Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 961
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Момичета, здравейте. Моята дата за операция наближава (13.03.) и явно напрежението си каза думата. Цикълът ми закъснява вече 4-ти ден, нямам кога да отида и на гинеколог, та какво мога да пия, за да предизвикам цикъл?

За отлагане купих Примолут Нор.
Моята прогнозна дата за цикъл е 8.03... операция 07.03. трябваше да го почна от днес , нооооо .... Не ми се взима като че ли. Не зная дали е грешка...

# 676

Момичета, здравейте. Моята дата за операция наближава (13.03.) и явно
напрежението си каза думата. Цикълът ми закъснява вече 4-ти ден, нямам кога да отида и на гинеколог, та какво мога да пия, за да предизвикам цикъл?

За отлагане купих Примолут Нор.
Моята прогнозна дата за цикъл е 8.03... операция 07.03. трябваше да го почна от днес , нооооо .... Не ми се взима като че ли. Не зная дали е грешка...
Защо просто не питате доктор ?

# 677
Хапчета за отлагане или предизвикване на цикъл без рецепта няма !!!
Отивате на гинеколог ,обяснявате и ви дава рецепта.
Тук и да го обсъждате няма смисъл.

# 678
  • Бургас
Хапчета за отлагане или предизвикване на цикъл без рецепта няма !!!
Отивате на гинеколог ,обяснявате и ви дава рецепта.
Тук и да го обсъждате няма смисъл.

О има ... Без проблем се сдобиваш с тях от аптеката. Друг е въпроса че е редно да се консултира човек със специалист

# 679
МОМИЧЕТА има ли тема в която се набляга повече на това след колко време се започва вдигамето на тежести ,вид натоварвания ,препоръки ?
Тук няма такава тема. Аз изчака три, четири месеца и сега започвам да се завръщам към спортните ми занимания. Но още ме е страх да натоварвам горна част, последния път само с малки игрички от два кг. Но когато тичам на пътека някак не ми е ок и не го правя. Имам записан час за преглед при доктора и ще питам

# 680
Към оперираните - момичета получавахте ли така да го нарека “контракции” на гърдите? Извинявам се ако е коментирано, но нещото което аз изпитвм е не само изтръпване, а буквално е като контракция през бременността, но на гърдите... не е болезнено, но мускула се стяга жестоко... говорих с доктора ми и ми предписа Магнерич, аз съм бивша спортистка и като цяло и през бременностите си пиех много магнерит заради контракции такъв ми е организма и се притеснявам дали няма да е постоянно така 🤨😕 благодаря ви от ❤ Иначе се въстановявам добре, болки пти нямах, но само да си помисля за гърдите и бам котракции 😄 то не ми е смешно много де ама нали трябва да сме положителни

# 681
  • Пловдив
По отношение на епикризите в Естетика, получих такава, без да съм искала, направо ми я дойдоха, както и болничен лист (ако мога ще си го ползвам) но не ми е важен. Моята приятелка си поиска и фактура, издадоха и. Всичко е на турски разбира се, но ако се наложи, преводачи има.
Може и да е добро стечение на обстоятелствата, но е факт.

# 682
  • София
Има ли оперирани, които са ги държали няколко дни с дренажите, поради несъсирване на кръвта?

# 683
Има ли оперирани, които са ги държали няколко дни с дренажите, поради несъсирване на кръвта?
Аз бях с дренажи 8 дни. Зависи какъв тип разрез са ти правили. Аз бях с повдигане през ареолата и честно казано постоянно си изтичаше кръв. Оставят ги да не се събира кръвта вътре и да стане инфекция. А и отоците спадат по-бързо.

# 684
  • София
Аз бях с дренажи 8 дни. Зависи какъв тип разрез са ти правили. Аз бях с повдигане през ареолата и честно казано постоянно си изтичаше кръв. Оставят ги да не се събира кръвта вътре и да стане инфекция. А и отоците спадат по-бързо.

Аз съм с разрез отдолу, но без да знам съм приела аспирин с друго лекарство и ще си ги нося и аз дренажите доста. Много е неприятно.
На предстоящите им операция, много внимавайте какви медикаменти приемате преди операцията.

# 685
На мен ми дадоха подробен списък какво не трябва и трябва да правя преди и след операцията. Много е полезно.

# 686
На мен ми дадоха подробен списък какво не трябва и трябва да правя преди и след операцията. Много е полезно.

Може ли да го приложите като снимка?

# 687

Може ли да го приложите като снимка?
Довечера като се прибера ще го потърся в документацията.

# 688
  • София
И аз имах списък и спазвах всичко, но имам мигрена и бях пила лекарство, в което е имало аспирин, а аз не съм знаела. Добре, че се сетих за него, че лекарите се притесних какво се случва. Ще си нося дренажите по-дълго и всичко ще е наред.

# 689
  • Бургас
inrad не се притеснявай! Само малко неудобство, няма да повлияе на възстановяването ти! Пожелавам ти бързо и лесно възстановяване след махане на дренажите:)

Общи условия

Активация на акаунт