Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява разтягането на масата и какво представлява в кухнята на Sea Breeze, която е от фирма "Dialog"?
Какво представлява разпъването на маса и как работи?
Откъде поръчахте кухнята си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява разтягането на масата и какво представлява в кухнята на Sea Breeze, която е от фирма "Dialog"?
-
Какво представлява разпъването на маса и как работи?
-
Откъде поръчахте кухнята си?
-
Sea breeze сподели, че кухненските шкафове и уреди (фурна, котлони, микровълнова печка, абсорбатор и съдомиялна машина) струват около 7500 лв. Къде е поръчала кухнята си?
-
Колко струва ремонтът на паркет от 13 квадратни метра?

(заварихме я готова).Много харесвам кухни в светли и свежи цветове,но за съжаление няма да можем в скоро време да ремонтираме нашата.
Всичко беше съобразено на първо място с малкия размер. Най-скъп компонент излезе паравана за душа, а и трудно го намерихме, защото трябваше не само да се отваря, а и да се "чупи наобратно". Любимо нещо ми е смесителя на душа - няма толкова удобен и същевременно пестящ вода, на бюджетна цена и с 10 години гаранция. Може пък на някой да му се стори полезна нашата мини баня. 

Добре, че го има!!!

По поръчка е. След като в Баня Стил ми направиха проект за баня, което отне 1 месец и а-ха да си поръчам плочките, се сетиха да кажат, че, ами то ги няма на склад и трябва да чакаме месец за доставка. Та имахме предплатени 50 лв за проекта и за да не изгорят си поръчахме шкафчето, по наш проект (стандартна вертикална колона за баня, обърната хоризонтално и без гръб), през тях. Отне им месец изработка, после 10ина мейла, 15 телефонни разговора, още месец, за да не могат да го намерят, накрая отидох на място, рових в склада и си го взех - оказа се, че е там от 2 седмижи. Та - исках да кажа, че не препоръчвам Баня Стил, ако някой не ми е разбрал мисълта