грешното обвинение?
Това е нейният страх. Защото не знае какво и как е станало и се притеснява, да не подведат Йълмаз под грешни обвинения, както преди. Тя знае и за това, че Демир е подкупвал свидетели и за това Фекели е лежал 20 години в затвора по грешно обвинение.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 23:11 от dana78

# 149
Имаше по - добър вариант за всички /не е за турски сериал обаче/. Зюлейха нали обича да посещава Мюжган в дома ѝ - е, защо сега не отиде и не каза пред двамата каква опасност грози Йълмаз. Нали така или иначе Мюжган ще разбере - въпрос на време е. Хюнкар късно, много късно се усети да проучва Бехидже.
Не разбрах Фюсюн кога научи, че Демир е "убил" Ерджо заради Зюлейха, пропуснах ли разговор с Шермин, Бехидже - само те знаеха какво са съчинили.
Не мисля, че Зюлейха казва на Йълмаз какво е чула, за да го накара да бяга, и да обвинят Демир, нали ще питат къде е изчезнал Йълмаз.

Общи условия

Активация на акаунт