Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 994
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Скрит текст:
Здравейте! Моята операция предстои на 27.03 при д-р Молов, но тъй като точно тогава ще съм в цикъл, бих искала тези от вас, които са го отлагали с медикаменти да ме ориентират какво да пия и от кога да го почна. Благодаря!
Аз бях четвърти ден от цикъла. Няма никакъв проблем. Моята операция трябваше да е на 30.01 и отлагах цикъла. Операцията обаче се отмени заради грипната епидемия и аз спрях хапчетата. Тъкмо ми дойде и насрочиха нова дата. Така че в крайна сметка си отидох в цикъл, който при мен е тежък. Нямаше никакъв проблем. Просто гърдите са по-кръвоснабдени и малко се затруднява работата по тях, но щом д-р Молов каза да не се притеснявам, значи не е пречка Simple Smile. По мое мнение не си обърквай излишно хормоните. Даже моята гинеколожка ми каза, че не е нужно, но за мой по-голям комфорт ми изписа хапчета 10 дни преди предполагаемата дата.

Е вярно ли няма проблем...?
Тъкмо и аз съм в същата чуденка... Датата ми за операция е 7 март, а предполагаемата дата на цикъла е 8 март. Именно затова се консултирах с асистентката на доктор Молов и тя препоръча отлагане чрез медикаменти. Ама сега ме втрещи съвсем.... Естествено, че ако може без допълнителни лекарства бих избегнала... Малко ли после ще се подлагаме на медикаментозно лечение. Хм ... Ти как стигна до Молов лично ?

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 09:30 от bubanka

# 481
Много ми е странно как на всяка пациентка различни неща казват. Малко се притесних сега. Още повече че аз обясних, че имам обилен цикъл и при мен си е фактор. Едва ли не съм на умирачка всеки месец. А и при мен имаше и повдигане, и импланти и не беше никак лека операция. Ако ще си по-спокойна, консултирай се с гинеколога си. Аз така направих.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 09:29 от bubanka

# 482
  • Бургас
Аз се оперирах при Молов и точно тогава трябваше да съм в цикъл, и той лично ми каза, че е по-добре да го отложа. Отложих го, но аз си отидох на гинеколог, той ме прегледа, сверих ме си датите и ми изписа хапчета които пих 3 днии след още 3 ми дойде, свърши ми точно в деня преди операцията, но не помня как се казваха хапчетата. По добре се посъветвайте с гинеколог, той най-добре ще Ви изпише кога и колко да пиете, ако сте решили да го отлагате, или както при мен при положение че имаше време, да го ускорите. Моя гинеколог поне това ми обясни, че е по-добре да го ускорите, отколкото да се прескача, защото имало хапчета и за това....

# 483
... Ти как стигна до Молов лично ?

Бях чела за него преди 2-3 години и миналата година дъщеря ми се оперира при него през лятото. След нагледния резултат от работата му- през декември бях и аз на първа консултация. Вчера ми беше втората.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 09:31 от bubanka

# 484
Е,как да няма проблеми.Какви са тия лекари,чак да не си изпуснат пациентите.
Когато насрочвах дата за слес 6 месеца държаха да е възкожно най-далеч от цикъла.Взех дата с 2 седмици разлика За половин година се поизмести,и накрая от пътуванетл и стреса ми дойде вечерта в деня на операцията.Лекарите ми се накараха,защото помислиха,че съм ги поизлъгала

# 485
  • София
Ето още едно мнение за операции по време на цикъл.
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/786396

# 486
Мина и моята така дългоочаквана консултация с д-р Стоянов.Определено това е моят хирург!Без да рекламира марки и да си налага мнението ме убеди напълно, че знае точно какво, колко и как.Препоръча ми да избера между 255 и 295 кубика анатомични Ментор.Каза, че 295 има опасност да се очертава импланта като си вдигна нагоре ръцете, ако това би ме притеснило.Също каза, че той препоръчва да се избере винаги по-малкия размер, защото много жени след години когато гърдите в следствие на раждане или просто на естественото стареене и отпускане на кожата искат корекция и тогава трябва да се сложи малко по-голям размер задължително.Аз въпреки това май клоня към 295, но не съм решила окончателно.Имаше ли тук някоя дама с подобни кубици и почти нулев старт?Може и при друг хирург.:yum:170 см съм висока, много слаба, 11см диаметър на млечната жлеза.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 12:25 от anne_boleyn

# 487
  • Бургас
Мина и моята така дългоочаквана консултация с д-р Стоянов.Определено това е моят хирург!Без да рекламира марки и да си налага мнението ме убеди напълно, че знае точно какво, колко и как.Препоръча ми да избера между 255 и 295 кубика анатомични Ментор.Каза, че 295 има опасност да се очертава импланта като си вдигна нагоре ръцете, ако това би ме притеснило.Също каза, че той препоръчва да се избере винаги по-малкия размер, защото много жени след години когато гърдите в следствие на раждане или просто на естественото стареене и отпускане на кожата искат корекция и тогава трябва да се сложи малко по-голям размер задължително.Аз въпреки това май клоня към 295, но не съм решила окончателно.Имаше ли тук някоя дама с подобни кубици и почти нулев старт?Може и при друг хирург.:yum:170 см съм висока, много слаба, 11см диамерър на млечната жлеза.

Следя темата от есента и не се сещам за активен потребител с импланти под 300 да се е включвал ...все големи кубици се спрягат май.

# 488
  • София
Аз, аз! Аз съм с 275сс, кръгли, същия диаметър, но 155 висока, 45кг. При мен това беше максималното възможно.

# 489
Моника, качвай снимки?

# 490
  • София
Септември месец качвах, някъде месец след операцията, още докато бяха криви и не приличаха на нищо  Joy Не съм правила скоро, но обещавам да се поправя Hug

# 491
Знам поне се престраши, ама сега вече като са хубави чакаме

# 492
Септември месец качвах, някъде месец след операцията, още докато бяха криви и не приличаха на нищо  Joy Не съм правила скоро, но обещавам да се поправя Hug

Ще съм благодарна, дори и на лично да ми изпратите.Simple SmileДоволна ли сте сега като вече всичко се е наместило и спаднало?

# 493

Ще съм благодарна, дори и на лично да ми изпратите.Simple SmileДоволна ли сте сега като вече всичко се е наместило и спаднало?

За мен този размер ще ти е доста малък. Аз съм 170 см и 400 кубика ми малеят

# 494

За мен този размер ще ти е доста малък. Аз съм 170 см и 400 кубика ми малеят

Колко ти е подгръдната?Аз съм наистина много слаба горе, ребрата ми се виждат - 70-71 см подгръдна.Докторът каза, че няма да изглеждам добре с по-големи.Аз не искам да привличам внимание с гърди, а просто да мога да нося модели бельо, бански и рокли, които сега не ми стоят добре на бюста.

Общи условия

Активация на акаунт