Дана, Йълмаз беше в затвора заради убийство, а не за грешни обвинения. Зюлейха сега отиде да го пита вярно ли е. Въпреки че едва ли се е съмнявала - тя чу и за Бехидже, и за Гюлтен и затова няма причина да мисли, че Яман клеветят Йълмаз. Между двете ситуации няма нищо общо, освен факта за убийството.
Мюжган със собствените си очи видя, каквото видя. Е, лошото е, че не чу, но нали още веднъж трябва да я шокират - начинът по който научи, че Йълмаз е убил Ерджо, наистина беше шокиращ - в присъствието на Фекели и Бехидже зад вратата.
Помирение заради бъдещето на децата може ли да стои по - високо от настояще, което безпощадно напомня, че Йълмаз и Зюлейха са заедно, независимо от съществуването на семействата и децата им. За Йълмаз съвместимо ли е помирението за бъдещето с настоящето. И как се нарича жена, която инатливо продължава да настоява за нещо за което няколко пъти получи категоричен отказ - визирам Зюлейха.

Няколко фенски клипчета
https://www.instagram.com/p/B8z4os_gvTK/
Рейтингът по нисък от миналата седмица, а серията беше много хубава.

Йълмаз беше в затвора заради убийство, но беше осъден с двете най-тежки присъди: смъртна и после променена на доживотна, заради грешно обвинение. Йълмаз не беше осъден, като човек, който е защитавал и честта и живота на годеницата си и своя, а като човек, който е комарджия и дължи пари на лихваря. Впоследствие му приписаха и престъпленията на групата на лихваря. 

Не виждам Зюлейха - пак ли е в кухнята при Назире. 

На мен ми писна вече от отмъщенията, войните на главните и интригите на пешките. Ако ще я карат все така да приключват с този сезон. 3ти сезон ако има то да е "след 20 години"примерно. Аман от Шерминки, Хатипи, Бехиджета и пр., и за капак Гафур.
А пък от Мюжгян въобще не го очаквах, не подлежи на коментар изобщо. Яд ме е не на нея, а на сценаристите, че така я очерниха. Все пак се надявам на чудо и действията и не бъдат с фатален край, може пък записа да се повреди някакси.
Не е като да не сме виждали такива случаи.