Географски Скандинавия е повече на север, но и на запад - над Германия, Полша, Чехия, Австрия, Унгария, Словакия, Литва, Лативия, Естония, Италия, които пък са в средна Европа (Италия е единствената от тях в Южна Европа и на запад от България). Като гледам сега картата на Европа, то определението за "западните държави", според твоите географски разбирания, остава за Португалия, Испания и Франция.
Ти тези три държави или имаш предвид, а не всичко истанали, изброени от мен горе? 
Държа на качествените скандали, сменянето на настроенията по 20 пъти на ден, непредизвиканата ревност, палитрата от всевъзмони чувства и усещания, ранимостта, мрънкането (дори и в това си има чар, ако е с мярка), а чужденките не могат да ми предложат такива неща.
Държа на качествените скандали, сменянето на настроенията по 20 пъти на ден, непредизвиканата ревност, палитрата от всевъзмони чувства и усещания, ранимостта, а чужденките не могат да ми предложат такива неща. 
Държа на качествените скандали, сменянето на настроенията по 20 пъти на ден, непредизвиканата ревност, палитрата от всевъзмони чувства и усещания, ранимостта, а чужденките не могат да ми предложат такива неща. 

Препоръчани теми