Отговори
# 225
Момичета, привет!

Благодаря за всички мнения! 🌺
Пожелавам ви приятно гледане! 😘

# 226
Привет! Приятно гледане! Hug Ако някъде започне превод метнете линк, че сега вардя на 2 места, ама май няма преводачки.

# 227
Приятно гледане и коментиране! Simple Smile

# 228
# 229
Гюлнара и Регина - превеждат и двете едновременно.

# 230
И четиримата нещастни в браковете си.
За Демир и Зюлейха е ясно защо не се разделят, но Йълмаз женейки се за жена, която не обича, направи и нея нещастна.

Зюлейха, поне от това, което ни показват до тук, почти никакво внимание не обръща на Лейля. Много ми е чудно дали това е случайно или не.

# 231
Не е случайно, разбира се. Тя я роди от немай къде.
Сега Зюлейха се писа изнасилена и убийца, за да спаси Йълмаз - по слуховете от прокуратурата Laughing Ще ме уморят от смях тези "прокурори". Междувременно Хатип си свърши мръсната работа и точно Еюб вълшебните турски лекари няма да успеят да спасят. И шаловете станаха любими на сценаристите - Мюжган ту намира, ту губи шалове Laughing Демир показаха за минута в първото полувреме, колкото да не забравим, че го има в сериала.

# 232
Аз се надявах, че Йълмаз ще се усети и ще смени записа. А той само я попита къде и е шала. Явно не му дойде на ум, че може да е използвала камерата.

# 233
Някой ще се сети ли да разпита надзирателите кой е посещавал Еюб.
Всички Яманови в зандана Laughing

# 234
Йълмаз ми доприлича в последната сцена на Мюжгян. 😂😂😂 Стабилно  се е заинатил, че Демир е убил Дженго, тцтц.

# 235
Йълмаз да види сега как се раждат слуховете - този за Зюлейха, и да се сети за собствената си обсесия по повод убийството на Дженго. Бехидже още се спотайва като мишка зад вратите. Rage Подпали ѝ се задникът и хукна да души.

# 236
Гюлтен много хубаво ѝ го каза на Зюлейха относно Демир и Хюнкяр. Тя обаче си отсява и вижда това, което иска да види.

Адски ми е интересно кой ли пусна този слух... 🧐🧐🧐

Лу 😍 ,
Точно!

# 237
Йълмаз логично се съмнява в Демир. Дженго продаде дела си, съсипа мечтата на Демир, после уж го наклеветил пред данъчните. Демир пред свидетели каза, че ще го убие. После "убиецът" получава пари за да каже, че е той...подобно на Хюсеин за когото знаеха, че му плаща Демир. Ами,  има основание - обективно погледнато.
Сега, дали е вярно...ние знаем, че не е. Но, Йълмаз не е тръгнал да ръси слухове, каза го на Демир в очите.
На оназ среща, Демир се закле в децата си и Йълмаз му повярва.

# 238
И какво решиха в крайна сметка на Великия съвет. Да отричат до дупка? Ни чули, ни видели! Grinning Направо детска градина!

# 239
Хюнкяр и Демир може да са постъпили добре с Гюлтен, но имат вина пред Зюлейха, ясно е. Всеки гледа и от "своята камбанария".
Слухът го пусна Шермин. Каза на Бехидже, после на онези "кокошки" от женския съвет. По ужасни клюкарки и клеветнички, няма. Оттам и тръгна из Адана този слух. А, анонимката май е дело на Бехидже. Ужасни са тези жени. Дано Хюнкяр се усети. Искам да ги видя и Бехидже и Шермин "на колене" Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт