Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 983
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Къде може да се види това в фейсбук. Не съм наясно, заради това питам. Аз съм в една група там, ама забелязвам че питащите не знаят елементарни неща.
Да за съншайн, тя не пише много и все пак всички сме загрижени и я следим.

# 646
Момичета, сърбяха ли ви гърдите след операцията? 😁 на мен вече не ми е смешно даже, защото хем сърби-хем боли 🤦🏽♀😂 отминава, но на моменти не се търпи и почесвм

# 647
Не рева и не се оплаквам ,споделям факти ,които трябва да са наясно за всяка една ,която иска да се оперира там . Wink
Петя ,както тук така и там не искат да дадат гласност недоволните.
"Уголемяване на бюста" се казва групата във фейсбук ,но не е активна ,както групата "Ринопластика".

# 648
Аз познвам дама, която се оперира в Естетика, за съжаление при нея е имало усложнения след интервенцивта, но най-много се изнервяше на факта, че са я успокоявали, че всичко е наред и консултацията по вайбър и е била достатъчна, каза, че следоператовното им отношение било под всякаква критика... но вероятно доволни и недоволни има навсякъде! Добре е да се дава гласност и на двете

# 649
Момичета, сърбяха ли ви гърдите след операцията? 😁 на мен вече не ми е смешно даже, защото хем сърби-хем боли 🤦🏽♀😂 отминава, но на моменти не се търпи и почесвм

Сърби, сърби Simple Smile и аз се почесвам и се мажа с бадемово олио, хем успокоява, а и за да помогне с рязкото разпъване на кожата в моя случай Simple Smile

# 650
Не рева и не се оплаквам ,споделям факти ,които трябва да са наясно за всяка една ,която иска да се оперира там . Wink
Петя ,както тук така и там не искат да дадат гласност недоволните.
"Уголемяване на бюста" се казва групата във фейсбук ,но не е активна ,както групата "Ринопластика".

Тоест ти лично си недоволна само от липсата на медицинска  документация след операцията ли?

# 651
Зея ,да гърдите сърбят ,вече 10 месеца от моята операция от време на време пак ме засърбяват. Преди беше по - гадно сърбенето ,защото чак шевовете ме сърбяха и като ги почесвах ме заболяваха.

Пазят си гърба да не ги съдят ,за това се правят на мили и загрижени.
Даже ме посъветваха ако искам да си направя реоперация на носът да е пак там ,защото като нямам реално епикриза няма да знаят другите какво е пипано.

# 652
Зея ,да гърдите сърбят ,вече 10 месеца от моята операция от време на време пак ме засърбяват. Преди беше по - гадно сърбенето ,защото чак шевовете ме сърбяха и като ги почесвах ме заболяваха.

Пазят си гърба да не ги съдят ,за това се правят на мили и загрижени.
Даже ме посъветваха ако искам да си направя реоперация на носът да е пак там ,защото като нямам реално епикриза няма да знаят другите какво е пипано.

А ти беше ли настоятелна за епикриза?

# 653
Да ,моИчкия беше настоятелен до последно,консултанката каза ,че ще ги преведът на английски и ще ги дадат ,но така и не получихме нищо.

# 654
Ама ти 2 в 1 ли беше с нос?

# 655
Да !
Все пак ако имаш 2-ра интервенция ти намалят от цената.

# 656
ВИж това за не знаех, че имаш Simple Smile Ама ти си доволна и от двете

# 657
Ей тЕй кАт станИ 😂😂😂 С нов профил като си всеки те забравя.
Споменавала съм много ,много назад в темите.
Доволна съм ,но тъй като съм още в 20-те си години не се знае напред в бъдещето какво ще е ,мога да искам да си уголемя бюста и да си намаля още носът ,каквото и да става вече ще е в България . Simple Smile
Много подценявах нашите хирурзи ,но с времето задобряват и не правят грешки,които са допускали преди години ,не че не може да има ,но всеки си носи отговорността както се казва.

# 658
  • Бургас
Аааа, разпознаваема си, като се споменат определени хирурзи или съфорумки и имаш специфично наежване в постовете, не се бърка Wink

# 659
хахаха Съни гърл поне препрочетох новите ти коментари, но явно съм изпуснала за носа. И все пак за нос в България не бих се пуснала аз. За гърди да, поне тук има мнения, може да следиш и тн.

Общи условия

Активация на акаунт