Отговори
# 240
Ира, Шермин го пусна на Бехидже, после го разказаха на фенките на Бехидже, които тя покани във Фекели да ги черпи за "големия, красив подарък".
Дотук - нито Бехидже разбра истината, нито Яман и Фекели нацелиха Бехидже/Шермин в авторството и разпространението.
Дана, няма нищо логично, има предубеденост и вяра в собствената мечта Демир да е убиец. Йълмаз не си мръдна пръста да поразпита тук - там, а директно си нави на пръста. Ето сега му дават пример как не се прави - слух срещу слух. И двата са измислени без грам доказателства, само за Зюлейха се разпространи, защото Йълмаз не би си позволил да дрънка като чукуровска клюкарка.
Каква вина имат пред Зюлейха? Да ѝ кажат, че Йълмаз е убиец на Ерджо ли? Rolling Eyes

# 241
Йълмаз си вярва в нещо, което смята че е така. Но, важното е, че нито ходи да разправя, нито ходи да приказва, а директно го каза на Демир и имаше възможността да се убеди в противното.

# 242
Ау, Демир и Йълмаз малко ми заприличаха на Шерлок Холмс и Доктор Уотсън. 😀 В името на Зюлейха са готови на всичко.

Ее, как не се сетих кой е пуснал този слух?! 🥴 Че кой, ако не Шермин. Вече са толкова противни с Бехидже... ужас.

# 243
Разбира се, че няма да ходи да разправя - няма нито едно доказателство и той за разлика от двете безмозъчни кокошки, прави разлика.
Забравиха, че и Сабахаттин знае, не го предупредиха Sad и той отиде да се бута между шамарите. Прокурорката да си изяде дипломата. Rage
Да видим сега коя е тази братовчедка Емел, която обича парите.

Й- Если были бы денги купил бы твои земли Laughing
Тези двамата ще станат велика двойка, ако заработят заедно. Hands Clap Подкупиха я, но яко ги изръси заради онзи мръсник.

Мюжган и Бехидже да се гръмнат, Бехидже два пъти Imp

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 22:27 от LU4IQ

# 244
Помириха се. Но музикалният фон сякаш е пагубен. Може би записът на Мюжгян ще е бурята, която отново ще разтърси двата рода.
Ех, пак ни оставят кулминацията за следващия епизод. 😱😱😱

# 245
Ако не беше враждата за обща любима жена, Йълмаз и Демир щяха да са приятели. Много ми бяха забавни моментите, когато бяха двамата в комбина. Да, ръкостискането беше, че няма как да станат приятели, но няма да са врагове.
Няма как да се развали ситуацията с Ерджо...прекалено много хора лъгаха, прекалено много хора са замесени и тяхната чест, име и бъдеще. Демир даде пресконференция и не върви сега да "излезе" друго и да "плюе" на целия план. А и прокурорката разбра част от истината. Тя се усети, заради реакцията на Саббахатин и сякаш прие, че онзи мръсник е пожънал, каквото е сял.
Мисля, че ако Демир види записа ще реагира в друга посока, различна от споразумението за Ерджо, но как ли...ще видим. Мюжгян беше със същото бяло поло, когато разбра за Ерджо и ако е изпратила след това записа, това вече ще ме учуди много. Но и фактът, че сега е спокойна ми е много показателен. Мюжгян не знае, в какво се замесва и какви могат да са последиците. Или не знае, или по-лошото: не й пука.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 22:56 от dana78

# 246
Даа, помириха се, ама ден до пладне. Интересно Мюжгян кога е пратила записа , преди и или след като разбра за Йълмаз, че е убиеца на Ерджо. Защото, ако е след , много ми пада в очите. Тя наистина иска кръвопролитие, дотолкова е замъглен мозъка и. Rage

# 247
Дааа, можеха да са страхотен тандем двамата.
Сега Зюлейха пак оплеска пейзажа. Как тъпата ѝ глава не разбра, че трябва да спре да дразни Мюжган. Пет пъти ѝ каза, че не иска да я вижда, тя - не, та не.
Ваня, в Зюлейха не се появи никаква мисъл защо Гюлтен толкова време не ѝ се довери. Е, пита я защо не ѝ разказала и дотам.
На Хатип, Бехидже и Шермин отново им се размина. Двете намалиха богатството на двата рода с общо пет милиона и ей така ще продължат да паразитират ненаказани. Слава богу, Жюлиде си седна на задника.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 23:06 от LU4IQ

# 248
Пипилота, дори и да е след това...можеше да направи нещо, така че Демир да не получи записа. Мюжгян можеше да се досети, че именно там е причината за срещата. Зюлейха е била и тя жертва, не се е стигнало до изнасилване, но беше близо. Можеше да пита Йълмаз, да говори с него. И ако прецени, да си тръгне. Не знам, какво се опитва да постигне сега - да се покаже права с цената на кръв и нещастие. Тя също ще бъде част от това, и синът й.
Представете си, Демир пуска записа и вижда Фекели със слово за Керем Али. Simple Smile

# 249
От втори еп. не бяхме виждали Демир и Йълмаз в една кола, сега – равни.
Този епизод и с превод ще  е трудно да се разбере, но все пак трябва първо да го видя с превод.
Сега не мога да коментирам.
Забелязах, че на Зюлейха не и минаха мисли. Не само по отношение на Гюлтен, срещата с Йълмаз не беше необходима. Можеше и по телефона да му каже същите неща. Ако, разбира се, въобще трябваше да говори с него. 
Благодаря за вашите коментари!
Лека нощ!

# 250
Ако Демир види записа с Фекели, ще изтърчи и той да купи камера да запише мама за принцеса Лейла Laughing Но аз съм сигурна, че записаното от Мюжган си стои.

# 251
Ваня,
Точно това си помислих и аз след като видяхме срещата. Можеше да му каже всичко това по телефона.

Ако Демир види кадрите, които Мюжгян иска да бъдат видяни, ще стане истинска бурррряяяяяя. За всички им. Не само Зюлейха ще го отнесе.
Имам чувството, че Зюлейха полека-лека се отказа от принципите си, вярванията си. Защо отиде при Мюжгян се питам и аз Лу. Защо, знаейки, че Мюжгян е толкова лабилна. Защо трябва да бъдат приятелки, защо да се помиряват, защо трябва да имат въобще допирни точки. Съседи са,да, но това не означава, че трябва да си ходят на гости и прочие. Лицемерно ми идва поведението ѝ.
Зюлейха казваше, че не е такава жена- да сложи рога на мъжа си. Но всъщност е. Колко пъти се виждаха тайно с Йълмаз. Няма значение какво са правили, виждаха ли се тайно- виждаха се. Това е вид предателство, че дори и изневяра. Изневярата  може да бъде дори мисленото за друг. Споменавам тези срещи не за друго, ами защото самата Зюлейха твърдеше, че тя не е такава жена, която ще посрами мъжа си. Но всъщност е. Ами ако тези записи не бяха изпратени до Демир, ами до някой вестник?!
Чувайки за убийството на Ерджумент, Зюлейха директно трябваше да говори с Демир. Ако беше сторила това, сега Мюжгян нямаше самодоволно да ѝ обявява война.  На записите те се прегръщат, докосват се. Мисля си, че ако Зюлейха или Йълмаз видят такива записи на Демир или Мюжягн с някого другиго, също ще се ядосат и достойнството им ще бъде накърнено.
Грешка беше тази среща, но драма да има.

# 252
Разбира се, че си стои записа, но лично аз направо не мога да си помисля, какво ще направи Демир. Добре, че Хюнкяр е до него.
Ами да, най-добре Демир да измие честта си като застреля Йълмаз и Зюлейха и да се свършва. Мюжгян най-сетне да миряса. Но, аз си мисля, че Демир ще говори със Зюлейха и някак си ще разбере. Онази голяма бомба няма да се случи толкова "шумна", колкото си мислим. Но, Йълмаз ще разбере всичко чрез шала.
Мюжгян каза на Зюлейха, че не я интересуват отношенията между Демир и Йълмаз, но ще й се наложи да я интересуват. Защото тя живее в Чукурова и трябва да мисли и за доста други неща.
Направи ми впечатление поведението на Гюлтен. Изплаши се много, когато разбра, че може всичко да излезе наяве и да се замеси името й. Мисля, че с основание я предпазват...тя нямаше да понесе отношението.
Да споделя и друго - Гафурча ме изненада. Много добре се справи на разпита. Той единствен беше много убедителен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 23:42 от dana78

# 253
Ира, да, лицемерна е. Отиде, защото иска да е близо до Йълмаз. Настоява да са приятелки двете, за да може да ходи в дома им легално. Всичките ѝ мисли са там. Тя е преценила, че Мюжган е овца и ще я лъже както си иска. Има и доза комплекс - да се помирят и това да е нейна заслуга. Вижте ме колко съм добра и великодушна - нещо такова.
Когато един човек веднъж излъже, започват да го гледат с недоверие - това прави Йълмаз като обвиняваше Демир за убийството на Дженго - веднъж платил за лъжесвидетелство, защо да не е платил отново. Сега как Мюжган да вярва на Йълмаз като той я излъга за обаждането по телефона - Четин и пр. Същото е. Загуба на доверие плюс всички досегашни срещи, на първо място, когато доведе Зюлейха в болницата...
Не зная какво ще направи Демир като разбере, че Зюлейха се е набъркала. Тя няма какво друго да каже, освен че е питала Йълмаз дали е вярно... Все неща зад гърба му. Ще видим как ще му подейства примирието, ръкостискането. Свършиха заедно едно общо дело, но няма да им попречи отново да се изправят един срещу друг. С тези прегръдки и сълзи на записа.
Дана, Гафур не само е добър актьор, но и пожела той да поеме вината за убийството.

# 254
Лучия, ами то е същото и от страна на Зюлейха. Тя поиска да иде и каже на Йълмаз, защото вече веднъж му наложиха грешни обвинения заради Хюнкяр, защото планът й включваше Йълмаз да не на свобода или жив. Тя сама си каза пред Фекели: "Направих така, че Йълмаз да остане в затвора." Демир колко пъти стреля срещу Йълмаз....вече не го броя. Защо да не направят същото и сега?! Тя също направи своя ход от липса на доверие.
Ами, Мюжгян какво очакваше да й каже Йълмаз: "Зюлейха ми звънна. Отивам." Тя ня не понесе истината, че Яман са се срещали за честта на Зюлейха. Просто, на Мюжгян й е ясно, че двамата мъже обичат Зюлейха. Знае, че Йълмаз се старае да е до нея, но не може да си наложи да спре да обича Зюлейха. Вместо да постави записа пред Йълмаз и да му каже да избира и да вземе тогава решение и за Йълмаз и за себе си и детето и за брака си, а тя изпраща това на Демир и така се лишава от контрол над ситуацията. Защото оттук нататък, кръв ли ще се лее, трупове и гробове ли ще има, то тя не е поискала обяснение и не е чула такова, за да преценява. Не знам, но има чувството, че или някой страничен и невинен ще пострада или ще се "заформи" друг "възел".
Да, не знам и аз, защо Зюлейха пак отиде до Мюжгян. Може би това е обяснението.

Лека нощ и от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт