Съпруги на военнослужещи - 28

• 57 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Фло, ама ти направо нищо не си приготвила. Joy аз с едно тесто се занимавах половин ден. Но почти се изяде. И аз опитах една хапка.
Иначе зелена салата, варени яйца, айрян. За десерт домашните получиха халва с ядки. Но не бяла, че тя кърти зъби.
Някой да е ходил на кукери? Ние се канихме и... Пак пропуснахме, а тук в един квартал на Пловдив и в близките села има карнавали. И е голяма лудница. А как бият...

# 106
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Бели и червени, румени, засмени да сте!
Фло, рекорда мине 32 км за ден Simple Smile Иначе дневно гледам да правя поне 10000, а среднодневно (за последните 30 дни) да не падам под 15000 Simple Smile Когато съм дежурна много ми пада инерцията, ама то няма как там да правя крачки.
 Тази година нищо не съм правила за празника - бяхме на гости при майка ми и се прибрахме тази вечер Innocent

# 107
Добър ден вече! Едно следобедно кафенце от мен. Не съм на работа и мога да си го позволя Simple Smile
“Удивително е какво може да направи един слънчев лъч с душата на човека!”

Усещането за пролет е страхотно. Обичам март месец!
Хубав ден!

# 108
"...вярвам, че България, въпреки всичко, ще оцелее. Нямам с какво да подкрепя вярата си освен с обичта си към нея..."

Валери Петров

Честит празник!

И едно кафенце за събуждане!

Сама си пиша и отговарям - предполагам, че се забавлявате. Дано няма болни! Хубав празник!

# 109
  • Пловдив
Честит празник на всички!
Нека помним през какво сме преминали, за да ни има тук и сега.
Жалко, че много млади хора не знаят и не се интересуват от нищо.
Листенце, у нас сме здрави. Чакам да се постопли и излизам на разходка. При нас обещават хубаво и топло време.
Приятен ден на всички.

# 110
  • Пловдив
Честит празник!
Аз пия кафе, а малката е срещу мен на инхалатора Rolling Eyes Разкашля ми се нещо, а аз почивам и тази седмица ще си е вкъщи.
Дано овладеем кашлицата и не се стигне до нещо по-сериозно.
Времето нещо се мръщи Sad Дано само не завали довечера...

# 111
  • София
ЧЕСТИТ НИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! НЕКА БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕБЪДЕ!

И в София е мръчкаво, хладно. Не приканва към разходка. Не че имам време за това. Вчера бях по магазините. Намерих си това, което търсех - леко сако, в цвят бордо. ( Дипломната е подвързана в бордо,слайдовете са аранжирани също в бордо). Имам официална черна права пола, черни обувки, бижутата са подбрани. Днес се боядисах. С три дума - организационно съм готова! Презентацията също е готова. Утре имам последна среща с дипломната ми ръководителка и това е. Чакам 12. март.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за кафето. Simple Smile Хубав цитат от Валери Петров, истински, искрен! А тази малка кукличка ме просълзи, като я видях. Дано има бъдеще за внуците ми. За вас милички, които приемам като мои деца - също!
МЪНИЧЕ, дано малкото мъниче бързо се оправи. Simple Smile
ДУНДИ, намерихте ли обувки за бала? Аз пазарувам много бързо. Имам късмет явно. За сватбата на сина ми се облякох точно за 15 мин. Знаех само, че търся тоалет в цвят електрик. В първия магазин, в който влязох го видях. Пробвах го и платих - даже по-малко от 15 мин. Ето е вчера така се получи. Simple Smile

Желая ви хубав ден!

# 112
Здравейте! Някой пращал ли е детето си на лагер в Сарафово? Ако да,какво е мнението ви? Колко деца горе-долу ходят на лагерите(не съм сигурна дали в днешно време има много желаещи,за това питам)?
😊

# 113
Честит празник!

Към родината

Не съм те никога избирал на земята.
Родих се просто в теб на юнски ден във зноя.
Аз те обичам не защото си богата,
а само за това, че си родина моя.

И българин съм не заради твойта слава
и твойте подвизи и твойта бранна сила,
а зарад туй, че съм безсилен да забравя
за ослепелите бойци на Самуила.

Да търсим, който ще, във теб сполука бърза
и почести и власт със страст една и съща,
страданието мен по-силно с теб ме свързва
и нашата любов в една съдба превръща.

Атанас Далчев

Ние днес се разходихме до Драгалевския манастир. В София времето беше облачно, но като се изкачихме по-високо, изгря слънчице. Имаше много семейства, дечица със знамена. Много ми хареса разходката.
 Вчера в тролея един господин ме пита дали не съм учителка. Учудих се, а той ми сочи мартениците на ръката. Grinning

# 114
  • Стара Загора
Честит празник на всички! Heart

# 115
  • Пловдив
Здравейте! Някой пращал ли е детето си на лагер в Сарафово? Ако да,какво е мнението ви? Колко деца горе-долу ходят на лагерите(не съм сигурна дали в днешно време има много желаещи,за това питам)?
😊
Миналата година бяхме в смяна с малките лагерници (сина ми тогава беше на 8 ) - няма търпение, да направи 11 и да ходи на лагер с тях Simple Smile
Доста деца си имаше - основно бяха разделени 2 по-големи групи - явно по-големите, които вече ги тресеше пубертета и се задяваха почти през цялото време и по-малките, които висяха под чадърите на телефоните Rolling Eyes

Аз да се похваля, че времето беше страхотно и не можа да ни завали Joy Единствено вятъра беше в повече, та пушека от факлата ми влизаше яко в носа Joy

# 116
Добро утро!
“Грижи се за това, което обичаш, защото спомените не могат да бъдат прегърнати.”

Честит Тодоров ден!
На всички празнуващи много здраве,сила за да преодолеят всички трудности! Да имат силата, мощта и верността на тези красиви приятели на човека!
Хубав слънчев ден, момичета!

# 117
Добро утро и честит празник!

"Ти ще ги учиш да летят, но те няма да поемат твоя полет....
Ще ги учиш да мечтаят, но те няма да имат твоята мечта....
Ще ги учиш да живеят, но те няма да имат твоя живот....
Но във всеки полет, всяка мечта и през целия им живот, ще остане дирята от твоето присъствие."
- Майка Тереза
"Обадете се на своята майка. Кажете ѝ, че я обичате. Помнете - Вие познавате ударите на нейното сърце отблизо.”

# 118
Стихии
Можеш ли да спреш ти вятъра, дето иде от могилите,
префучава през боазите, вдига облак над диканите,
грабва стрехите на къщите, на каруците чергилата,
сваля портите, оградите и децата по мегданите -
в родния ми град?
Можеш ли да спреш ти Бистрица, дето иде пролет яростна,
разтрошава ледовете си, на мостовете подпорите
и излиза от коритото и завлича, мътна, пакостна -
къщиците и градинките, и добитъка на хората -
в родния ми град?
Можеш ли да спреш ти виното, щом веднъж е закипяло то
в бъчвите огромни, взидани, с влага лъхаща наситени,
на които с букви кирилски пише "черното" и "бялото" -
в избите студени, каменни, завещани от дедите ни -
в родния ми град
Как ще спреш ти мене - волната, скитницата, непокорната -
родната сестра на вятъра, на водата и на виното,
за която е примамица непостижното, просторното,
дето все сънува пътища - недостигнати, неминати, -
мене как ще спреш?

Елисавета Багряна

Честит празник, момичета!

# 119
  • София
ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, БЪДЕТЕ НЕЖНИ И СИЛНИ. ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!

И моя музикален поздрав за вас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт