Съвместно съжителство?

• 14 262
  • 379
  •   1
Отговори
# 285
Радвам се, че проблемът ще се реши и младите, влюбени ще се съберат.

А, иначе, пробвайте да поживеете във Варна. Половин от заплата в София и 2/3 цени от наеми/продажби. Направо си е лукс.

# 286
  • Пловдив
Скрит текст:

А, иначе, пробвайте да поживеете във Варна. Половин от заплата в София и 2/3 цени от наеми/продажби. Направо си е лукс.
Съвместното съжителство там решава проблема. Simple Smile Мъжът и жената съчетават доходите си и така се справят с дружни усилия.
 А и вече няколко човека по-напред в темата твърдяха, че много от жените под 30 години имат наследствени имоти, така че те си живеят като царици във Варна, защото или няма нужда да плащат за жилище под наем, или отдават такова за много хубави пари. Simple Smile

# 287

Във всяка дупка - кооперация, на всеки по-голям терен - жилищен комплекс. Няма празно, който разбира - тук се спира.

# 288
Стара Загора, ако не е ТЕЦ-а и студентите, са живи умрели. Подобно на положението в Габрово, но без ТЕЦ-а. Казвам го като половин заралия.

В Габрово и студентите даже можеш да отпишеш. Т.нар. "университет"   вече и посещаемост няма, чак толкоз залюхани в България почти не останаха.
Това можеш да сравниш само с Видин и Монтана вече.

# 289
  • София /Абсурдистан
Във Видин и Монтана и хора не останаха вече.

# 290
  • Paris, France

Това го написах в друга тема, ама лимончето скочи, че не било точно така.

# 291

Това имам предвид, като сравнявам с тях. Пенсионери и общинари.

Това го написах в друга тема, ама лимончето скочи, че не било точно така.

А как било?

# 292
  • Paris, France
Judy, чети как било. От средата на страницата към края:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1165468.msg39947802#msg39947802

В нейния областен град имало млади хора. Чудесно.

# 293
А, има, тук-там някой, на когото родителите са по чужбините и праща помощи из къщи, или пък някой младеж с връзки, когото са го уредили я в общинския съвет, я на някоя бюджетна служба. Третите млади са тези, дето виреят на помощи.
То си има официална статистика, която, имайте предвид, че дори поскривва истината за разпада на българското общество и тоталната му липса в определени краища на България.
При нас половината блок не живее от години в града и няма намерения да се връща, но ги водят жители и ги "броят" като живеещи там.

# 294
  • Paris, France
Джуди, и при нас е така, и по офицЯлнЪтЪ статистика, но някои хора си живеят в лалаланд. А и в царството на слепите едноокият е цар.

# 295
Не го разбирам това, дето гаджета с години не са готови да се съберат и да заживеят заедно. Ами това има толкова плюсове: по-бързо ще си разберат характерите, не се губи време да ходят по срещи, сексът е винаги възможен, пести се и един наем - ако са на наем.
Според мен, да се събират, ако се харесват и искат да се тестват за съвместно съжителство. Е не чак да си купуват съвместно жилище, за каквито случаи прочетох.

# 296
  • София
Ооо, има ги разни герои, с години се държат на ниво "гаджета". Срещи само навън, тук-там някое хотелче по празниците. Не знам как издържат.

# 297
Здравейте имам един проблем със моя мъж ... Женени сме от 1 година и имаме дъщеричка на 1 година и 4 месеца малката когато се роди нямаше скандали нямаше обижданки от типа боклук парцал преди 2 седмици когато трябваше да отидем до личната лекарка на малката и пред 20 човека той ме нарече че съм боклук защото съм го накарала да отидем и трябва да чакаме... не издържам вече на това напрежение и от самите скандали ме отчуждава от него  ...

# 298
Не е малък проблема. Отсега дай заявка, че няма да търпиш, иначе не знам докъде може да стигне такъв мъж...

# 299
Това е поредното оплакване от лошо отношение.Покажете незабавно,че няма да търпите подобно нещо,защото ще става по-лошо.Аз ако съм на Ваше място прекратявам всякакви разговори и главно всякакво обслужване.Като попита има ли обяд,отговаряте"...боклука не готви,не пере ,чисти само на детето...ит.н"Поне ще разберете дали е било инцидентно или така смята да се държи.

Общи условия

Активация на акаунт