Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 961
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Ще слегне, не се притеснявай толкова рано и не се вторачвай в недостатъците.
Изчакай поне месец да мине : )

# 616
Цитат
Момичета, преди 10 дни се оперирах, но гледката към днешната дата въобще не ми харесва, потресена съм и всеки път като се видя в огледалото без сутиена - плача. Обемът отгоре е по-голям от обема отдолу, знам, че е прекалено рано, но с времето нещата оправят ли се и ще слегне ли това, което е отгоре?
Ще се опитам да прикача снимка.

До колкото виждам е с повдигане или какво?? Естествено, че ще паднат. А и виждам, че имаш собствена жлеза май доста и там докато се наместят нещата май ще е време. Твърде е рано, поне 3 месеца трябва да минат. Къде си се оперирала и подробности?

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 13:34 от bubanka

# 617
Да. Имам обиране около ареолата, имах си доста собствена жлеза и това се налагаше. Добре, че съм с лепенки на зърната, че щях да съм в шок и от тяхната гледка... на 24 февруари ми беше операцията, д-р Асенов, в Пловдив, 425кк кръгли Мотива.
Просто аз имах някакви мои представи може би, но наистина се притеснявам ако нещата останат така с този обем отгоре.

# 618
Момичета, преди 10 дни се оперирах, но гледката към днешната дата въобще не ми харесва, потресена съм и всеки път като се видя в огледалото без сутиена - плача. Обемът отгоре е по-голям от обема отдолу, знам, че е прекалено рано, но с времето нещата оправят ли се и ще слегне ли това, което е отгоре?
Ще се опитам да прикача снимка.

Скрит текст:

Без да претендирам, че съм много компетентна/ моята операция предстои/, от това което изгледах в нета  before and after...изгледах стотици галерии, видеа, изчетох доста консултации в realself...моето мнение е, горния полюс няма да изглежда така след 2-3 месеца. Много е рано. Не се отчайвай. Nature Sun With Face

# 619
И аз така мисля, тъй като импланта е все още висока, а твоята гърда е някъде там. Още не са в синхронизация, така да го кажа.........

# 620
А какво мислите за масажите и лентата? Те ще подобрят ли положението?

# 621
  • София
Да. Имам обиране около ареолата, имах си доста собствена жлеза и това се налагаше. Добре, че съм с лепенки на зърната, че щях да съм в шок и от тяхната гледка... на 24 февруари ми беше операцията, д-р Асенов, в Пловдив, 425кк кръгли Мотива.
Просто аз имах някакви мои представи може би, но наистина се притеснявам ако нещата останат така с този обем отгоре.

На мен ми харесват гърдите ти, макар и само профилна снимка да си дала, въобще не ми изглеждат толкова големи отгоре. С висок профил ли си или среден? Според моето лаическо мнение, също като другите мисля, ч е ще слегнат, все пак при теб е минала съвзем малко време, освен това самата операция е с повече компоненти, повдигане, обиране, импланти и т.н. Дай си малко време.

# 622
Масажи да, за лента не знам....При собствена тъкан без да ми каже лекаря не бих рискувала.

# 623
Ще поставя и снимка в анфас.
Да не говорим и че зърната ми се виждат, че се различават и не са на едно и също място, но явно ще трябва да се заредя с търпение и да чакам да мине този възстановителен следоперативен период.
Скрит текст:

# 624
Малиии изглеждат огромни Simple Smile Но определено ще слегнат и ще придобият естетсвена форма. Изглеждат равни и без асиметрии, напротив. Ще станат супер! Само почакай

# 625
Малиии изглеждат огромни Simple Smile Но определено ще слегнат и ще придобият естетсвена форма. Изглеждат равни и без асиметрии, напротив. Ще станат супер! Само почакай

Абсолютно са огромни, това е другото нещо, което ме стряска, май станаха много нещата... ами страшна ревла съм, но в крайна сметка сама съм го пожелала и направила.

# 626
Много ми харесват на мен, точно такъв размер искам и аз .....
Изглеждат добре , след месец ще са чудесни.

# 627
  • София
Гърдите ти са прекрасни, аз не виждам никаква причина за депресията, която те е обхванала, бих убила за такива Grin И да, наистина изглеждат огромни, още повече на фона на слабото ти тяло и гръден кош, супер си, със здраве да си ги носиш!

# 628
Ще поставя и снимка в анфас.
Да не говорим и че зърната ми се виждат, че се различават и не са на едно и също място, но явно ще трябва да се заредя с търпение и да чакам да мине този възстановителен следоперативен период.
Скрит текст:

Прекрасни са!!!

# 629
Buena Esperanza, как мина твоята операция(абдоминопластика) при др. Молов?

Общи условия

Активация на акаунт