Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 615
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Buena Esperanza, как мина твоята операция(абдоминопластика) при др. Молов?

Много ти благодаря, че питаш! За съжаление по здравословни причини я изместихме за 10ти (вторника, който идва), та пак съм в трепетно очакване. Този път , ако се поразболея пак, ще почна антибиотик няколко дни по-рано, но засега удържам фронта.

Ти за кога беше?

# 631
  • Бургас
Ще поставя и снимка в анфас.
Да не говорим и че зърната ми се виждат, че се различават и не са на едно и също място, но явно ще трябва да се заредя с търпение и да чакам да мине този възстановителен следоперативен период.
Скрит текст:

Като за 10 ти ден адски много ми допада, онова което показваш !
Аз ако съм така... Ще скачам до небето ( ако мога) 😁
Аз съм в събота и супер спокойствие ме е налегнало ....

# 632
Ще поставя и снимка в анфас.
Да не говорим и че зърната ми се виждат, че се различават и не са на едно и също място, но явно ще трябва да се заредя с търпение и да чакам да мине този възстановителен следоперативен период.
Скрит текст:

Като за 10 ти ден адски много ми допада, онова което показваш !
Аз ако съм така... Ще скачам до небето ( ако мога) 😁
Аз съм в събота и супер спокойствие ме е налегнало ....

Благодаря ви момичета, много сте мили и дано не казвате всички тези хубави неща само за успокоение 😅
Z-Тина, спокойствието е най-правилното нещо, което може да те налегне, просто защото няма нищо притеснително. Поне при мен всичко около и по време на операцията мина супер леко, нямах никакви болки, по-скоро някаква тежест, която в никакъв случай не е болка за умиране.

# 633
Аз все още няма да правя повдигане и увеличаване, предстои ми да да изляза извън страната за неограничен период от време и поне в следващата една година до операция няма да стигна.
А така ми се искаше да посрещна рд си с нови гърди . Sad /

# 634
  • Бургас
Ivelina8888 ще слегнат с времето и ще се отпуснат, щом имаш и собствена тъкан с времето като се намести около импланта и формата ще се промени и няма да са толкова напрегнати колкото са сега, не се притеснявай Simple Smile....
Като за 10 ти ден си изглеждат много добре...

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 11:23 от DolliGi

# 635
Повярвай ми коментарите не са хич за твое успокоение. Тук май казваме, ако нещо видим нередно хаха

# 636
Минаха и моите операции Simple Smile, вторник, 2 в 1, носле и гърди. Добре се чувствам, имах големи притеснения да не станат много големи гърдите, защото имах естествено голям бюст като тийнейджър. Бг доктори като ме видят и директно по 400 кубика предлага ха, защото определено има къде да ги сложат Simple Smile. Аз и обяснявам, че искам малък бюст, но... те ме гледат странно. Сега съм с Ментор 275 кубика Simple Smile, точно това което исках, малък, стегнат, спортен бюст. Разбира се много е рано още, но от това което виждам съм доволна.

Честито, мила! При кой доктор направи операциите? Ще чакаме снимки Hug

# 637
  • Пловдив
Минаха и моите операции Simple Smile, вторник, 2 в 1, носле и гърди. Добре се чувствам, имах големи притеснения да не станат много големи гърдите, защото имах естествено голям бюст като тийнейджър. Бг доктори като ме видят и директно по 400 кубика предлага ха, защото определено има къде да ги сложат Simple Smile. Аз и обяснявам, че искам малък бюст, но... те ме гледат странно. Сега съм с Ментор 275 кубика Simple Smile, точно това което исках, малък, стегнат, спортен бюст. Разбира се много е рано още, но от това което виждам съм доволна.

По-нататък ще сложа снимки Simple Smile. При д-р Йоздемир са ми и двете корекции

# 638

По-нататък ще сложа снимки Simple Smile. При д-р Йоздемир са ми и двете корекции

Този човек е тооолкова мил, в събота ми беше консултацията при него и ми обърна неяероятно внимание. Изчерпателно отговори на всичките ми въпроси, но се убедих че е почитател на по-естествено изглеждащите бюстове и препоръчва винаги малки кубици.

# 639
Малиии изглеждат огромни Simple Smile Но определено ще слегнат и ще придобият естетсвена форма. Изглеждат равни и без асиметрии, напротив. Ще станат супер! Само почакай

Абсолютно са огромни, това е другото нещо, което ме стряска, май станаха много нещата... ами страшна ревла съм, но в крайна сметка сама съм го пожелала и направила.
Имай търпение!Не знам как си била преди,но след два-три месеца ще са съвсем различни и като гледка и като усещане.Какви са ти мерките?

# 640
nejen_pogled  - Няма как от 4 -5 минутна консултация да разбереш какъв е !
И не е фен на малките кубици,просто в Естетика работят с до 400 кубика.

ivelina8888 -  Харесват ми гърдите ти,значи колкото и преди д - р Асенов да е бил хулен в други форуми си разбира от работата.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 12:59 от Анонимен

# 641
  • София
Момичета и моята операция мина днес при д-р Стоянов. Чувствам се чудесно. Малко ми беше студено след упойката, но сега съм екстра. Местя си ръцете плавно, ставам до тоалетна. Не е болка за умиране. Всички бяха изклчючително любезни. Носих си сак с доста неща, но тук дават пижама, чехли, кърпи. Всичко необходимо за приятен престой. Обгрижват ме отвсякъде. Пиша тези неща за момичетата, на които им предстои операция при него. Сложих 425 и 470 кръгли Ментор висок профил. За момента гледката ми харесва, но е твърде рано за мнение. Успех на всички и честито за новите придобивки.

# 642
Малиии изглеждат огромни Simple Smile Но определено ще слегнат и ще придобият естетсвена форма. Изглеждат равни и без асиметрии, напротив. Ще станат супер! Само почакай

Абсолютно са огромни, това е другото нещо, което ме стряска, май станаха много нещата... ами страшна ревла съм, но в крайна сметка сама съм го пожелала и направила.
Имай търпение!Не знам как си била преди,но след два-три месеца ще са съвсем различни и като гледка и като усещане.Какви са ти мерките?
Ами носих сутиени 80Ц преди операцията.

# 643
Е сега не с лошо. Аз също съм била на консултация при него и ми се стори много мил човечец. Дори се развревах, та седна до мен човека да ме успокоява хаха. Изби ми яко. Но аз по друг повод, не за първа операция.

# 644
Петя ,за разлика от привърженичките на д - р Молов ,аз не правя реклама на д - р Йоздемир !
Да върши си хубаво работата ,както казах доволна съм ,но лично мое мнение е,че трябва всеки един хирург от Естетика да работи самостоятелно ,както нашите д - р Стоянов , д - р Асенов ,д - р Хатър и т.н.
Клиниката е създадена с цел печалбарстване и избиване на номер на гърба на пациентите си .
Всички са мили и загрижени преди да се оперираш ,но както те процедират да не издават епикризи или фалшиви такива - защо?
Във фейсбук намерих доста недоволни от Естетика ,че дори и от моят д - р Йоздемир.
Съншайн също е негова пациентка ,но тя орева форума половин година,та сега се чуди реоперация или не.

Общи условия

Активация на акаунт