Лучия добре, че си се сетила да провериш и ни зарадва с превода! Благодаря!🌷🌺🍀
Момичета, по екраните!😁 Макар че, предполагам, че няма са ни е приятно да я гледаме тази серия. То май ще става тежко тепърва🥺.
А , да интриги! Е , Хатип се стреми да се освободи, т. с. да се отърве от Рашид, защото той е главен свидетел с-у него наред с Шермин. С тия от Истамбул или от къде то и да са, големи ядове ще бере, като тъче на два-три стана. И той не знае от къде ще му дойде, ама и ние!
За Демир- той се насити на Зюлейха, толкова му беше с любовта... За един ограничен човек си има граници... Видяхме кои са широко скроени. Дори грешницата Шермин. Дето се вика " 7 пъти мери, 1 път режи". Демир не стигнал до 7 мия път,има още хляб да яде. За Мюжгян, тя още на 2рата мярка сдаде багажа. Има хляб в сериала и във възможностите. Няма виновни и безгрешни. Всичко е до моментното състояние и грижата за децата. Най вече, в момента всички са страдащи. Как ще го развият,не знам.

След скандала с Демир, че се карал на Аднан заради Лейла, бебето беше все самО. И от вратата, зад гърба на Демир, тя наблюдаваше как той ѝ говори и ѝ се радва.
,
съгласна съм с теб като цяло.
Като гледам Лейля и Керем Али как си спят в кошчетата спокойно и чак завиждам
. На мен ми бяха откапали ръцете
. Е, такива спокойни деца са рядкост.
обяснимо е, разбира се. Но обвинения, които могат да доведат до нечия смърт не се хвърлят току-така, нито трябва да се вярва на въображение. Защото от превода на диалозите става ясно, че именно за това са обвинявани Йълмаз и Зюлейха - не че са се прегърнали, а че правят любов. Явно не се вижда разликата тук. Или само аз си мисля, че има такава 

Не приемам Зюлейха за ничия жертва. Е, всъщност тя е жертва на самата себе си, заради грешните си решения. Как пък един път не каза “Аз съм виновна, че се подведох по Хюнкяр, че не казах истината на Демир, че направих сина на Йълмаз син на Демир...” Но не, много е лесно да обвиняваме другия за нашите грешки. Няма да й е лесно сега да направи Аднан -> Йълмаз.Препоръчани теми