Фетална морфология-Марковс

• 18 231
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Аз бях на ФМ при нея преди няколко месеца. Прегледа беше много обстоен. Обяснява изключително подробно. Мила е. Ако имате доп въпроси - отговаря. Обстановката в клиниката е много приятна. Много е чисто. Относно чакането. Имаше съвсем леко закъснение от 15 мин, за което тя се извини няколко пъти. Аз изобщо не го отчетох като закъснение за БХС- то в друга известна клиника чаках буквално 3 часа. Та тези 15 мин бяха нищо работа.

# 61
Здравейте!

Обръщам се тук към ton4e_91, която явно следи темата, защото ми е писала на лично, но не мога да й изпратя отговор тъй като получавам съобщение, че е забранила получаването на лични съобщения.

ton4e, пиши ми отново като си промениш настройките.

# 62
  • България
Здравейте, моля да ми препоръчате доктор за фетална морфология и ранен биохимичен скрининг за МЦ Марковс. Моята докторка, която ми проследява бременноста, каза, че трябва да отида между 5 и 9 август. За жалост тя е отпуска тогава, за това моля за препоръки за доктори. Благодаря!

# 63
Споделяла съм и преди - д-р Елена Павлова с две ръце!
Всеки, на когото съм я препоръчала, е останал изключително доволен.
Успех!

# 64
Здравейте,
Бях на 21.10 на първа фетална морфология, до момента никой не се е свързал с мен за коментирате на резултатите от теста. Не разбрах и аз дали трябва да се обадя за информация, нито имам номер.
Притеснявам се тъй като на резултатите пише , че съм с висока вероятност за прееклампсия.
 Дали някой да е ходил скоро и знае дали имат практира да обсъждат резултати или е необходимо само с АГ то което се следя?

# 65
Само изследвания ли Ви правиха? Би трябвало да ви видят и в кабинет на апаратура. Така са и трите ФМ. Обадете се най-добре и питайте всичко, което Ви интересува.

# 66
Приет,

с първата ми бременност си правих там и трите морфологии. Имате електронно досие - там имате качени всички документи и резултати.
А що се отнася до последващ коментар на изследванията - за БХС ли говорите? Аз не бях правила БХС, защото имах пренатален тест, но си ходех паралелно периодично на кардиолог и ендокринолог.

Попитайте на номера, оставен на сайта им дали сте приключили консултацията си тях, защото аз коментирах на място още на прегледа каквото имаше, а по-нататък всичко останало (резултати и т.н.) с наблюдаващото АГ. Или този, при който ще раждате. За мен е по-логично с Вашето АГ да си говорите освен ако не Ви наблюдават в Марковс.

Здравейте,
Бях на 21.10 на първа фетална морфология, до момента никой не се е свързал с мен за коментирате на резултатите от теста. Не разбрах и аз дали трябва да се обадя за информация, нито имам номер.
Притеснявам се тъй като на резултатите пише , че съм с висока вероятност за прееклампсия.
 Дали някой да е ходил скоро и знае дали имат практира да обсъждат резултати или е необходимо само с АГ то което се следя?

# 67
Моли66, може да звъннете на информация. Аз така направих - всъщност им звъннах с друг въпрос и те паралелно питали докторката за коментар на изследванията. Обадиха ми се и ми предадоха думите ѝ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт