Съпруги на военнослужещи - 28

• 58 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Честит първи рожден ден на прекрасната Катерина! Да расте здрава и все така обгрижвана! Мис Ю, нека дните ви са изпълнени с радост и щастливи моменти! Весел празник! Tada

# 511
  • Пловдив
Как лети времето. Все едно вчера чаках МисЮ да ми пише, че принцесата е дошла на бял свят.
Да е жива и здрава Кати, да расте здрава, енергична, усмихната и палава. Само радости да ви носи.
Весел празник на цялото семейство.

# 512
  • Пловдив
Мис Ю, честита да е Кати! Много здраве и късмет в живота ѝ пожелаваме Heart

Аз днес съм много щастлива - явно датата на Кати ми се отразява добре - звъня ми телефона, докато си мия прозорците... Чудих се, да вдигам ли, но Дреб ми го донесе и... Печеля велосипед от една игра на Метро Heart Супер щастлива съм, защото за такава награда участвах в много игри и от никъде не печелих, а Метро ми беше последната надежда Simple Smile
И така, докато все още трае еуфорията от телефонния разговор, една приятелка ми каза, че печеля и ваучер за 300 лева от една Фейсбук игра Simple Smile
Та, Мис Ю - пожелавам на Кати, да има късмета ми от днес! Heart

# 513
  • софия
Здравейте. От върнати карти виждам, че преобладават за Фрегата...последно съм била там преди около 10 г...Та може ли някой ако има сравнително нова информация- и по- точно за мезонета? Благодаря предварително.

# 514
  • Пловдив
Дзааак!
Забравихте ли ме? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ейй толкова време не съм се вясвала имам много за разказване. Вече сме четирима, имаме си малка Дея Heart Баткото расте, хубавее и въобще не слуша, ММ най-накрая успя да се премести в Графа и вече е ВВС Grinning
Въобще живота си тече, малкото Кати вече е голямо, Мис Ю да ви е жива и здрава!
Дунди...... Прекрасна е! Много успехи и пожелавам на Красавичка!
Ще връщам старите теми да ви дочитам май.
Kissing Heart

# 515
  • Пловдив
О, Лейди, добре си се завърнала в темата. Добре дошла и на Дея. Да расте здравичка и палава като батко си. Ти да му мислиш. Hug И колко е голяма вече малката Дея? А баткото на колко стана и той? Беше бебе, когато ходихме у Фло.
Голямо преселение към Графа. Да не е попаднал при началника на МистърЮ? Joy Знам, че имат нови попълнения, но не всички са при тях де.   
Аз съм затрупана с работа тия дни, не знам как ще се справя със сроковете, пак отказвам поръчки. Смятам от 27,07 да си почина за една седмица, за повече няма отпуска. Само че не сме решили накъде да тръгнем. Още го мислим.
Накрая ще се качим на колата и на разклона ще решим дали ще е на север от Бургас или на юг.
Приятен ден на всички.

# 516
Лейди, добре дошла отново! Не сме те забравили. Занимаваш ли се още с фотография? Нали имах желание за фотосесия.
Grinning
:Ние също нямаме резервация за море. Само оглеждам оферти. Сега сме на басейн, за да почернеем малко.
Слънчев ден, момичета!

# 517
Благодаря ти, живот, за това, че отново е ден!

Добро утро!

Еха, какви новини в темичката!
Лейди - честито. Да е здрава и усмихната Дея!
Мис Ю, кога стана на 1 годинка - здрава, палава, весела да е Катерина!
Мъниче, страхотно! Аз никога не съм печелила, но и не играя де Laughing
Аз си работя, сега съм в офиса и смятам да се пиша доброволец - ще си работя от там, не ми се връща вкъщи. Имаме много работа, което е добре. Ще почивам в средата на август и вече чакам с нетърпение.
Днес ще е ден на метлата Smile, после почивка.
Хубав ден!

# 518
Ехаа, Лейди честито и добре си се завърнала.
И ние събираме тен само че на нашия си басейн в двора

# 519
„Животът е предизвикателство и ти или го приемаш, или си седиш и не правиш нищо.“
Добро утро ☕💗

# 520
Добро утро, листенцето се е погрижила за кафенето. Е аз се присъединявам. Хубава Неделя на всички

# 521
  • София
Усетих аромат на кафе и веднага дотичах. Simple Smile Ех, това ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, действа ми зареждащо!
От село се прибрахме вчера. На грациите им доскуча. На мен ми беше добре. Можеше да изкараме още няколко дни, е да, ама не. Трудно се живее без И-нет. Wink
Милички, благодаря ви за поздравленията и пожеланията по случай моя празник. Отбелязахме го с част от семейството - гаджето и аз, внучките, синът ни и приятелката му, племеникът с жена си и детенцето. Преди да се събудя бяха украсили терасата с пъстроцветни знаменца, балони, китки. Имаше барбекю, тостове и наздравици, подаръци. Нямаше торта, но децата отказаха. Поискаха си кокосовия сладкиш. И една голяма червена свещ имаше. А то иначе къде да наредя 69 малки свещички? Simple Smile
МИС Ю, поздравления за вашия пръв рожден ден! Нека прекрасната ви кукла расте здравичка и палава, умна и добричка.
ЛЕЙДИиии, а добре си дошла! Постилам червения килим, вдигам плаката ДОБРЕ ДОШЛА, гушкам те и ти връчвам един хибискус.  Flowers Hibiscus Майстори сте. След момченцето се сдобихте и с момиченце. Да е здрава Дея. И да пишеш, ей. Като спря да пишеш в темата, оказа се с много свободно време и ето, че поръчахте бебето. Wink
ДУНДИ, честито! На добър път в избраната професия! Поздрави от мен Красавичката! Питаш за бабин убавец. Тъжна съм. Майка им реши да се върне във Варна и децата заминават с нея. Там ще учат. Записала го е в някакво училище с компютърна насоченост. Това беше неговото желание. Малкото чаве ще се прости с гимнастиката в ЦСКА, а казваха, че има дарба. Нека да са живи и здрави, дано да имат късмет и успехи. Знам, че винаги мога да отида и да ги видя, но не е същото. Много сме свикнали с тях. И това ще мине...Нищо не зависи от мен.
ДИМИТРОВА, не вярвам да свиеш колесника. Ти си боец. Ще си намериш мястото под слънцето.
МЪНИЧЕ, разби ме с твоите печалби. Честити да са ти!
РАДИНКА, как са твоите дечица?
ЛУННО ЦВЕТЕ, печи се, събирай вит. D. Има ли значение дали си на морето или си в планината? Важното е да заредиш батериите. Simple Smile
Ей, голяма съм бърборана. Спирам до тук. Явно, много сте ми липсвали. Гушкам ви ! Hug

# 522
Добро утро
Фло добре дошла, проблема с И нет и при нас го има: поседят на село 2-3 дни и започват да звънят да си ги прибираме.
Аз разбира се че няма да се откажа, ще се боря и ще си намеря мястото което си ме чака

# 523
Ехооо, къде сте всички

# 524
Здравейте, момичета.
Димитрова, ние сме в Банско. Тук всичко е много спокойно това лято. Дори ми се струва пусто. Няма много туристи и в планината. Ние пък се радваме на чудесното време и на красивата планина.
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт