Отговори
# 480
Йълмаз не иска Мюжган, иска детето ѝ. Тя също няма къде да отиде - майка ѝ едва ли я чака с отворени обятия. А и нищо не разбра от брака си, освен тормоз. Още не е  ясно защо арестуваха Йълмаз, къде се скри Мюжган.

# 481
Щото Зюлейха разбра нещо хубаво от брака си. Как ли не я изтормози Демир през целия брак.
После след филма - хвърли я ранена в гората, изгони я, без да му пука как е раната й, как е тя, гладна ли е, жадна ли е, после разбра, че е болна и с температура и въпреки това я изблъска в прахта. Зюлейха поиска да се удави, Хюнкяр се намеси, после тя поиска да се запали, но Фекели се намеси. Демир каза, че тя е мъртва, че няма жена, името й да не се споменава. Но, като чу, че Фекели я е спасил и тя може да е при Йълмаз, изведнъж се сети, че има жена и даже имаше наглостта да ходи и да вади пак пищови. Нали е мъртва, нали я изхвърли, нали я остави вече, бута я, блъска я, гони я, виждайки я че едва гледа? Що сега ходи да я търси и да й казва да си ходи с него? За да я заплашва пак, ясно е. Лесно му беше на него да я вижда в плачевно състояние и да заплашва всеки, който иска да й помага. Не му трепна окото, чисто от човешка гледна точка. Целта му беше да я докара до самоубийство. Почти успя. Не се трогна, че се е опитала да се запали. Ама му припари, като разбра, че тя е при Фекели и е спасена, заболя го, вече изгуби контрола над окаяното й състояние. Не можа да заплаши Фекели.
Стреля в къщата на Фекели навътре. Можеше да улучи човек вътре. Детето на Назире е там, ама на него от нищо не му пука. Не е нормален, според мен.
Закономерно Йълмаз го няма, защото иначе нямаше как Зюлейха да е у Фекели и спасена от него.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 22:57 от dana78

# 482
Зюлейха бягаше, затова бяха всичките ѝ неприятности. Сещаше се за детето си едва, когато Демир го отнемаше. Сега разбра, че децата са над всичко.
А Мюжган нищо не направи, за да получи всичко заради което хукна да бяга в Америка.
Леля ѝ отново се върна в позиция, но няма да е задълго.
Хатип уж щеше да напуска сериала. Rolling Eyes

# 483
Както и предполагахме, ще чакаме другия епизод за да разберем какви ги е свършила Зюлейха. Че ще стреля ясно, ама дали ще уцели? Най много да го рани. Което не е решение.

# 484
И сега пак ще чакаме, за да разберем дали ще стреля. 🤪
Така е, Лу,
Зюлейха чак сега се осъзна...

# 485
"Смелата" Мюжгян се върна бързо бързо, като разбра, че Зюлейха е там. Знаех си, че така ще стане. Само придава фасони. Ето, пак лелята й виновна, че я накарала да се върне...все едно пистолет й е опряла в главата. Мюжгян все невинната, все някой й е виновен за решенията. Хайде, стига Simple Smile. Ако тя беше решена, нито леля, нито чичо щяха да я спрат да замине за Америка. Защо се върна, да беше заминала? Защото е слаба и страхлива и безпардонна. Няма грам емпатия. Дори за Гюлтен не й пропука, че е била изнасилена.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 23:11 от dana78

# 486
Много красива е Хилял и с грим, и без грим.
Демир очаквано развали партньорството: това е една от причините за неговия гняв.
Партньор, който петни честта му.
Срещата Зюлейха – Йълмаз: както в песента.
Срещата Зюлейха – Мюжгян, ще чакам превода.
За Йълмаз нямам думи.
Зюлейха тръгна от връщането на Мюжгян, Йълмаз и детето. После видя Фекели с Керем Али и предполагам, обвинява Яман, че той се радва на детето на Мюжгян, а не на Аднан. Това я накара да вземе пистолета. Само че, виновен е Йълмаз, който се ожени за свое удоволствие.
И сега, най-интересното.
Зюлейха с пистолета на Фекели ще простреля Демир: с влизането тя каза „Демир“.
Все едно Фекели ще простреля и сина на Аднан!
Но приликите ще бъдат само дотук.
Знаем какво Зюлейха казва пред присъстващите.
Точно в това прострелване е капанът за Зюлейха. То, предполагам, ще отключи един нов етап.
Имам чувството, че това развитие вече съм го гледала.

# 487
Цитат
Зюлейха бягаше, затова бяха всичките ѝ неприятности.
А, тук според причините и следствието са обърнати. Simple Smile
Ама ако смятате, че е бягала от хубав живот... Аз на никого не бих го пожелала.
Пак си спомням думите на Мурат Ю. - играе патологична любов.

# 488
Дана, беше страхлива като си тръгна, сега е страхлива, защото се върна. Никой не ме пита - аз не исках да се връща, но онази змия си намери топла пазва и със зъби и нокти ще драпа да стои там до последно.
Още първото бягство не донесе нищо добро на Зюлейха. Много близко до ума е, че и следващите ще са със същите последствия.

# 489
Даааа, Йълмаз е виновен за решенията и действията на всички в този сериал - от Демир, през Зюлейха, Мюжгян и този и онзи.JoyJoyJoyJoy
Лучия, казах, че е страхлива защото замина, за връщането - глупава е и нерешителна. Взе решение, трябваше да го следва. Ако беше останала в Чукурова нещата можеха да са различни, щеше да види и да разбере някои неща. Но тя замина и после имаше наглостта да иска сметка от Фекели в къщата му.
Йълмаз, ако не беше женен щяха да избягат със Зюлейха и да нямаше да има сериал. Simple Smile

И не знаех, че желанието за създаване на семейство се принизява до просто "удоволствие".
Може да започне нова ера в живота на Зюлейха и Демир, ще видим. Ще бъде интересно, защото и двамата с Йълмаз са обърнати към децата. Зюлейха "кръжеше" около малкия конак заради Аднан, който я свързваше с Йълмаз. Тази вечер и двамата изглеждаха уморени и примирени, тъжни за децата си.
Може би ще е нов етап, но Йълмаз ще разбере за Аднан и ще се почне една....
Какво стана с Четин? Дали сега няма да излезе писмото от чеиза...
Не разбрах за Хатип ага.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 23:19 от dana78

# 490
Мюжгян си тръгна, защото очакваше, че Демир ще убие някого. Когато разбра, че не и се е получило, а вместо да извади очи, изписа вежди се върна бързо, бързо да довърши пъкления си план.

# 491
Фрагман 1 за еп. 60

https://www.instagram.com/p/B9pf7a0q0Gz/

Дана, това си написала "Защо се върна, да беше заминала? Защото е слаба и страхлива и безпардонна."

Не ми се водят излишни спорове.

# 492
Майкооооу, 3пъти стреля в Демир. Но ще оживее, мисля. Зюлейха на съд, А Мюжгян във ваната ще си реже вените, ама и тя няма да успее.  Идея нямам какво ще последва.

# 493
Пипилота, именно, именно! Тя очакваше да чуе за погребението на Зюлейха и да натрие носа на Йълмаз два пъти - хем Зюлейха да е мъртва, хем синът му да е далече в Америка. Ама не й се изпълниха плановете и бързо се върна, за да довърши започнатото.
Лучия, защото в едно изречение споменавам и заминаването й и връщането й. Като цяло описвам поведението й, включвайки и двете действия.
"Защо се върна, да беше заминала? Защото е слаба и страхлива и безпардонна."
И на мен не ми се спори. Който разбрал, разбрал. Simple Smile Поясних се.

Благодаря за фрагмана! Бомба! Flowers Hibiscus
Йълмаз разказва на Жулиде, че виновни за тази ситуация са всички - Хюнкяр, Демир, той и Мюжгян. Че Зюлейха е единствено невинна.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 23:30 от dana78

# 494
Мале, какво ни очаква... 😱😱😱 без думи съм.

Общи условия

Активация на акаунт