Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 947
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
хахаха Съни гърл поне препрочетох новите ти коментари, но явно съм изпуснала за носа. И все пак за нос в България не бих се пуснала аз. За гърди да, поне тук има мнения, може да следиш и тн.

Петя, при теб отшумя ли температурата, всичко наред ли си ти е вече?

# 661
Е аз нямам температура от година, откакто започнах да пия кортикостероиди. Сега малко ги поспрях без знанието на лекаря ми, пък да видим. Нямам температура, но и изследванията не ми са ми ок.

# 662
Е аз нямам температура от година, откакто започнах да пия кортикостероиди. Сега малко ги поспрях без знанието на лекаря ми, пък да видим. Нямам температура, но и изследванията не ми са ми ок.

В крайна сметка разбра ли се точната причина за състоянието ти или останаха предположения 🙄 извини ме, ако си го споделяла вече

# 663
Не, най-вероятно имплантите или са отключили или са предизвикали състоянието и завишените АНА тела в някой области.

# 664
Здравейте, нова съм във форума. Имам час за операция за повдигане и уголемяване на бюста с 300 кубика при д-р Молов на април месец. Започнах много да се притеснявам дали това е правилният размер за мен. Аз не съм от много високите (158см., 48кг), но имам някакви естествени гърди. Дали с 300 кубика няма да изглеждам зле? Аз искам да стоят естествено и да са в пропорция с тялото ми. Има ли други с подобни на моите размери с 300цц? Дали не е по-добре да поискам по-малки кубици?

# 665
  • Бургас
Петя, а други симптоми освен температура имаш ли?
 Chloe_90 ако си казала на лекаря, че искаш хубави естествени, не големи гърди, и са минали измерванията ти за определяне на кубиците, не мисля че ще са ти големи.....
 Съобразил ги е с физиката ти, височината не е толкова определяща, освен за много големи кубици, структурата и гръдна и подгръдна са по-важни, както и наличието на твоя тъкан.

# 666
Здравейте, нова съм във форума. Имам час за операция за повдигане и уголемяване на бюста с 300 кубика при д-р Молов на април месец. Започнах много да се притеснявам дали това е правилният размер за мен. Аз не съм от много високите (158см., 48кг), но имам някакви естествени гърди. Дали с 300 кубика няма да изглеждам зле? Аз искам да стоят естествено и да са в пропорция с тялото ми. Има ли други с подобни на моите размери с 300цц? Дали не е по-добре да поискам по-малки кубици?

Аз съм 164см висока,47кг. 300 кубика. Почти нямах нищо. Снимки съм качвала

# 667
Много благодаря за снимката, изглеждат страхотно. Моите май ще бъдат по-големи, защото имам и естествен бюст

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 17:28 от Chloe_90

# 668
  • Parsberg
Ще поставя и снимка в анфас.
Да не говорим и че зърната ми се виждат, че се различават и не са на едно и също място, но явно ще трябва да се заредя с търпение и да чакам да мине този възстановителен следоперативен период.
Скрит текст:
На мен ми харесват дори и в този вид. Ще станат супер, не се отчайвам.

# 669
Barbity, кой е старият ти профил. Наистина оревах форума, така е, съжалявам, но тук има много момичета и жени който могат да изказват мнение и съвети и подкрепа. Факт е, че гърдите ми не са хубави и лекарят и кореспондентката го споделят този факт. От самото начало е трябвало да направи повдигане. . Но както и да е, няма какво да се направи или трябва да рискувам и пак при Д-р Йоздемир или тук да търся лекар. И безкрайно съжалявам, че отидох чак в Турция, но няма как да върна времето. Единственото което ме разколебава да търся лекар тук е това, че ще трябва да плащам отново цяла операция, а сега няма да е както първият път, защото лекаря го отчита като негова грешка и ако ми прави повдигане ще трябва да платя само анестезия, а ако сменя имплантите само за тях, тоест няма да слга цена за труда си.

# 670
Съншайн ,по - горе споменаха стария ми профил (sunny__girl) 😂😉
Относно операцията ,разбира се ,че не всеки може да отдели пари за още една операция ,самата аз не мога ако нещо се беше усложнило.
Ако решиш пак да се оперираш при д - р Йоздемир първо преди операцията и отиване в Турция настоявай за епикриза !!! Защото твоето ще се брои реоперация и трябва всяка стъпка да е описана ,ако недай си Боже се получи усложнение,какво правиш като няма епикриза?!
Вярно е ,че всеки търси евтиното,но както виждаш евтиното излиза скъпо.

# 671
Явно целия проблем, е че не те е преценил добре. Не че самата операция нещо е окипазил, просто първоначалния план.

# 672
Петя ,как ще прецени добре за 4 - 5 минутна консултация?! Работят на база "опит" и не измерват.
По - добре да се плащат консултациите ,но да са поне 20 минути.
Тя е нямала как да разбере дали е необходимо обиране на кожата ,тъй като не е раждала ,докторът е този ,който преценя какво/що.
В случая са й трябвали по - големи кубици ,но както масовото преценяне в последния момент на кубици без знанието на пацента е изиграло лоша шега.

# 673
Момичета, здравейте. Моята дата за операция наближава (13.03.) и явно напрежението си каза думата. Цикълът ми закъснява вече 4-ти ден, нямам кога да отида и на гинеколог, та какво мога да пия, за да предизвикам цикъл?

# 674
МОМИЧЕТА има ли тема в която се набляга повече на това след колко време се започва вдигамето на тежести ,вид натоварвания ,препоръки ?

Общи условия

Активация на акаунт