Съгласна съм, че можеше да иде у тях...но можеха да я видят, после да искат обяснение самите Яман.
И, самата Мюжгян е нестабилна...та тя искаше обяснение от Зюлейха, защо точно тя вдигнала телефона на конака в който живее, при условие, че Мюжген видя със собствените си очи, че всички са навън, за да търят Хамине. Кой да вдигне телефона/ Зюлейха и тя навън ли да ходи и да остави децата си сами? Йълмаз е блъснал старата жена и надали са си гукали със Зюлейха и той надали е знаел, че тя е сама точно в този момент. Не знам, дали човек, който разсъждава трезво, би реагирал като Мюжгян точно в конкретния случай. Може да е права за много неща, но като цяло тя има нужда от помощ. Сега най-много да направи още по-големи бели Мюжгян.
Сетих се нещо: Йълмаз може да влезе в затвора преди Хатип ага да е убил онзи човечец.

Разчувства ме с отношението към Четин след като научи истината. Смешно е да обвиняват някого само заради анонимно писмо. Оф, по време на сериала мислех какво ли не да коментирам, но сега всичко ми е объркано. Може да пробвам утре да си го пусна отначало и да коментирам на момента. Лека вечер!
Хюнкар и Фекели търчат да ги спасят. Бехидже обесена на първия стълб.
Защото Фекели и Хюнкар ще се сетят от кого тръгна слуха.
винаги са добрички с чудовищата и ги щадят, сакън да не наранят "крехката" им психика.
Изключително противна - и физически, и като характер. С този мазен поглед и змийска усмивка - училище ѝ подариха. И за кого беше "най - красивият подарък"