Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 188
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Да, ти Simple Smile

Как трябва да ги почистваш без да ги мокриш? И колко време? Принципно, ако не изпълниш инструкциите на артиста, после не можеш да имаш претенции ако нещо не е станало - така че ако ти е опитен човекът, по-добре го послушай. Колкото и да е странно.

А как отиде не ретуш - какво беше положението, след като се бяха обелили? Толкова ли зле беше като на снимките, или пигментът се върна все пак?
Спазвам си инструкциите - мажа ги с гелчето 10 дни и гледам да не ги мокря поне 3 дни.
Иначе бяха си като от снимките, много изсветляли.  Сега ще видя след седмица какво ще е положението и ще споделя резултата. ☺️

# 406
  • Sofia
Здравейте. Моля ви да ми препоръчате място в София, където да ми боядисат веждите. От миналия Юли съм с микроблейдинг, почти не са изсветлели за това време, доста са тъмни, а косата ми е изрусена и се получава много грозен контраст.

Ти по-скоро искаш изсветляване, не боядисване. Тази услуга май не се предлага на много места. Казвам го, защото, когато се поддържах светлоруса, и аз търсих салон, в който да ми ги изсветлят качествено (без жълтеникави оттенъци), но така и не намерих такъв.

# 407
  • София
Здравейте. Моля ви да ми препоръчате място в София, където да ми боядисат веждите. От миналия Юли съм с микроблейдинг, почти не са изсветлели за това време, доста са тъмни, а косата ми е изрусена и се получава много грозен контраст.

Ти по-скоро искаш изсветляване, не боядисване. Тази услуга май не се предлага на много места. Казвам го, защото, когато се поддържах светлоруса, и аз търсих салон, в който да ми ги изсветлят качествено (без жълтеникави оттенъци), но така и не намерих такъв.
Изсветляване, но с какъв метод не знам. Когато ми правиха микроблейдинга ми казаха, че не може да бъде по-светло от основния цвят. Не знам с някакъв молив дали няма да станат нещата 🤔

# 408
  • Street of Dreams
Да изсветлиш косъма над тъмни "татуирани" вежди не ми се струва добро решение. Даже никак.

Аз лично много харесвам контраста тъмни вежди и руса коса, особено ако корените са тъмни (балеаж), но пък и иначе. На теб ако не ти харесва обаче, може би някакъв светъл молив ще свърши работа.

# 409
  • София
Да изсветлиш косъма над тъмни "татуирани" вежди не ми се струва добро решение. Даже никак.

Аз лично много харесвам контраста тъмни вежди и руса коса, особено ако корените са тъмни (балеаж), но пък и иначе. На теб ако не ти харесва обаче, може би някакъв светъл молив ще свърши работа.
Няма да рискувам тогава за да не стане по-лошо и да ме е срам да се покажа пред хора 😁 Благодаря за отговорите.

# 410
Нищо не можеш да направиш над микроблейдинга. Дори да изсветлвт твоите си косъмчета, татуираното отдолу ще си е тъмно и то не може да се промени никак.

Как ви се струва тази работа? Аз лично много я харесвам и мисля да легна при нея.

# 411
Момичета според така ли трябва да е или при мен нещо не е на ред доста от пигмента ми падна и някаси по сивя цвета...Disappointed Relieved

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 01:37 от Raya_p

# 412
Изчакай да мине и ретуша, много ти е рано още. Моите след като се обелиха също посивяха, сякаш върху пигмента имаше тънък бял слой. Откачих, че ще остана със сиви вежди, но се оправиха.

# 413
  • София
Изчакай ретуша, рано е да се каже. Моите след 1та процедура бяха по-зле и след ретуша станаха много добре. Сега след 1 година направих освежаване и ще станат още по-хубави

# 414
Дано и при мен се оправи след ретуша, че направо откачам то се вижда отблизо и аз си го знам и го виждам сивото хората покрай мен казаха, че ако не съм им показала нямало да го забележат. Попринцип съм с мазна кожа знам, че е проблем за микроблейдинга, но прочетох за момичета които също са с мазна кожа и всичко им е на ред с веждите така че имам надежда и при мен да се получат нещата...

# 415
  • София
Дано и при мен се оправи след ретуша, че направо откачам то се вижда отблизо и аз си го знам и го виждам сивото хората покрай мен казаха, че ако не съм им показала нямало да го забележат. Попринцип съм с мазна кожа знам, че е проблем за микроблейдинга, но прочетох за момичета които също са с мазна кожа и всичко им е на ред с веждите така че имам надежда и при мен да се получат нещата...
Това са моите преди ретуша миналата година. Почти не се личеше нещо...

# 416
Момичета според така ли трябва да е или при мен нещо не е на ред доста от пигмента ми падна и някаси по сивя цвета...Disappointed Relieved

Вижте моите вежди преди ретуша...
А тук са 2 дни след ретуша:

# 417

Здравейте, може ли да изкажете мнение защо така се обелиха. С мазна кожа съм, а веждите са на 4 дни, ужасно стресирана съм. А да препоръчате специалист в Благоевград.

# 418

Здравейте, може ли да изкажете мнение защо така се обелиха. С мазна кожа съм, а веждите са на 4 дни, ужасно стресирана съм. А да препоръчате специалист в Благоевград.
Здравейте. И моята кожа е мазна и веждите ми бяха по същия начин , може да видите снимки по горе. Но би трябвало след ретуша всичко да си дойде на мястото.
Иначе не трябва да остават сухи, мажете ли ги редовно с мазилото препоръчано от артиста Ви?

# 419
Мажа ги, почиствам с тампон с дестилирана вода. Вече много се обърках. Четох, че и не трябвало прекалено крем. Не знам как да оцеля точната комбинация. 1та вежда почти я няма. Казаха ми и че дълбоко са работени.

Общи условия

Активация на акаунт